.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    И аз съм в твоето положение,но съм висока 177 и тежа 78 килограма.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Извинете, че ще пиша в темата на момичето, но неща да правя нова.. От съществено значение ли е дали ще мога да издържа водния ден САМО на вода? Това ми се струва невъзможно
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

:)

Няма проблеми за темата,спокойно.Това за водата....ако не си свикнала и се притесняваш по-добре недей само на вода да не ти стане нещо(имам предвид да не ти се завърти свят и т.н.) УСПЕХ!
    *~*Za VsIcHkO Si ImA PrIcHiNa!!!*~*

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Аз лично спрях обилната закуска,само по 1 ябълка.Отказах сладкото (с изключение на съботите когато си хапвам някой друг жилиран бонбон ) и намалих хляб.И гледам да не ям нищо пържено,и за 2 седмици има ефект.
    Доста е трудно на нейната възраст да намали най-важните храни та дори и сладкото.Все пак тя е още дете.Но за да свалиш кг просто намали хляба и спри всякакви газирани напитки,не се залъгвай че ако пиеш лайт ще е по-ралзично..същото си е.
    Спри кроасанчетата и солетите (за мен солетите са най-вредната възмижна храна,тая сол дето има..бляк)
    Намали солта (1 г сол задържа 350 гр вода..)
    Комбинирай със спорт,ако си като мен и понякога те домързява да излезеш от вкъщи,почни с йога (много е полезна но и доста трудна) но пък си седиш вкъщи.Може да скачаш на въже и както каза една потрбитлка малко по-рано,пускай музика и се раздвижи..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Град
    София
    Steff9423,тва па за спирането на обилната закуска е най-тъпото нещо дето човек може да направи...Закуската трябва да е най-обилното ядене...

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Извинете, че ще пиша в темата на момичето, но неща да правя нова.. От съществено значение ли е дали ще мога да издържа водния ден САМО на вода? Това ми се струва невъзможно
    А, що да е невъзможно? Дотогава ще имаш тренинг да потискаш глада и желанието да се натъпчеш с нещо. Ще успееш!
    all day... all night... what the fuck?!

Според мен също не ти трябва 90 дневната.Вярно е,отслабва се от нея,ама можеш просто да си водиш здравословен начин на живот.Аз толкова се бях вманиачила по тази диета,че не смеех да хапна от време на време нещо сладко,за да не я разваля И се отказах,сега си се храня нормално,ям сладко много рядко и много малко.Ям много зеленчуци,салати,плодове.Н ден без 1-2 филий хляб не мога.Купувам си на Вита пълнозърнестия.Ходя на плуване от 3 месеца и на фитнес веднъж седмично.В училище си нося от вкъщи нещо и никой не ми се смее,че го правя.
    Някой беше написал,че закуската не трябва да е обилна.Ами съжалявам,не съм съгласна.Закуската е най-важното хранене за деня.
    Започнала съм този режим от 4 месеца и съм свалила 5 килограма.По здравословен начин,според мен. И важното не са килограмите ами начина по който започнах да изглеждам.Аз ставам на 15 след 1 месец и съм висока 168 - 54 кг.
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

:D

Da tova s muzikata i tancite si go pravq po4ti redovno ,no to vliqe pove4e za svalqne na korem4eto.
    *~*Za VsIcHkO Si ImA PrIcHiNa!!!*~*

Не разчитай на това че ще стане от самосебе си и ще се "издължиш" след една-две години. Приятелката ми прави тази грешка, ама уви, не мога да я отделя от чипсовете.

Та, не яж вредни храни и се придържай към домашно готвеното - печено, варено, защо не и сурово ( суши, ммм ), но не и пържено. И с минимум мазнини. Първо е по-полезно и знаеш какво е, второ ... еми от мама е ! Или тати, зависи кой готви.

Тичай, танцувай, разхождай се, не се оправдавай пред себе си с "Имам домашни", "Няма време", "Студено е" ..

И това е. Малка си за диети.

Аз съм на 90 дневната диета от почти два месеца и съм смъкнала 7, може вече и 8 килограма. В началото доста прегрешавах, но сега даже не ми и пука. не се блазня дори и от шоколад, а в началото ми беше голям проблем.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ А спорт практикуваш ли? Че гледах някакви жени в бг мама по поне 8 килограма са свалили за общо 3те месеца, което мен ме устройва.. И 3 ме устройват, и 5 ме устройват само не и сегашното ми положение..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от Agllka
    Мила, всеки, които в момента ти говори за диети ти прави огромно зло... на 14 години не можеш да се подлагаш на диети, т.к. ще си прецакаш развитието на тялото много сериозно и можеш да го докараш до болести и т.н. от които после оттърване няма.... тук искам само да подчертая, че ограничаването на вредните храни не е диета, а здравословен начин на живот..... както по-нагоре казаха - спри газираните безалкохолни, чипсове, гризки, бейкролс и всякакви подобни.... яж много плодове и зеленчуци - по всяко време... наблягай на цитросите - много помагат за горенето на мазнини - ако можеш да се насилиш пий прясно изцеден сок от лимон или грейпфрут с малко мед сутрин - но не купен сок в кутия - ефекта е УАУ..... и почни да спортуваш - ако се притесняваш да ходиш на фитнес или нямаш средствата можеш да бягаш в парка, около блока, в двора на някое училище събота и неделя и т.н. Не знам колко килограма искаш да станеш, но за 3 месеца няма да станеш манекенка - това трябва да го разбереш..... ще има резултат, но поддържането на фигурата е непрекъснат процес.... шоколада недей да спираш, но примерно яж натурален и в умерени количества.... освен това ако само с ограничаване на храната отслабнеш, след това кожата ти ще е отпусната и пак няма да изглежда много добре, затова си е задължително да комбинираш правилното хранене със спорта
    Един разумен човек.. и аз тъкмо бях тръгнала да коментирам как могат да препоръчват 90 дневни диети на дете на 14 години..то диетите не са препоръчителни и за жени над 30..чела съм го и го знам от специалисти.. те тука понеже знаят едно и също и така нямат представа какво могат да причинат на момичето..аз бих му препоръчала много движение,ядене по няколко пъти на ден,но по малко,и да ограничиш сладките изделия (НЕ ДА ГИ СПРЕШ) както и да се опиташ д ане пиеш газирани напитки.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ А спорт практикуваш ли? Че гледах някакви жени в бг мама по поне 8 килограма са свалили за общо 3те месеца, което мен ме устройва.. И 3 ме устройват, и 5 ме устройват само не и сегашното ми положение..
    В началото скачах на въже някой път колкото да се раздвижа обаче втория месец започнах да скачам по 10,15 минути на ден на въже. През въглехидратния ден ям ред шоколад и след половин час започвам да скачам и дава много енергия. Скачам си поне 3 минути без да се задъхам.
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си