- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване 13 кг за 2 месеца ХЕЕЛП!!
Тъй като съм 64 кг при ръст 1.60 ; ((( искам да отслабна поне 12-13 кг за най- много 2 месеца..от 2 седмици ходя на фитнес,не ям много ама нищо не става,диета ако ми предложите съм склонна да пробвам само ако е супер ефективна нещо от сорта на сваляне 3-4 кила на седмицаМного ще съм благодарна ако ми помогнете
![]()
Е ти какво искаш, за 2 седмици и да свалиш 20 кг ли ?! 90 дневната диета, гледах крайни резултати и всички са от 8 килограма нагоре..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
3-4 кила на седмица?! Плодовата диета на д-р Емилова или диета Японско чудо.
Надявам се да си запозната какво ще се случи с организма ти след подобни драстични отслабвания.Ако можеш да понесеш последствията - от увисналите кожи и меса до гастрита, през йо-йо ефекта и всеобщите здравословни проблеми до физическото изнемощяване -, давай.
Има и по-здравословен и естествен начин, разбира се.
Лично аз ти препоръчвам 90-дневната диета, в съчетание с фитнеса. Сваляш по около 1кг- 1,5кг -2кг на седмица, но ги сваляш наистина.
all day... all night... what the fuck?!
Можеш да пробваш диетата на Дюкан - с нея доста се сваля, първата седмица до 2-3 кг ще свалиш и после поне по 1 на седмица, ако си стриктна. За 2 месеца 10 кг не ти мърдат, пак подчертавам - ако си стриктна. Няма да гладуваш, лесно се пази тази диета, поне на мен тя ми е най-лесна![]()
Ако за 2 месеца ги свалиш тия килограми после как ще ти увисне кожата... Не ми се мисли.. Като гледам 93 в ника ти предполагам си 17-18 годишна. Говори със специалист - диетолог. Така ще е най-добре, той разбира много повече от нас.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Много лошо правиш, че дори споменаваш това отровно нещо.Първоначално написано от Sissy90
Но пък е по-малкото зло в сравнение с гладолечението с плодове на д-р Емилова, което някой спомена по-нагоре. Ако нямаш здравословни проблеми, пиеш много вода, ядеш достатъчно зеленчуци и на я спазваш прекалено дълго време (2-3 месеца са ОК), тази диета няма да ти навреди.Първоначално написано от ScarletBite
ScarletBite правила съм подобна плодова диета, не по Емилова, но все пак беше подобна и мога да кажа, че съм много доволна. Целта ми никога не е била отслабване, но е доста подходящо за пречистване. До сега не съм чувала лоши мнение за този тип диета, но хора които не са издържали на нея, бол. Лошото е, че на някой хора може да повлияе зле психически съответно и физически, ако изпитват постоянен глад, който по принцип трае само първите 2-3 дни.
Sissy90 Дюканската диета е една от най-вредните редом с тази на Аткинс.
shewolf93 единствения начин да пазиш теглото си винаги в желаната норма е да се придържаш към здравословното хранене. В момента в който спреш определената диета започва обратния ефект, теглото се покачва, малко или много.
Тук явно няма много почитатели на Дюкан
Това с плодовете си е живо изтезание за мен - съдътжат прости въглехидрати, които се раздраждат изключително бързо. Кръвната ти захар се качва рязко, тялото ти произвежда голямо количество инсулин, което кара кръвната захар да падне под нормалното ниво и си отново гладна. Т. е. цял ден съм гладна на такава диета.
90-дневната не е толкова лош вариант, ама 4тия ден пак си е доста глад, а сладкото ми разваля дисциплината. Повечето склонни към напълняване сме на принципа "без едно мога, с едно не мога"![]()
А диетата на Дюкан може да ти навреди на бъбреците ако вече си имаш проблеми. Ако си здрав и пиеш достатъчно вода, нищо няма да ти стане. Много спортисти практически цял живот са на хранене, близо до диетата на Дюкан - основно месо и зеленчуци.
Само ще ти кажа, че тибетските лами и монаси цял живот се хранят с тревички и отричат консумацията на месо, но пък живеят над 100 години.
А повечето спортисти, тъпчещи се с протеини и страдащи от мания за мускули, умират или повяхват млади.
Направи си сметката.![]()
Точно тази диета на дюкан я правих миналата година и наистина отслабнах много,всъщност беше най-ефективната досега от всички които съм правила...но естествено като я спрях си върнах килатаЯвно с диети никога няма да стане...чувала съм,че ако не се яде след 5 часа следобед се отслабвало
Не говоря за спортистите с мания за мускули, защото там играят и други добавки, освен протеините, които не са толкова натурални и позволени.
Тибетските монаси медитират с часове всеки ден, живеят далеч от големите градове със замърсен въздух и почти нищо не работят, така и аз мога да живея 100 години
Няма една перфектна диета, за всеки е индивидуално. Ако ти не обичаш месо и не можеш да си на протеинова диета, значи не трябва да си на протеинова диета. Аз дадох предложение, което не е задължаващо. Аз съм била на Дюкан 2-3 месеца, свалих 4-5 кг, което за моето тегло си беше доста. Това е единствената диета, която ми беше лесно да спазвам. Няма цял живот да се храня така, естествено, защото обичам плодове и картофи и няма да ги спра за постоянно. Всяка диета е кратковременно решение, а за да си поддържаш теглото, трябва да спазваш някои правила за рационално и умерено хранене.
