.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мерси.От София съм.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    единственото хубаво на тази марка е миризмата, относно качество не са много добре, за цената им или +1 +2 повече лаура бандини е много по добрия избор според мен
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Оо..изглеждат супер апетитни. : ) Тъй като обожавам душ-гелове,кремчета и тем подобни мисля скоро да си ги набява..
    Искам да питам спрейчетата за тяло на каква цена си и по-точно този с аромат на кокос ,дълготраен ли е ?И случайно да знаете дали спрейчетата ги има в магазините на Дм?
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Днес ги гледах в dm- цената на всеки един продукт гравитира около 6.70-6.90 лв.
    Ароматът е дълготраен- цял ден изкарват.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Днес ги гледах в dm- цената на всеки един продукт гравитира около 6.70-6.90 лв.
    Ароматът е дълготраен- цял ден изкарват.
    йей,супер..мерси многоо : ))
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не съм ги използвала продължително време, за да кажа нещо, обаче спреят (Служи като парфюм, нали?) е супер уникален за през лятото. Идва ми сама да се наръфам
    Ползвам го вместо дезодорант+парфюм. Просто пръскам наред.
    Това с ръфането и аз го забелязвам при себе си.
    Вместо дезодорант? Пръскаш си подмишниците? Действа ли?
    Щото... (не е много дамско , ама..), потя се ужасяващо много, ей така от нищото, дори през зимата и се побърквам, щото мокрите петна подмишниците са отвратителни! Ползвам мъжки дезодорант при това.
    Забелязала съм, че ако се напръскам вечерта преди да си легна, не се потя толкова на следващия ден.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Не съм използвала , но една приятелка имаше душ гел с череша. Беше божествен.
    И аз се интересувам дали става за дезодорант , спрея. (:

ползвала съм лилавата серия и са много хубави

Ползвах ги наскоро и ароматите доста трайни ми се сториха. Харестват ми.

Днес от dm си купих лосион за тяло Milky orange, много е готин!С него вървеше и мостра от Cherry Vanilla която мирише много хубаво.Харесват ми.Само че докато ги намеря в магазина.... А и имаше само някои неща.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Лосионите им за тяло са хубави.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Чувала съм хубави отзиви за продуктите им. Не мисля, че са лоши!

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Момичета,в София от къде купувате спрейовете за тяло?

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    А бутерите за тяло на каква цена и по колко ml са ? Дълготрайна ли е миризмата ?

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    А бутерите за тяло на каква цена и по колко ml са ? Дълготрайна ли е миризмата ?
    По мои спомени около 12-13 лв са.
    Доста са големички като разфасофка,може би около 500мл,а като трайност са ужасно трайни,никога досега аз самата на съм усещала лосион,че дори и бутер абсолютно цял ден

Повече от фен Аватара на LudotoDevoiche
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pinkflower
    Цитирай Първоначално написано от LudotoDevoiche
    По мои спомени около 12-13 лв са.
    Доста са големички като разфасофка,може би около 500мл,а като трайност са ужасно трайни,никога досега аз самата на съм усещала лосион,че дори и бутер абсолютно цял ден
    Благодаря ти много за отговора Тези дни мисля да си го взема. Двоумях се между него и този на Балеа с кокос.. Ама на бутера на Балеа май не е толкова дълготрайна миризмата ...

Аз си харесах едно масло за тяло с лайм и мента, аромата ми стори ми се стори много свеж, но нямах в себе си пари да си го купя.
    Не мога да сложа линк, но описанието, което намерих е
    Овлажняващ гел за тяло с брокат, екстракт от зелен лимон и олио от мента с охлаждащ ефект. Съдържа още минерален калций, магнезий и калий. Обогатен с витаминен комплекс В3, В5 и С. Не знам да какво са тея витамини, но ми се струва подходящ за след сутрешния душ.
    Някой ползвал ли го е?

Аз не съм ползвала от тези,но моятс фр. ползва от тях.Лично тя е доволна,както и аз.Миришат страхотно.А иначе аз ползвам:

-най-много ограденото с кръгче.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си