- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за продуктите Fruttini?
единственото хубаво на тази марка е миризмата, относно качество не са много добре, за цената им или +1 +2 повече лаура бандини е много по добрия изборспоред мен
never never let you go you are the one i'm surching for....
Оо..изглеждат супер апетитни. : ) Тъй като обожавам душ-гелове,кремчета и тем подобни мисля скоро да си ги набява..
Искам да питам спрейчетата за тяло на каква цена си и по-точно този с аромат на кокос,дълготраен ли е ?И случайно да знаете дали спрейчетата ги има в магазините на Дм?
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
^Днес ги гледах в dm- цената на всеки един продукт гравитира около 6.70-6.90 лв.
Ароматът е дълготраен- цял ден изкарват.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
йей,супер..мерси многоо : ))Първоначално написано от kalpazanka
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Вместо дезодорант? Пръскаш си подмишниците? Действа ли?Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Щото... (не е много дамско , ама..), потя се ужасяващо много, ей така от нищото, дори през зимата и се побърквам, щото мокрите петна подмишниците са отвратителни! Ползвам мъжки дезодорант при това.
Забелязала съм, че ако се напръскам вечерта преди да си легна, не се потя толкова на следващия ден.
Не съм използвала , но една приятелка имаше душ гел с череша. Беше божествен.![]()
И аз се интересувам дали става за дезодорант , спрея. (:
Ползвах ги наскоро и ароматите доста трайни ми се сториха. Харестват ми.![]()
Днес от dm си купих лосион за тяло Milky orange, много е готин!С него вървеше и мостра от Cherry Vanilla която мирише много хубаво.Харесват ми.Само че докато ги намеря в магазина....А и имаше само някои неща.
![]()
Чувала съм хубави отзиви за продуктите им. Не мисля, че са лоши!![]()
Момичета,в София от къде купувате спрейовете за тяло?
А бутерите за тяло на каква цена и по колко ml са ? Дълготрайна ли е миризмата ?![]()
По мои спомени около 12-13 лв са.Първоначално написано от LudotoDevoiche
Доста са големички като разфасофка,може би около 500мл,а като трайност са ужасно трайни,никога досега аз самата на съм усещала лосион,че дори и бутер абсолютно цял ден![]()
Благодаря ти много за отговораПървоначално написано от pinkflower
Тези дни мисля да си го взема. Двоумях се между него и този на Балеа с кокос.. Ама на бутера на Балеа май не е толкова дълготрайна миризмата ...
Аз си харесах едно масло за тяло с лайм и мента, аромата ми стори ми се стори много свеж, но нямах в себе си пари да си го купя.
Не мога да сложа линк, но описанието, което намерих е Овлажняващ гел за тяло с брокат, екстракт от зелен лимон и олио от мента с охлаждащ ефект. Съдържа още минерален калций, магнезий и калий. Обогатен с витаминен комплекс В3, В5 и С. Не знам да какво са тея витамини, но ми се струва подходящ за след сутрешния душ.
Някой ползвал ли го е?
Аз не съм ползвала от тези,но моятс фр. ползва от тях.Лично тя е доволна,както и аз.Миришат страхотно.А иначе аз ползвам:
-най-много ограденото с кръгче.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