.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82
    Град
    Варна, моретоо :)

Релефен корем (плочки)

Кажете как се прави по-добър релеф... или по-ефективно поне. Аз сега например започвам така коремната си тренировка: 100 спортни (1 минута почивка) -> 100 спортни (1 мин) -> 50 спортни (2 мин) -> 3х50 обикновени (с по 1 мин почивка между тях)... По принцип до колкото виждам, има някакъв резултат, не е голям, знам че години трябва за хубав релефен корем, но все пак въпроса ми е за по-ефективен начин, за да не губя време, а от самото начало да си правя нещата така, както трябва. Повече серии с по-малко повторения? Или? Не знам... вие кажете
    хЪх...

8 Min Abs Workout Напиши това в youtube. Клипчето е 8 минути. Аз го правя всеки ден по веднъж от 15 дни и определено помага.

Град
    Цитирай Първоначално написано от keinan
    8 Min Abs Workout Напиши това в youtube. Клипчето е 8 минути. Аз го правя всеки ден по веднъж от 15 дни и определено помага.
    Благодаря, но само 8 минути на ден? Това ми се струва повече от невъзможно?!
    хЪх...

И аз отскоро почнах да го правя това за 8-те минути и определено има резултат. Познати казват, че след 40-50 дни вече имат релефен корем. Обаче го прави всеки ден, за да получиш желаното..

Мега фен
    Да бе с 8 мин на ден тренировка за корем и без кардио и хранителен режим луди плочки..

Град
    София
    Без кардио и яко протеин няма да стане.Иначе упражненията са добри.Аз дето съм доста спортна натура,бая ми напрегнаха мускулите,така че за начинаещ са перфектни .Но мисля,че вдигане на краката от лост ще ги допълват перфектно.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Може без кардио.
    Протеин също не е нужен, но е препоръчителен. Ако се взима за отслабване се консумира само с вода а не прясно мляко.
    Без режим на хранене плочки са почти невъзможни освен ако не ядеш колкото 1 кокошка.
    Добави съпротива към каквито и упражнения да правиш. Максимум 20-25 репетиций за да натоварваш мускула по такъв начин че хем да гори калорий, хем да стимулира ръстеж.
    И както всеки мускул се тренира с почивка, което значи че не се работи по него ВСЕКИ ден.

П.С.
    Като цяло обаче не те съветвам да "търсиш" плочките, щото съдейки по въпроса и упражненията които в момента правиш, ще изглеждаш като хърбаво циганче. Без да се обиждаш, просто е грозно.

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Обърни внимание и на техника,защото според мен тя е най-важна. Не само за коремните преси,а за всички упражнения. Ти можеш и да ги правиш по 1000 или да дигаш много тежки тежести,но ако не го правиш правилно не натоварваш желания мускул,а натоварваш други части на тялото. Не знам как го правиш,но давам съвет.

Град
    Ами, добре... какви упражнения да правя тогава? Той коремът ми е здрав по принцип.
    хЪх...

Град
    Ин Майами битч
    Като за начало: http://vbox7.com/play:f843581e пробвай тези

Ако можеш да ходиш на лостове започни с повдигане на краката.. но го прави бавно и правилно и се стреми да не се клатиш като махало. Ако можеш ходи на лостове където тренират повече хора (обикновенно в училищата има доста хора когато и да отидеш (поне при мен)) и се запознай и ще можеш да се съветваш за упражнения,начин на изпълнение и т.н. Успех

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Да бе с 8 мин на ден тренировка за корем и без кардио и хранителен режим луди плочки..
    точно това е (:

трябва ти хранителен режим.. колкото до кардиото не е толкоз важно (:
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Град
    Ин Майами битч
    Аз мисля,че ако иска да гори мазнини (отслабва) на първо място е кардиото..

Град
    А, не не... мазнини нямам )) Добре, ще започна с тези 8 минутните, ще си заменя сега моите серии. Аз искам като цяло да са очертани, не да са изпъкнали някви (защото за мен са грозни тези изпъкналите)... чак като стегнат да излязат малко, но до там ТОва е.... благодаря на всички
    хЪх...

Голям фен Аватара на xinfamous
    кажете къде да го намерим тоя хранителен режим бе
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    кажете къде да го намерим тоя хранителен режим бе
    Дори в този подфорум е писано милион пъти по тази тема. Има идеи за различни НВД-та, а в добре познатия ни bbteam има и изцяло структурирани режими.

И аз съм много доволен от 8 минутната, а хранителният режим ако е ключов за качването на маса, то кардиото е за отслабването. Достатъчно хора в залата съм видял да се стопят само от тренировките, ядейки същото дори вече в по-големи количества.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Без кардио и яко протеин няма да стане.Иначе упражненията са добри.Аз дето съм доста спортна натура,бая ми напрегнаха мускулите,така че за начинаещ са перфектни .Но мисля,че вдигане на краката от лост ще ги допълват перфектно.
    u sure? или просто говориш на изуст?

Искам да питам . имам си плочките , но искам да си донапражя чертата дето ги разделя , дето е посредата. С какви упражнения мога да постигна това ?
    Слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса !!!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Мен никви упражнения не ми натоварват стомаха колкото коремните с тежест
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    попринцип единственото упражнение което натоварва стомаха май е повръщането и яденето..lol

Цитирай Първоначално написано от dtembp
    Искам да питам . имам си плочките , но искам да си донапражя чертата дето ги разделя , дето е посредата. С какви упражнения мога да постигна това ?
    евала прическа! направо ме разби..
    Can It All Be So Simple ?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от awerw
    попринцип единственото упражнение което натоварва стомаха май е повръщането и яденето..lol

Цитирай Първоначално написано от dtembp
    евала прическа! направо ме разби..
    Е ся нямаше ли си работа, че да ми намираш грешки
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Прави го по-рядко корема, но с повече натоварване. Щом нямаш мазнини, няма нужда всеки ден да правиш едни и същи упражнения, на които тялото ти е вече свикнало.
    Audio ergo sum

Град
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Прави го по-рядко корема, но с повече натоварване. Щом нямаш мазнини, няма нужда всеки ден да правиш едни и същи упражнения, на които тялото ти е вече свикнало.
    3 пъти в седмицата добре ли е? Само трябва да измисля това натоварване какво да е, защото честно казано не се натоварвам чак толкова от тези 400, които правя...
    хЪх...

Град
    Ин Майами битч
    ^ Еба*ка ли си правиш вече.. нали ти казах какво да правиш,ако и тези упражнения не те натоварват достатъчно,потърси същите,но ЧАСТ 2 .

Град
    Ами не се е**вам ама всеки различно ми казва, а искам да извлека най-полезното. Сега ще пробвам Абс-четата и ще видим.
    хЪх...

Коремните пражненията също така намаляват нивата на кортизола. Кортизолът е хормон на стреса, който има отношение към натрупването на мазнини в коремната област, като загубата им после е много трудна. Той причинява много проблеми със здравето – както физически, така и психически.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си