- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчета.Бихте ли си направили чекия заедно сдруго момче?
Интересуваме дали някой е лъскал със свой приятел и дали го намирате за нормално?
Първоначално написано от Tennnnn
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
не и никога не бих го направил .Просто смятам че ако си мормално момче/мъж не би искал да се събличаш гол пред други момчета , камоли да мастурираш... За мен , тези който го правят са обратни
![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
Футболистите се къпят заедно и това е неизбежноПросто смятам че ако си мормално момче/мъж не би искал да се събличаш гол пред други момчета , камоли да мастурираш...![]()
Аз съм веднъж само, ама съм бил 6-7 клас... кво съм разбирал. Пък и съседа е луд... 10 шпатули за 1 ден!Не бих и няма да го повторя!
хЪх...
това си е геЙско изживяване
И после следваПървоначално написано от WaterLilly
Suck a dude's dick ...Like a BOSS![]()
По темата - не!
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
А краят къде е? Dude looks like a lady? xDDПървоначално написано от Kurdokolenko
А по темата: Естествено, че НЕ!!!![]()
--------------------------------------------------------
Защо бих направил нещо подобно ?!![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не, макар че съм чувал подобни истории.
Welcome to the Jungle...
Не, но като малък бях с един приятел и брачетка ми и тя ни биеше чикии, а ние и гаделичкахме путката, криехме се под масата и под леглото и наще се чудеха за ко?, но сме били към 12 год пък тя е била 10-11годи-лапешки работи
но сега в никъв случай, а като малкък много обичахме с брачетка ми да се къпим голи, дори исках да се женя за нея, но сега като се сетим кво сме прайли направо ужс
било е супер странно, но сме били деца и не сме осъзнавали кво прайме дори още не сме били в пубертета
Чудите се к'во да измислите..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не съм правил и няма да направя.
не съм го правил и нямам и желание да го правя ако ще го правя ще съм си сам не ми трябват сейрджий![]()
![]()
![]()
YOYO FOREVER
http://yoyobulgaria.com/new/
Не че ми е било приятно или нещо, просто не ми пречи. Аз си лъскам моя, той неговия... не сме от срамежливите![]()
Само изродщини. В тоя форум количеството е за сметка на качеството... за жалост.
да,но не бих повторил.
===
тоя отговор от анкетата трябва да символизира поговорката, че от веднъж не се става пидираст
е един приятел стана
не питай старило, а прашай патило
колкото до мен - би ме травмирало психически подобно нещоНавит съм само ако има жена посредата.
Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
костра ностра![]()
Малеее кви са тея глупости ?
Педерастиите ви край нямат !![]()