От заглавието на темата си личи за какво става въпрос.
От известно време съм решил да си купувам нов телефон, и като се каже смартфон, за мене това е айфона.
Проблема обаче е, че който и да питам отговора навсякъде е един и същ. Тва тряя си луд да си го вземеш тоя телефон, тва не вървяло, онова не вървявало, това не можело???
Единственото място където има някакви що-годе нормални коментари за айфона е форума на айфон в България Ама там пък на такива въпроси не отговарят, а информацията е толкова подробна, че все едно на друг език чета

Сега знам че при четворката много от недостатъците са изчистени, но за съжаление толкова пари нямам. До рожденния си ден по мои изчисления трябва да съм събрал към 400лв, и с някой друг лев от майка ми и баща ми, някъде към 500, максимум 600лв. За тия пари ми е ясно, че дори и от Щатите да ми го донесат, пак няма да ми стигнат за четворката

Затова ще помоля хората, които решат да вземат участие в темата, да казват защо НЕ айфон 3GS, и за тази цена според тях какво е най-доброто, което мога да си взема. И да учочня още нещо, 600лв е някакъв абсолютен максимум. По вероятно е към 500 и няколко