- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отказ за секс заради инат?
той ми отказва от инат - не аз на негожеланието ми винаги надделява над ината.. може да не му обеля дума цяла седмица от инат,но секса не мога да пренебрегна
Лично аз съм отказвала секс от инат,защото мразя да ме карат нещо да правя и за това напук правя противоположното...Когато се скараме с приятеля ми винаги е различно.Понякога секса изглажда нещата,а понякога предпочитам да не правим нищо,защото ми е прекалено нервно и не ми е до това... Иии мисля,че на въпросите които си задал не може да се даде конкретен отговор.При всички хора е различно...
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Много точно казано - нямате никакъв интерес от това да лишавате мъжете от секс,защото просто ще ви заменят с друга.Разбира се че е равно и за двамата-не лишавам само него, лишавам и себе си.Не става въпрос за няколко дена, а за същия ден,в който ме е ядосал.И да-понякога е наистина от чист инат,ей така- на мен да не ми е хубаво, ама и на него да му е криво.Знам че е детинско,няма нужда да ми го казваш. Нещата могат да се развият по два начина- здрав секс,когато и двамата са ядосани или никакъв секс,ако са обидени.За мен има голяма разлика.Но съм абсолютно съгласна,че сексът не е нещо с което да изнудваме мъжете,не сме единствени,винаги могат да си намерят някоя за чукане.
Така е, липсите се наваксват по един или друг начин. Друг е въпроса, че изнудването и самоуважението са въпрос на гледна точка. Всеки сам си ги определя. Така както има мъже под чехъл (като споменатия от umri), които се оставят да ги правят на маймуни, така има и безхарактерни жени, които са готови на всичко, щом им свирнат. Но е добре да се прави разлика между характер и самоцелен инат.Първоначално написано от radinio
Светът определено не се върти около члена, но до голяма степен се върти около секса.
Welcome to the Jungle...
Не става въпрос, да не и е до това. Става въпрос примерно да е поизморена или аз да съм, а на другия да му е дошло настроението. Защо да не зарадваш любимия ? Много сте пък важни всички - "На мен не ми се прави и толкоз" В една връзка никога не бива да се поставят такива ограничения. Аз не ща и ти ще се съобразяваш каквото и да мислиш. Нали знаете, че обикновенно се държиш така, както очакваш да се държат с теб. А и темата беше за инрата, аз прекалено рядко влизам тук и пиша, но мнението на момичето от предните страници, че не му дава да я пипа за да му е гадно ме срази. Жалко за свястното момче, че е попаднало на такова "нещо"Аха.. Значи ти очакваш от приятелката ти да прави секс,дори когато не и е до това?
Защо ли моите мнения така се пренебрегват? Аз давам друга гледна точка - когато мъжът отказва по-често секс от жената. Не ми е ясно защо никой мъж не се изказа за това. Все ние сме лошите дето си затварят краката. А мъжете са винаги готови сякаш. А това не е така! Както аз съм склонна уважа неговото желание, така и той прави с моето.
И не съм тръгнала да се размотавам с другиго, защото не е въпросът да правя секс, а да го правя с конкретния човек. Щом не зачитате елементарните желания (нежелания) на партньора си, къде сте тръгнали да градите връзка.
Честно казано, не се е случвало да се караме и да имаме терен за секс в едно и също време (тийнейджърски неволи). Познавайки ни и двамата, на никого няма да му се прави секс, докато не се изясним. А изясняването не става между чаршафите.
Разбирам секс да се отказва поради липса на желание (емоционално си наранен от караницата, следователно и не искаш), обаче да си стискаш краката от чист инат - не. Това е отколешен похват на женските, който не разбирам и не бих приложила.
Относно това с "прежалването" - не ви ли звучи отвратително самата дума? В идеалния вариант този, на който му се прави секс, ще успее да събуди желанието у другия. В не толкова идеалния ще се стигне до компромис - примерно, орална любов. В най-лошия е това прежалване.
И преди да кажете нещо... Да, аз бих се "прежалила",ако не съм в настроение, но не искам той да се прежалва.
А относно това: "Отваряй краката или си намирам любовница" - Прав ви път, бих казала. Щом нещо толкова малко ви кара да зарежете човека до себе си, "поклон" пред представите ви за връзка.
А защо винаги почти всяка тема трябва да се обръща на "мъже срещу жени"?Първоначално написано от miminko
Мъжете много по-рядко отказваме секс. Нагонът ни определено е по-силен от ината. И все пак е до човека. Мъжът отказва секс, най-вече когато е много изморен или под голямо напрежение (макар че лично аз много добре си отпускам нервите с един хубав здрав секс). Друг вариант е вече "да се е наситил" на половинката си и да я пожелава по-рядко (често се случва при дългите връзки и най-вече брака).
Не си спомням да съм чувал/чел за мъж, който отказва секс от чист инат. Няколко представителки на нежния пол вече си признаха, че това е основната причина да отказват.
Една връзка се гради на компромиси, разговори и сдържане на негативизма, а не на инат и егоцентризъм.
Welcome to the Jungle...
Секс рядко отказвам (на приятеля ми само де). И да сме се карали и каквото и да е, правим секс, отърсваме се от напрежението и после като че ли разрешаваме проблема по-лесно.
