- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Противозачатъчни и килограми
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Ами няма.. освен да ги спреш или смениш. Аз така бях качила 10кг и щом ги спрях и ги свалих. Ама докато се усетя, че е от тях...![]()
Извинявай, че ще ползвам темата ти да попитам .. но от вагиналните противозачатъчни също ли се качват кг ?![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
а така ли .. значи да почвам да си ги ползвам тея вагиналните , който ми преписа гинеколожката ;д взех си ги и от страх да не почна да качам кг си стоят в шкафа![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
..
Консултирай се с гинеколожката си. Нека ти изпише други противозачатъчни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
..
Аз пия Логест, не съм напълняла от тях, а вече почти година ги пия.
И на мен ми го казваха това, че ще имам голям апетит.
На всеки му влияят различно, наистина говори с лекаря си.![]()
И аз имам болезнена менструация и ми изписаха точно тези и честно казано съм много доволна :PПървоначално написано от Jaune
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
И аз преди пиех противозачатъчни, но за да ми се регулира менструацията, а изобщо точно тях не е трябвало да ги пия, защото нямах 16год.и си качих килограми, разширих се в ханша и докато се усетя защо заприличах на "такова нещо" - беше късно.Сега смъквам колкото е възможно, поради липсата на усилия, но съм си все същата, като фигура ... така, че наистина намери изход на ситуацията(в случая да не ядеш постоянно), ако не искаш да те мъчат такива комплекси, както мъчат мен.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Аз искам да попитам момичетата, които пият противозачатъчни... чувала съм, че от тях се увеличава и окосмяването, вярно ли е ? Мен само тва ме спира да ида на лекар да ми изпишат противозачатъчни, не ми пречи толкова ако се наддават кг, понеже имам нужда да кача малко. ;р
При мен нямаше такова нещо ..Първоначално написано от djipsito
![]()
Big or small, lies are lies!
Точно обратното. При повишени нива на тестостерон, който води до увеличаване на окосмяването, се изписват противозачатъчни с цел повишаване на естрогена в организма и намаляване на окосмяването.Първоначално написано от djipsito
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
...
Тц. Внасят субстанция, подобна на естрогена, но балансирана с аналог на прогестерона, който има антиандрогенни свойства, както в случая с Диане 35- ципротерон ацетат. Естрогените не бива да се повишават самоцелно, че тогава пък ужасиите от тях са големи.Първоначално написано от TheBeliever
Авторке, хапвай нискокалорични храни. Хрупай салати от зеле, хрупай плодове и зеленчуци. Изключи рафинираните захари и калорийните бомби.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
...
Аз също пия Диане 35, имам си апетит, но не мисля че е от хапчетата, тъй като съм си на същите килограми. Пий ги вечер преди лягане и не би трябвало да имаш проблем.Иначе за окосмяването не знам, обаче ефекта в/у кожата е невероятен, забравих какво е това "пъпка".
![]()
![]()
..
Аз също качих 10 кг. от противозачатъчни, спрях ги преди половин година, но все още не мога да си възстанова килограмите...Първоначално написано от cyclops
((
Аз пия противозачатъчни от скоро и нищо ми няма.Спряха да ми излизат пъпки и дори мога да кажа,че постепенно започвам да губя иначе вълчия си апетит.. само хубави работи покрай противозачатъчните
за окосмяването още не мога да кажа,все пак от скоро ги пия. Името е Артизия.
![]()
Моля , споделете как се ви се отразява приемът на артизия, изписаха ми ги и се притеснявам че ще кача от тяхА все пак лято идва ....
1) Яко спорт,Първоначално написано от nikitka_
2) спри противозачатъчните,
3) смени противозачатъчните с предписание от лекар.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.