.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Имах приятелка фризьор, на която веднъж професионалната преса ѝ се развали и трябваше да ползва временно от онези евтините. Разликата между двете се оказа единствено времето за изправяне, което при евтината беше, както може да се предположи, повече. Като мъж моето мнение е, че за домашни потреби няма смисъл да се купува нещо скъпо, преса за 50 лв. би била достатъчна(е, освен ако сте някаква суперкъдравелка, но това е отделен въпрос). Всички преси, на практика, вършат една и съща работа. При висока температура структурата на косъма се променя, т.е. няма значение какво ползвате, стига да генерира достатъчно висока температура. А тъй като дори и евтините преси имат терморегулатор, за да не загряват прекалено и да не ви изгорят косата, те биха ви вършили чудесна работа.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Моята преса е 36 лв и изправя добре

тва не струва според мен!Докато се изправя и тя се къдри... е то е и до коса де ...
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от diana199406
    Един въпрос към хората,закупили си преси на Белисима.Искам да попитам понеже и аз съм със слуачая на авторката на темата ( колебая се дали да дам 50лв за преса или да събера още за по-качествена).Само онлайн ли мога да си закупя евентуално преса на Белисима или ги има и по магазините.Понеже на скоро като обикалях никъде нямаше на Белисима преси...Вие как си закупихте пресите и ако е онлайн колко плащахте за доставка?Понеже косата ми е много гъста и косъмът ми е твърд и остър и викаги като се изправя със сегашната ми преса не ме държи повече от 2ч. И другото,което исках да пипитам е дали пресите на Белисима,които имат функция за къдрене,къдрят хубаво,за да знам дали си заслужава да си взема такава,която може и да къдри.И изгарят ли ви се много косите при използването на пресата?
    Ами аз наскоро се сдобих с Bellissima Fancy. Изключително доволна съм. Струва 75 лв. Лично моята я купих от Технополис. В сайта на Технополис можеш да провериш кои преси имат в наличност и в кои магазини. Също така ако искаш онлайн да си я купиш от сайта на Белисима - доставката за България е 5 лв (ако искаш да ти я доставят вкъщи, а не в офиса на Спийди или Еконт доставката струва 7 лв). Ако има още нещо, питай.

П.С. Относно къдренето - на мен ми харесва как става. Пробвала съм както на мойта коса (някъде до раменете е), така и на една приятелка (нейната е до кръста). Стават хубави спираловидни къдрици. То по принцип единственото изискване за такова къдрене е пресата да е по-тясна и заоблена в краищата.

Тоест няма разлика между къдренето с преса Bellissima Creativity B1 700 и къдренето с Bellissima Fancy?Защото специално в характеристиките на твоята преса не фигурира никъде,че става за къдрене...
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    ето и моята преса, но моята си я купих от техномаркет и струваше 49 лв и много съм доволна препоръчвам ти я http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LIPS-HP8310/00

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Цитирай Първоначално написано от VikitoRia
    ето и моята преса, но моята си я купих от техномаркет и струваше 49 лв и много съм доволна препоръчвам ти я http://www.technopolis.bg/b2c/detail...LIPS-HP8310/00
    Благодаря,виждала съм я.Наистина изглежда добре,но вече съм решила,че ще си взема на белисима.Само се колебая за точния модел.Реших да дам малко повечко пари,но поне да знам,че ще ме изправя качествено не като сегашната ми-след 2ч. и вече ми е чуплива косата... Karcho чакам да пишеш. : ))

Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Цитирай Първоначално написано от BobiKr
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ABYLISS-2020CE

Тази струва 49 лева и има доста приставки и аз мисля да си взема такава

Пресите с много приставки ... повярвай ми НЕ СТАВАТ за изправяне (личен опит) Моята беше 85лв и ставаше за ВСИЧКО друго но не и за изправяне ! Затова си взех отделна за изправяне на Bellissima !
    Имах същата..НЕ СТАВА за исправяне.. за къдрене става..ама ; // .. мойта е Браун..струваше преди 1 година мисля или 2..60 лева..от тогава си я ползвам и съм супер доволна !

