- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- кислородната вода при косми - за изрусяване
хора на скоро разбрах че кислородната вода изрусява космите чуда се дали да го направя , и дали няма да стане по-зле може ли някой да ми каже
а сигурно има космИ по гъзо и иска да ги изруси..да не се виждат..спокойно момче не се кОси направи си раста или дред..да си различен...
къде ще се изрусяваш??
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от stickyricky
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Една приятелка си изрусява космите на ръцете с кислородна вода и й се получава много добре.
Но пък аз предпочитам епилацията.![]()
all day... all night... what the fuck?!
iskam da si izrusq kosmite po racete i korema te ne sa mnogo golqmi no mnogo me draznqt i bqh sys s4upena raka i s gips i kato go mahnah , mahnah i kosmite na rakata i sega na ednata raka imam rusi a na drugata 4ernii uhh
Бях пробвала преди време, но се отказах, защото видях, че няма никакъв ефект. Моята козметичка ми препоръча руса боя за коса, но по малко заедно с кислородната и седиш така 2-3 минути, миеш и мажеш хубаво с крем.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И защо са тези тъпи процедури,като сме във 21 век и най-малкото,което съществува е епилаторът.Да не говоря за останалите процедури за обезкосмяване.Господи...кис лородна вода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съществува е епилаторът.![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Кислородната вода изгаря космите, а и стои грозно не както трябва светло руси,а едни медено руси.
Humans need fantasy to be human.
emi zashtoto kato si gi mahnesh s epilator shte ti porasnat oshte 4erni i golemiПървоначално написано от krisito9212
^ Да нали, затова масово жените се обезкосмяват с епилатор. Много ясно че ще пораснат, моите са руси и винаги са били руси, пък после ще ги махнеш я.. Но няма да ти пораснат ОЩЕ, не се безпокой, също така ще ти е гладко поне 2 седмици.. Аз като започнах да си епилирам бедрата нагоре ми държеше с месеци, така че... Със сигурност бръснач е по-зле..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от anonimnata1sladurana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бръсначка, крем депилатор, епилатор, ако трябва и ножичка (това е ебавка последното ) .. толкова са много ! ИЗПОЛЗВАЙ ГИ!
![]()
Как става това точно, че искам да пробвам нещо-трябва да се стои на слънце нали?
Няма да ти станат руси, а рижи / грозна работа/, но само ги мажеш и стоиш на слънце. . Най- добре ги махни с кола маска или епилатор... Чувала съм, че някои ги горят с кибритена клечка, но ми се струва тъпо
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33