- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лентички за форма за вежди
В ютуб бях гледала някакво момиче използва лентичка ,която е във форма на вежда слага си я и изчиства всичко ,което е извън формата.Исках да попитам дали някъде се продава такова нещо?
И на мен ми е интересно... ама не е коламаска, а просто закрива това, което не трябва да бъде скубано? Пак с пинсета се прави, нали?
Щото коламаска там не трябва да се прилага.
За пръв път чувам за нещо подобно.. ;о
Ще следя темата с интерес..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Представлява форма от пластмаса.Като шаблонче е има си дупка с форма на веждата ти.Слагаш си я на веждата,не се залепва и т.н ,а ти си я държиш.Слагаш си я на веждата и всичко ,което минава извън шаблончето си го минаваш с пинсетката.Видя ми се лесно за да си оформиш веждите ,тъйкато мойте още от преди години ми ги направиха различни и ми е трудно да им придам еднакъв вид.Ако има такива лентички проблема ще ми се реши идеално и ще мога да видя къде трябва да порастнат косъмчета и къде да махам.Не съм мн по обясненията ,но се надявам някой да знае![]()
Не съм ползвала такива но в Бургас в Carrefour има. Предполагам и в Dm...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Наистина ли? Аз вчера бях в мола и ако знаех.. Къде точно се намират? Някъде при козметичната част на Carrefour ?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Да, там са. При другите лентички за епилация.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.