Тоест няма разлика между къдренето с преса Bellissima Creativity B1 700 и къдренето с Bellissima Fancy?Защото специално в характеристиките на твоята преса не фигурира никъде,че става за къдрене...
    Да, не пише в характеристиките, но всъщност се получават. Те са сходни на външен вид, както можеш да видиш по снимките, така че е логично и ефектът да е същия. А и честно казано Fancy-то вдига повече градуси (230), така че ако си и с много къдрава коса ще ти е идеална. Моята е силно начупена в краищата особено и на 180 градуса я изправям идеална. Цялата философия на къдриците е как ще завъртиш пресата. Виж тези клипчета и ще ти стане ясно: http://www.bellissima.bg/?%D0%92%D0%...D1%86%D0%B8,69

Така че не мисля, че е нужно да даваш 15лв отгоре за Creativy, при положение, че Fancy върши същата работа. Ако имаш още въпроси, питай.

Събери си още малко пари и я вземи.. 77 лв, аз я всех на 150
    Много съм доволна... много
    (има само един малък минус- ако иксаш да се къдриш с нея къдриците стават по едри)

Цитирай Първоначално написано от Karcho
    Да, не пише в характеристиките, но всъщност се получават. Те са сходни на външен вид, както можеш да видиш по снимките, така че е логично и ефектът да е същия. А и честно казано Fancy-то вдига повече градуси (230), така че ако си и с много къдрава коса ще ти е идеална. Моята е силно начупена в краищата особено и на 180 градуса я изправям идеална. Цялата философия на къдриците е как ще завъртиш пресата. Виж тези клипчета и ще ти стане ясно: http://www.bellissima.bg/?%D0%92%D0%...D1%86%D0%B8,69

Така че не мисля, че е нужно да даваш 15лв отгоре за Creativy, при положение, че Fancy върши същата работа. Ако имаш още въпроси, питай.

Благодаря ти много за инфото.До колкото разбрах криативити била по-заоблена и може би за това се води за къдрици.Успя да ме навиеш за Fancy,но само се притеснявам да не е много дебела .. Остана само и да я поръчам. МЕРСИ ПАК МНОГО за всичко!!

Наелектризирва ли ти се косата,тей като Белисима Fancy е без йонизатор? Сори май ставам твърде любопитна ...

Наелектризирва ли ти се косата,тей като Белисима Fancy е без йонизатор? Сори май ставам твърде любопитна ...
    Ами не, не ми се наелектризира. С предната ми преса имах такъв проблем, но с Fancy - не. Намерих и снимка как се получават къдриците - http://hipermag.com/files/gallery/Be...FC16_lady2.jpg (като ако завъртиш пресата още в корените, къдриците почват по-отгоре.)
    Наистина, ако се сложи лак да се фиксират къдриците, седи по този начин. Но става с тренировки докато свикнеш как да завърташ пресата.
    Ако имаш възможност, отиди до някой Технополис да я разгледаш, но според мен ще ти свърши работа.

Няма проблем, че питаш. Радвам се, че съм полезна.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    - Колкото повече приставки има една преса,толкова тя не върши работа.. В това просто съм се уверила..
    Та както и да е..
    Разходи се из магазините за техника.. Миналата седмица си купих две преси (една за изправяне (за 9,90 [[беше на промоция]] и една с приставки за 15,00лв) и съм си доволна.. Обаче става въпрос за Кауфланд.. Но в Технополис също ще си намериш преси на ниски цени..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

по хубави си купи специализирана преса или за изправяне или за къдрене...иначе е малко рискувано и е възможно нито да изправя,нито да къдри
    So far away...

Благодаря ви още веднъж за изказаните мнения!Вчера си взех пресата Белисима Фенси и съм много доволна!Днеска цял ден косата ми беше идеално права като се има предвид,че духаше постоянно вятър!Невероятна е пресичката!

Радвам се, че си доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си