- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче за момчетата и момичетата??
"Куцо, кьораво, сакато, путката е злато!"
Всоко се целиш, виждамПървоначално написано от kartacha
![]()
Абсолютно. Не съм те виждал, но и теб мога да мина, стига да пратят военния в командировка...
Е, няма ли поне да ме питаш дали искам....? Я си махай ръката от там!!!!Първоначално написано от kartacha
![]()
Е, чакай бе, аз говорим по принцип...Първоначално написано от Schneeflocke
И защо да я махна, човек не може ли да се почеше зад ухото. :P
К'во ухо? Я не лъжи, в носа си бъркаше, видях теПървоначално написано от kartacha
![]()
Или да е много бяла със сини очи и черна коса ( имам предвид ЧЕРНА КОСА ) или да е леко мулатеста ( прекалила със солариума през зимата ) със кафеви очи и черна коса![]()
Външността не е от прекалено голямо значение .. За какво ти е уникален като холивудски актьор, ако с него не можеш да си кажеш и една дума? Въпреки това всеки си има предпочитания. И аз не съм много претенциознаСамо да е висок, че аз не съм нисичка. Да не е много бял, може и мургав, но не прекалено. Очи - нямам определен идеал, но зелените са ми слабост. И с хубава усмивка! :P
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ne iskam da nqkakav kato sirene nito pak nqkav kato napra6tql negar![]()
![]()
![]()
вчера,днес,утре и завинаги ! ♥
С леееееееееееееееко по- тъмна кожа... (АМА ЛЕКО!) Много дълга, буйна, къдрава, черна коса. Големи, тъмни очи и.... другото да е умерено.... И да "и сече пипето", ама тва вече е голяма претенция
![]()
starlight8295
Моят идеал .. ;д мм , трудно е да се опише , всичко си е до човек , но ще опитамм .. ;д
Принципно си падам по момчета със светли коси , направо си умирам за такива .. но съм попадала и на невероятни тъмнокоси , тъй че вече важни са очите .. сини , сини и пак сини ... Влюбена съм в сините очи. За кожата , обезателно бяла , защото аз самата съм със светла кожа и някой черньо до мене - не мерси
. Обичам ги по-високи - 1.80 до 1.90 , въпреки че последните ми „избраници“ бяха нисички .. Мускули не ми трябват , ама искам плочки или поне стегнат корем
И не на последно място - усмивкатаа , обожавам момчета с чаровна усмивка ,слабост са ми (Защото и аз лично се смея .. мнооого ;д )
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
По-бяла и светла кожа.![]()
I'm inlove with a criminal...
Много глупав въпрос.Мойте приятелки са само бели,пък на Гошо са черни като смърта.
Can It All Be So Simple ?
и аз мисля така !Първоначално написано от maksimal
YOYO FOREVER
http://yoyobulgaria.com/new/
Аз си падам по себе си . Ся ко прайм ?![]()
и що пък клише ?!!!!?! че ако на някой това му харесва ко клише ли е се едно мургав с кафеви очи или всяка една по-известна комбинация..айде моля ти се това,че на тебе не ти харесва не значи,че няма такива момчета (момичета),не казвам,че това е моят "идеал" , но е глупаво клише може да се нарече нещо,а не някой ..Първоначално написано от Biiiitch
![]()
Много обичам беличкитеПървоначално написано от zooyork
светла коса, светли очи, ръст около 180
![]()
Без наболата брадаПървоначално написано от shugababe112
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Харесвам по - тъмни мъже. Същото се отнася и за косата и очите - черното ми харесва най - много. Падам си по мургави определено, но за жернокожи не мога да преценя. Никак не ми харесват "бозавите"нито с бели кожи, нито с руси очи, а за пъстри очи ... оле ужас...
А относно ръста не мисля че има значение за мен, но примерно около 1,75![]()
Принципно нямам идеал, ноо..
очи: кафяви или черни
коса: черна !!
ръст: висок.
никак не харесвам русоляви синеоки младежи : D
Ръст: 170-190.
Коса: Черна , никакви изключения : )
Очи: За предпочитане сините, но по принцип няма значение : )
ако прилича на някоя вампирка още по-добре , те май са идеалните за подобно описание ; )
do you dream?
Първоначално написано от kn1ght
ти баскетболист ли си или обичаш да те доминират
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick