- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Струва ли си да си купиш преса за 50лв ?
3-4 мин??Първоначално написано от FATALITY
И му викаш бързо
Моята до 230 загрява за 30 сек
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Моята е на Белисима за 30 . Върши си ми работа. Друг е въпроса ако си с мн къдрава коса.
не,не беше малка.. сръваше 35 лв и наистина беше силна и ми гореше косата но не ми държеше .. всяка преса годи но поне да ти държи .. затова по добре да инвестираш още 30+лв и да знаеш че секи ден ще ти идеално права косата като след фризиор аз лично след баня се изправям за 25 мин г.д защото косата ми е на пластове ( не ми е къса малко под гърдите) и секи ден за 5-10 си я издърпвам сутринта ако се е намачкала някъде където съм се въртяла ..Първоначално написано от yeeee
smile-it's the second best thing you do with your lips
И аз така, даже след баня я оправям за около 10 мин / и аз съм на пластове, ама я *отпатквам* по-набързо / и сутрин, ама рядко ми се случва, й пооправям краищата и при това на 140 градусаПървоначално написано от sunshine955
![]()
. и Така ми държи 2-3 дена / тоест до когато се изкъпя
/
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Ееее.. сравнително бързо е, има някой които загряват за по 20 минути. Тя загрява по-бързо, ама като за моята коса 3-4 минути са ми идеално. Ако косата е леко начупена, сигурно към 1-2 минути ще са достатъчи. А и да не забравяме, че е 47 лева. Не мога да искам повече от тази преса.![]()
Big or small, lies are lies !
Най-добре е да не бързаш според мен. Събери си още малко пари за да си купиш нещо добро. Например Bellissima Creativity B1 700 ...Първоначално написано от mo0nika
Зависи от пресата. Попринцип 50лв не са малко. Предполагам, че може би ще ти върши работа!
Да ви кажа, аз имам преса на Ровента за изправяне (тънка) и струваше 50 лв. Много съм доволна от нея, чудесно изправя, загрява за 30 секунди, има опции за регулиране на температурата. Не знам вие какво мислите, но според мен 50 лв са достатъчни за преса за изправяне.По-напред прочетох че искаш да е и за къдрене.. аз имам като тази, която показа vagarious във втория пост.Тя е хубава, но когато си изправях косата с нея се оскубах цялата!
![]()
Надявам се да съм помогнала доколкото мога. :P :P :P
♥♥♥♥♥♥
http://www.elite.bg/bg/products/184-...%B0-jr456.html 25 лв -изправям се и до следващото къпане НЕЕ мърдаа!![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
http://remington.bg/product/profesio...emington-s2002
Страхотна е,за пръв път се изправих вчерам и днес сутринта пак е идеално права. Много, много съм доволна за сега.![]()
Според мен си струва![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Ако не ти е много наложително да я купуваш веднага..по-добре изчакай да разполгаш с по-голям бюджет и да си купиш нещо наистина добро,което си заслужава.Аз съм имала преса на Елеком която е 30 лв (някъде там) за изправяне и вафлички,но честно казано ефекта за изправяне хич го нямаше..не бях доволна.За 50 лв незнам какво можеш да си вземеш..поразрови се ако искаш ,но все пак по-добре да си купиш по-късно ,но качествен продукт.
http://www.itbankeurope.com/Salon+St...Ceramic+plate/
Това е моята преса. Изправя и къдри. Взех си я от Технополис за около 90 лв. Много съм доволна от нея и си наистина си заслужава парите!![]()
ами не мисля че е нужни да даваш 50 лв за преса. Моята е 26 ле. на Sonashi http://www.get.bg/catalog/product_in...ducts_id=20215
и изправя перфектно моята чуплива и обемна коса. Използвам само хийт протектор косата ми е идеално права така че мисля че за по малко пари също можеш да намериш добра преса![]()
![]()
Мн0го ясно че Не си струва
моята я взех през 2007 за 80лв и още работи:P![]()
``кАзФЪъТ кУчкА съМ бИла...тЪъпАа съМ бИлАа...нАглА сЪм билА...поВърхНОстнА съМ билА...кАзВат КФоО лИ нЕ...амА истИнатА е еднАаа...КойТу УбИждЪъ..зЪВиждАа``
Първоначално написано от dqvolcheto9
Аааа тази наистина е много хубава, братовчедка ми има такава. Страхотна е![]()
Big or small, lies are lies !
Моята е IMETEC Bellissima Creativity B1 700 .. повече пари е но е качествен продукт, близо 100 лв е.
Ако искаш изчакай още мангизи да събереш и тогава купувай.
Имам същата, но розова. А как къдриПървоначално написано от vagarious
Мойта е с три приставки, но не е като маша.
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Пресите с преставки не са годни за изправяне.. Не стават просто. Иначе за вафлички и т.н. стават. : ))
Аз в момента съм с преса специално за вафлички и такава специалноа изправяне, която изправя ПЕРФЕКТНО.
Бааму бях написала много за пресата, но се сетих, че е повече над 50 лева.
За всеки случай: Rowenta SF4412D4
Събери още малко пари. Хубавите преси са на тази цена. ; )
Един въпрос към хората,закупили си преси на Белисима.Искам да попитам понеже и аз съм със слуачая на авторката на темата ( колебая се дали да дам 50лв за преса или да събера още за по-качествена).Само онлайн ли мога да си закупя евентуално преса на Белисима или ги има и по магазините.Понеже на скоро като обикалях никъде нямаше на Белисима преси...Вие как си закупихте пресите и ако е онлайн колко плащахте за доставка?Понеже косата ми е много гъста и косъмът ми е твърд и остър и викаги като се изправя със сегашната ми преса не ме държи повече от 2ч. И другото,което исках да пипитам е дали пресите на Белисима,които имат функция за къдрене,къдрят хубаво,за да знам дали си заслужава да си взема такава,която може и да къдри.И изгарят ли ви се много косите при използването на пресата?
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Първоначално написано от Rebirthing
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Пропускам малко страници, няма да чета, само да ти кажа - не си взимай тази преса на Бейбилис! Има толкова приставки и нито едната става за нещо. Пак си зависи от типа коса. Моята е тънка и горе - долу се справям с вафличките и машатата, но за изправяне и дума не може да ставаПървоначално написано от BobiKr
Много е зле. За изправяне трябва отделна преса да имаш.
Ааа към авторката - моята преса за изправяне е на Белисима и струва точно 50 лв. И съм доволна![]()
Препоръчвам на Елеком, 37 лева е моята, само за изправяне, с екран, йонизатор, загрява до 220 градуса и наистина съм доволна. Линк засега не мога да дам.
Попринцип ако искаш хубава преса за изправяне трябва да е над 60-70лв според мои наблюдения. Има и професионални преси с приставки, които също са много добри, но пак са повече от 50лв. Според мен всичко опира до качество, марка и градуси и това дали е професионална или не. Мен никоя друга преса освен професионална не може да ме изправи. Къдренето и вафличките всяка преса с приставки ги прави, но точно тези преси в изправянето никакви ги няма.![]()