- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Моля помогнете! Имам проблем с Win7 - 2ри монитор!?
1) Уиндолс 7 ми намира втори монитор всеки път при стартиране. Мишката ми изчезва от главния монитор и може да се движи в "призрачния" 2ри монитор, който се казва: Generic Non-PnP Monitor
Когато дам Detect в Screen Resolution всичко се оправя и ми изписва, че не е намерен втори монитор. Но, уви, рестартирам системата и пак имам 2ри монитор. Как се оправя това!?
2) Почти всеки път при (ре-)стартиране на компютъра всички икони на работния плот се разбъркват. Някакви идеи на какво се дължи!?
![]()
![]()
![]()
( Start -> )Right click "Computer" -> Manage -> Device Manager -> Monitors
Премахваш излишният(Right click -> Remove). Кефиш се. Ако разбъркването на иконите продължи и след като е отработен този проблем пишеш пак.
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
ллаааллллПървоначално написано от minus273dot15
![]()
![]()
![]()
DarkOrbit е онлайн браузър базирана игра компанията Bigpoint. Той е тук от ноември 2006 г. и посочва, че над 52 милиона регистрирани потребители. Той е на няколко езика по целия свят.
Имаш да кажеш нещо смислено или просто така си драскаш, за да маркираш присъствие? (:Първоначално написано от cvitiogi
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
Пробвах от Device Manager, за жалост не става. Иконите не ме притесняват, защото ги махнах, използвам търсачката в Start Menu-то.
Някой има ли някакви идеи за "призрачния" монитор? Драйверите ли не са наред, или?
Мда, интересно.
А каква е видеокартата? С какви драйвери? Или всъщност не се занимавай с подробности:
Ъпдейт на драйверите чрез Window 7 автоматично търсене за драйвери.
Ако продължава да има проблем - сваляш драйверите за съответният модел карта от сайта на производителя, триеш тези на Windows 7-цата и слагаш новите.
Те тук те... пиши дали е решило проблема.
преинсталирай го или доведи някой който разбира повече от теб
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Ето това направих аз и проблемът е решен!I made a shortcut to switch to a single "Computer only" monitor. I have it on my desktop but if you put it in your startup folder it would run every time windows boots up. The target for the shortcut is
C:\Windows\System32\DisplaySwitch.exe /internal
So create a short cut to the file "DisplaySwitch.exe" and then open it's properties and add the /internal to the end.
For extended it's C:\Windows\System32\DisplaySwitch.exe /extend
In your case its more of a work around than an actual fix. In my case its just easier that hitting windows key + P and selecting Computer Only every time I play a game. I just pin the shortcuts to my task bar and it's one click to switch back and forth.
Щом върши работа и си доволенПървоначално написано от jooint
![]()