- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Струва ли си да си купиш преса за 50лв ?
Здравейте, искам да си купя преса за коса, с която да мога да се изправям и да се къдря. До сега не съм си купувала преси, така че това ще ми е първата, а и съм с ограничен бюджет - около 50лв. Така че ако някой от вас има предложения - давайте! (((:
"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."
— Marilyn Monroe
Ем, що пък не.
Най-хубавата за изправяне и къдрене(2в1) е тази на елеком http://prikachi.com/images/698/2483698j.jpg и не мисле, че струваше повече от 50лв.Даже напротив - аз я купувах за 35лв, но това беше отдавна.Провери.![]()
Big or small, lies are lies!
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ABYLISS-2020CE
Тази струва 49 лева и има доста приставки и аз мисля да си взема такава
![]()
Аз имам преса за 30 лева и съм доволна, струва си всяка стотинка. Държи ми до следващото къпане.. Sonashi e
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-PROTECT-SHINE
Обожавах я преди когато я имах-перфектна е
Имам същата и съм много доволна..изправя перфектноПървоначално написано от vagarious
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
имах на Елеком и ме изправяше добре точно за 10мин .. после се начупваше .. събери си 70лв и си вземи на Белисима няма са съжаляваш .. държи ми 3-4 дена до следващото къпане (моята е тази от 90лв кадето я рекламират) но и тази от 70 пак изправя добре (: всеки който ползва белисима е с идеално права коса.. ако наистина искаш права коса в буквалния смисъл си вземи хубава преса а не от 50 лв (:
smile-it's the second best thing you do with your lips
на елеком?да не е била от онези малките :ДПървоначално написано от sunshine955
защото първата ми преса беше такава и наистина,след като се изправех след 10 мин и по малко се начупваше
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Нали .. държи ми точно една седмица(което е странно, но косата ми не се омазнява, което си е чисто явлениеПървоначално написано от yeeee
).
Супер доволна съм.![]()
Big or small, lies are lies!
Колко време ти издържаше права косата?Първоначално написано от britzy
На мен не ми трябра да стои праваповече от ден, и търся нещо също до 50 лв (пък и нямам намерение да я ползвам всеки ден)
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Цял ден а на някои и до следващото измиване![]()
Приятелка има същата, даже и понякога аз й я използвам, защото има много приставки и тя е много доволна от нея .. ;д : ))Първоначално написано от BobiKr
Мойта е около 45лв.с 3 приставки.
За изправяне.
За ситно къдрене.
И за едро къдрене.
Доволна съм.
Пресите с много приставки ... повярвай ми НЕ СТАВАТ за изправяне (личен опит) Моята беше 85лв и ставаше за ВСИЧКО друго но не и за изправяне ! Затова си взех отделна за изправяне на Bellissima !Първоначално написано от BobiKr
Според мен ИЗОБЩО НЕ СИ СТРУВА.. само се гори косата,а пък като е по-скъпа освен,че гори по-бързо и по силно,ами и си даваш парите на вятъра..
Не и ако те спират само тези 50лв от това да си купиш качествена преса за коса.Бих дала(аз дадох де) като трябва 150лв. за преса стига да знам,че е качествена и ще ми върши работа и няма да се налага да я сменям,от това да направя компромис за 50лв. и после да не ми върши работа и да кuпувам пак евтинdjоси и да дам много повече пари от инатене.
Първоначално написано от britzy
Моята е същата.
Уникална и много бързо загрява.![]()
Мойта е 270лв загрява за секунди и е наистина много добра определено нямам оплаквания .
Обичам !
Разбира се, че си струва да дадеш повече пари за пресазащото ще е качествена.Но ако косата ти е лесна за обработка и не се начупва лесно и т.н можеш да си вземеш и някоя по евтина преса
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
не.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от chocolatedidi
Аз пък имам подобна, и да ви кажа, че много хубаво си изправя, а вече я имам от около година и половина, и съм много доволна. Загрява много бързо ( 3-4 минути ) и изправя много къдрави коси, което много ме учуди, защото беше 47 лева.![]()
Big or small, lies are lies !
Можеш да си купиш от тези по-евтините на белисима![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33