- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос за менструацията. Не е за гнусливи!
От... винаги съм имала адски болезнена менструация и съм си намерила болкоуспокоителни и всичко ми е 6. Проблемът ми е, ако е проблем изобщо, че по - голямата част от изтечението ми представлява огромни съсиреци кръв. Необходимо ли е да посетя гинеколог по този въпрос или е нормално?
върви на гинеколог за да си сигурна ,че всичко е точно и да не се притесняваш![]()
Hostis Honori Invidia
Моята менструация също е супер странна-един път е като река,друг път е едвам едвам,но винаги е с адските болки.![]()
Иначе тия съсиреци съм ги имала и аз,но рядко.Не мисля,че е някакъв проблем,но за всеки случай иди на гинеколог.
Ами попринцип аз знам,че когато имаш съсиреци е защото си седяла на студено или си била болна,но щом го имаш от много време-отиди на генеколог.
И кво? Да си свали гащите пред гинеколога и да му каже - глей поредния съсирек..Напълно нормално е.Просто при всеки е различно- прия някои е силно,при други слабо,някои ги боли,други не,мен лично много ме болят гърдите![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
^Не се ходи при гинеколог, когато си в менструация. Елементарно е. Ходи се извън нея и се изследват при нужда хормони, мери се дебелина на маточна лигавица и се преценява дали е адекватна за съответния ден от МЦ, за капак с ехография се проверява за проблеми в структурата на яйчниците, които биха подсказали заболявания, имащи отношение към пролиферацията на ендометриума.
babity, сигурна ли си, че са съсиреци, а не парчета лигавица?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами всъщност не съм сигурна какво е. Те не се ли различават на цвят (поне)?
Всичко на цвят е червено . Нищо ти няма .. моята менструация е същата. Всеки месец.![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
хаха нищо ти няма душичке, това не е нещо толкова странно и неубичайно, не мисля че има от какво да се притесняваш![]()
"Обличай се бляскаво където и да отиваш.Живота е твърде кратък,за да се сливаш с тълпата."
Отиди на гинеколог.. Тука никой,нищо не може да ти каже дали е нещо сериозно или не.. Пък и няма от какво да се притесняваш - не си нито първата,нито последната,която е отишла на гинеколог..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
не се притеснявай ,няма нищо сериозно !аз също бях с мн болезнен цикъл,но от както правих секс нещата са поносими и с 1 аналгин съм като нова .за съсиреците ,то и аз съм имала ,но ако са постоянни е желателно да идеш на лекар
love is gone!
Това мое любопитство до къде ме доведе... защо ми трябваше да влизам в тая тема
отвратих се от жените направо
сигурно няма да поглеждам приятелката си докато е в цикъл докато не забравя тая тема... то не са съсиреци,то не са парчета лигавица.. о господи :X![]()
![]()
Преди когато пиех аналгитици (по-конкретно аналгин и на хапчета, и течен) бях така - със съсиреци, големи, като черен дроб. Спрях аналгина, пия максимум 1 спазмалгон (бусколизин), ако не се търпи, но общо взето гледам да си трая и да търпя. За щастие повечето ми болки приключват с идването на менструацията.
Ми то в заглавието си пише, ама има ли кой да чете... Бту, да се отвращаваш от това е като да те е гнус от косата ти, от слюнката... съвсем естествени, нормални неща.Първоначално написано от Tigaro
При мен такива съсиреци има само след хапчета, но моята гинеколожка ми каза, че са нормални.
Това е природа, човече. Ти трябва да си много ограничен, за да се отвращаваш от нормални човешки неща.Първоначално написано от Tigaro
Авторке, имала съм и аз такива неща, но един господ знае дали е същото и какво е по-точно. Всъщност гинекологът ти би могъл да разбере.![]()
Нищо лично , от чиста психологическа гледна точка това означава, че ти проектираш собственото си поведение в-ху случайна жертва, в случая са жените, а ти си адски нечистоплътен.Първоначално написано от Tigaro
От по-логическа гледна точка - не вярваш, че сме чистоплътни , защото като цяло не си виждал подобен случай - толкова много кръв и др течности, но сме изрядни, докато ти нямаш създадени навици и идея си няма как се постига идеална хигиена.
По-добре не се изказвай, ако някоя тук те познава - няма да излезе докато не предоставиш писмено и видео доказателство, че си се изкъпал в същият ден , соз.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
При мен менструацията много рядко е болезнена ,но и при мен най-често протича така.Не се притеснявай толкова,ако все пак толкова си се впрегнала и се притесняваш отиди на лекар,няма да ти навреди ;]