Да отказваш секс от инат е егоистично, т.е. мислиш, че можеш да решаваш ти какво да правите двамата, въпреки че нямаш нищо против да правите секс. Мисля, че не ми се е случвало. Била съм сърдита и съм чакала извинение или обяснение преди секса, но не от инат, а защото наистина е имал вина.
Зависи и как ще се откаже. Може да бъде поднесено по много обиден начин. Може жената да е изнервена и когато мъжът поиска секс, тя да го смъмри или да му се развика, което не е правилният начин за отказ.
DarkTemplar, освен заради умора моят мъж ми отказва с твърдението" не искам толкова често, защото се губи тръпката. Ако знам, че всеки ден ще правя секс, няма да ми е интересно и да се вълнувам как точно ще се случи. Да не говорим, че удоволствието се губи."
Това инат ли е, омръзване ли е, какво е?
През всичките 5 години, в които правим секс, сме го правили с приблизително еднаква честота. В началото даже по-рядко.
По-скоро омръзване.Това инат ли е, омръзване ли е, какво е?
krem4et0,а сигурна ли си,че не си му омръзнала,за това ти отказва?
И сигурна ли си в него,че при всяка възможност не ти изневерява?
Не предричам нищо,но може и да я има тази вероятност..
Не мислиш ли?
krem4et0, според мен е просто омръзване или пък някаква негова странна нагласа. Все пак живеете заедно, всяка вечер си лягате в едно легло и сексът е закономерно продължение. Ако приемем, че е нагласа, може би така си мисли, че интригата ще е жива максимално дълго. И не, това НЕ означава, че ще почне да ти изневерява или пък не те желае.
Да вметна още нещо, по въпроса с умората му - споделяла си, че работи физическа работа, а след стабилна такава и аз искам само и единствено да си легна (понякога даже пропускам вечерята).
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от miminko
Не сме намерили точните хора.
Може би за това така бързо си омръзваме...
Не е инат. Просто не съм в настроение.
Трагедията е пълна...
Аз разбирам омръзване, ако правим по-рядко. Правим същото количество секс (даже с идея повече, когато е по-топло). Просто човекът има такава сексуалност. Винаги е било така и като гаджета, и сега когато сме семейство.
VaMpiRKaTaaa, нямам никакви съмнения за изневяра. Ако не е на работа или на лекции си е у дома. Всички вечери сме заедно (за 8 месеца съвместно съжителство само 3 пъти не сме били на вън двамата, а по отделно, единият път той имаше абсолвентски бал).
DarkTemplar, секс преди лягане правим много рядко. Зимата и секс в леглото не сме правили, че спалнята ни се топли само 1 час преди лягане, колкото да се нагласим на спокойствие и директно заспиваме. виж, канапето в хола ни се продъни горкото.
За себе си съм възприела, че хората са различни и аз съм с мъж, за който сексът не е от жизнена важност. Аз също не държа да се съвукопляваме непрекъснато. Има и други начини да изразим любовта си. Всъщност откакто сме под 1 покрив е станал в пъти по-нежен и любвеобилен.
Мда, явно такъв му е характера и просто е с нагласа за секс само в определени моменти.
miminko, хората са различни. Аз съм доста сексуална личност, но за мен има и по-важни неща във връзката и отношенията. Примерно много повече ме привлича една умна и находчива мадама, отколкото някоя празноглава хубавица, нищо че над 75% от мъжете биха избрали 2рата.
Welcome to the Jungle...
^^miminko,приличаш на зодя скорпионте са най-сексуалните натури.
Всеки зрял човек е наясно, че има и по-важни неща от секса. А ти си и майка, което също има значение (в позитивен смисъл).Първоначално написано от miminko
Аз съм убеден, че не й изневерява, неведнъж е разказвала историята на връзката им и си личи, че си дават достатъчно един на друг.
И аз не бих изневерявал, ако получавам всичко, от което имам нужда.
Welcome to the Jungle...
VaMpiRKaTaaa, на колко години сте ти и приятелят ти?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Сега, и драстичната разлика в сексуалността е лошо нещо и за връзката, защото единият все ще е недоволен. За себе си бих казала, че обичам секса с него, но не на всяка цена и не при всички обстоятелства. След кавга е просто абсурд, когато съм уморена - също, когато съм на червено и предните 2-3 дни (този месец вече 6) с ужасния ми ПМС - не ме търси. Ако съм правила предния(да не говорим за същия ден) секс бих го направила ама ако нещо много ме тресе хормона. Сега зимата пък просто не ми се занимава с галимации - да надуваме климатика, да се събличам, да седя съблечена повече от 5 минути...хич не ща. Хиляда пъти по-добре е да пийваме винце, да хапваме мезе и да се целуваме.
![]()
"Отказвала съм не на инат, а да не остана по-назад..."Първоначално написано от Vilencety
Ти ме разби!!!
Това е много тъпо... Макар че всички жени го правят. Не знам за мъже, които да знам, че са го направили. А тези форумни самозванци ми се вижда, че си придават важност...
Сега се сетих, че веднъж съм отказвал секс на гадже, но не заради инат и/или след кавга, а защото бях пиян като мотика, мега изморен и ми се спеше жестоко.
Междувремнно тея дни пак се видях с моя човек и май е решил да си търси любовница. Предполагам женската част веднага ще анатемоса тва му поведение като малоумно, но кво да се прави.
Welcome to the Jungle...
Нещо съм изпуснала ситуацията. Кой е твоят човек и защо ще си търси любовница? (Много ми е забавна тая дума).