- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесвате ли...
Мен лично ,не ми харесва![]()
Мустаци определено НЕ,но може да поспорим за късичка брадичкаа![]()
обичам да е гладко избръснат, за да не ми боцка много, когато се целуваме или други нещано на някои мъже много им отива да са леко брадясали
Общо взето нямам претенции как си ходи, стига да ми харесва
![]()
женско
Happiness is a journey, not a destination...
И аз така-ммммммПървоначално написано от SwEeTMuFFiN
LOL!!!!!! ЕДНО ОТ НАЙ-ТЪПИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ КОИТО БЯХ ЧЕЛ В ТОЗИ ФОРУМ! ТИ ЛУДА ЛИ СИ,КВА СИ ?!Първоначално написано от tekulla
Този мъж слабохарактерен ли ти изглежда?!
По темата,и на мен не ми харесва да съм с мустаци,просто защото не ми отива..иначе брадата винаги си я оставям леко,мразя да съм гладко обръснат.
Can It All Be So Simple ?
И ние спорихме за същото нещо с приятели и съученици. Аз предпочитам да е гладко избръснат, че много мразя да ми боцка. Преди карах бившия ми редовно да се бръсне, чак всеки ден. Беше досадно, да .. А сега щом го видя винаги е брадясал![]()
тц тц
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Зависи.Брадичката е символ за мъжественост някак си...и като ме целува и леко като ми боцка полудявам,ако има и хубав силен парфюм е вече съм се разтопила като сладолед![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ей тва еПървоначално написано от GrippingBosh
![]()
иначе, съгласна - зависи от човека
The best part of me is hidden..
Точно този пич, да...Първоначално написано от xinfamous
Инак вуйчо ми е например с голям мустак и никак не е слабохарактерен, ама този...боксьор... ми изглежда като абсолютен мишок...![]()
Да наречеш Анди Хъг мишок..на всичко се нагледах..
Can It All Be So Simple ?
Познаваш ли го, та да знаеш, че не е...
Може и най-големият боксьор да е(или какъвто е там), но пак да си е мишка. Това е съвсем различно.
Може и да ме пукне от бой за 0 бройки, но това няма да промени факта, че изглежда слабохарактерен...
мустаци НЕЕЕЕ !!!! Леко набола брада или обръснати мн гладко определено ДААА !!!![]()
Хора у тоя форум разбирам че аз съм много секси и половината момичета трябва да внимавате че не знаете какво пропускате![]()
![]()
>>DjBelev<<
или с леко набола брада (зависи дали му ходи)Първоначално написано от Cucko0
иначе без никакви мустаци!
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
+1Първоначално написано от Fiction7577
![]()
Голям спор сте имали![]()
по темата: лично на мен няма да ми допадне някой брадясъл
но зависи,на някой хора си им отива,на други не ,но това не е мн важно стига да изглежда добре и да се поддържа на един мъж не му е толкова необходима брада за да е привлекателен.