.
Затворена тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: отг

Hybrid View

Град
    sofia

отг

Значи ако питаш мене недей да си даваш парите за шибани дерматолози няма да ти помогнат ... аз дадох 40 лв на 1 на дерматоложна в софия за няма и 5 мин .... не ми прегледа дори и кожата на лицето... беше няква др ВЕЦОВА или нещо такова само дет ми пробута някакъв крем дет уж тя го е правила с сяра и мн исушава ... доста помага но не го ползвам защото , маха пъпката ама после оставя белег не точно , а червено петно .... ако питаш мене прави каквото правя аз :
    1. Вземи си кризин т лосион против (причинителя на) акне а за черните точки след баня стискаш ги (те са единствените който не се разпространяват) и после слагаш на клечка за уши лосиона и мажеш малко щипе но няма по ефикасно нещо за черни точки поне за мене ...
    2. Мий лицето с сапун dove или бочко (бебешки)
    3.Вземи си крем бочко с таралеж от горе на капачката ... (ОБЩО 8 ЛВ)
    4.Без кола , шоколад , и мазни храни (защото ти е мазна кожата) повече плодове .... пиша ти го тва щот чета тук там що и аз съм патил с тея пъпки ...
    Всеки ден сутрин и вечер задължително с сапун аз използвам DOVE след което слагаш лосиона ... крема (бочко) само вечер щот нали ходиш на дск или някаде си наван през деня ....Не се здухвай излизай с приятели прави повече секс . тва беше от мен sorry за романа ама се надявам да помогна на някой ... аз имам пъпки и аз не повече от 2 3 пъпки ама пак ме харесват мацките и така айде бай бай и успех

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ОЩЕ ЕДИН ОБЪРКАЛ "нова тема" с "отговор"

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ОЩЕ ЕДИН ОБЪРКАЛ "нова тема" с "отговор"
    Именно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си