- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпросче за момчетата и момичетата??
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
много интересно,аз харесвам повече нощта пред деня,мракът пред светлината,облаци пред слънцето,но харесвам руси жени,светли очи и бяла кожа.тоест Violenza напълно съм съгласен с теб,а ако това си ти на снимката си много красива!
аз ...:Д ох не знам всеки път е различно...ще видя красивото във всеки :3
имам навика да гледам силните страни и плюсовете на хората повече,отколкото недостатъците им -.-
представям си мъжко над 175(иначе ще ми е нисък,даже най-добре над 180) коса-все тая,да му отива прическата просто...очи-няма значение цвят,принципно харесвам шоколадови или черни очи,някак са мистериозни :Д представям си силни ръце ухх <33 широки рамене,абе като цяло да е по-здрав от мене,да съм мъничка :3 да ме кара да се чувствам женствена, да ми бърка в мозъка най-деликатно :Д
Нямам идеал - него само жените си го представят от много мечтание
Предпочитам тя да е по-ниска от мен, кафява или по-светла коса, да не е много слаба, може и по-пълна но стегната естествено
По-характер да е весела с усмивка ,добра, но и да притежава качества от типа но ,,мъжко момиче ,, ;dd
Да обича природата и животните
Изключително тъпа тема.
Не обръщам внимание на кожата.
При първото срещане/виждане ми правят впечатление очите и усмивката. Външният вид играе роля само в началото, чисто визуално.