Трябва да се научиш да ядеш нормално, което е по-трудно от която и да е диета. Аз още се уча и много често удрям на камък - не можеш да ядеш по 1 шоколад и порция пържени картофи на ден между другото и да си останеш слаба. Това за неяденето след 5... не мога нищо да кажа, защото просто не мога да го направя никогаПървоначално написано от shewolf93
![]()
Скоро бях на профилактични прегледи при една нефроложка и пред кабинета се запознах с две момичета които си бяха прецакали бъбреците от такива диети. И двете бяха за първи път на нефролог, даже едната го бъркаше с неВролог, а другата вече беше прекарала една седмица в Пирогов с остър пиелонефрит, въпреки, че никога не е имала проблеми с бъбреците.
Всички хора които познавам с камъни в бъбреците ядат нищожно количество въглехидрати и твърде много протеин, при това животински.
Всъщност има и нездравословни въглехидрати, както има и нездравословни мазнини (наситените)...
Ако не са пили достатъчно вода и не са яли зеленчуци, нищо чудно. Докато бях на диетата влизах в един форум, в която имаше куп момичета и жени на тази диета и никоя не е имала проблеми с бъбреците.
Все още не приемам, че диетата на д-р Емилова е по-добра от тази на Дщкан, защото позволява 800-1000 гр. плодове на ден и малко мед, което надали е много над 500 ккал. При такова хранене метаболизма се забавя, тялото разгражда мускули, защото му трябват белтъчини (тях не може да си ги синтезира, докато въглехидрати и мазнини може) и по принцип надали имаш сили за спорт или нещо такова, а именно спортуването запазва мускулите и метаболизма.
Всеки си има своето мнение и своята позиция, може би не съм 100% права, но има доста аргументи в защита на моята позиция, както и такива в защита на твоятаИдеята на темата отиде по дяволите, но мисля, че и двете ще се съгласим, че 13 кг за 2 месеца няма как да се свалят без никакви негативни последици за тялото, освен ако не си 100 кг и искаш да смъкнеш до 87
![]()
по-добре се опитай да отслабнеш постепенно защото дори да успееш за 2 месеца после ще ти се върне двойно :/
Тва са слухове.Отслабва се,щото като не ядеш от 5 следобед до 8 сутринта ти се събират 15 часа гладуванеПървоначално написано от shewolf93
Иначе са като се стопли почвай да тичаш всеки ден по половин час и яж правилно.Също може да правиш коремни преси,клякания и да скачаш на въже.Успех!
И аз ти предлагам диетата на Дюкан. Или 90-дневната.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Така .. няма как да свалиш толкова кг , за толкова кратък период от време на тази възраст и да не си докараш някоя болест и да не си върнеш кг.
Това , че си почнала на фитнес е страхотно.Хапвай си здравословно , намали хляба , газираното , соленото , сладко.Никой не казва да ги спреш , а просто ги намали.Яж по няколко пъти на ден , но по-малко.Пий вода.Наблягай на плодове и зеленчуци.И постепенно ще отслабнеш и ще си запазиш кг. и ходейки на фитнес , и тялото ти ще е стегнато , а не отпуснато след диета![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
за 2 месеца нищо няма да направиш със здравословна диетаединствения начин е да да си купиш някви хапчета за бързо отсрабване които ще ти скапят здравето ..
Една приятелка свали 8-9 кг за 2 седмици постоянен спорт и глад, и й се получиха адските стрии. Задържа ги месец, след това започна да си връща по 1-2 кг на месец, и сега си върна каченото + още 5 кг. А стриите си седят. Така, че внимавай с бързото отслабване, дори и да спортуваш много.![]()
Значи НИКАКВИ диети, защото си подрастваща, а и не бързай с рязко отслабване, тъй като както каза shupishup - ще се появят много неприятни стрии + още няколко кг в повече след време.
- Като за начало си избери определени часове на деня и се храни точно в тях (за вечеря поне гледай да не е след 19:00)
- Обичайното - ограничи се от сладко, газирано, пържено, чипсчета, мипсчета, ако похапваш и доста тесто - ограничавай и него
- Все пак НЕ гладувай, а яж разнообразно - млечни продукти, месо, плодове и зеленчуци. Повечкото плодове ще ти помогнат да не ти се яде особено много сладко. Можеш да си позволяваш и шоколад през известен интервал от време.
- Наред с хранителния режим, трябва активно спортуване. Сега е все още хладно, ако ти се дават пари за фитнес - отивай. Ако не - бягай в някой парк, използвай и часовете по ФКС, все нещо ще правиш и там. Можеш да се запишеш и на някой спорт в зала - волейбол примерно (тъкмо ще дръпнеш и с някой друг сантиметър)
- Спортът ще ти помогне при отслабването да е стегната кожата ти и да не увисва
- Не забравяй, че нищо не става лесно, кг които си си поставила за цел са доволна цифра, така че трябва да си упорита. Нищо не става за ден-два
- След като има резултати, не трябва да се връщаш към старите навици, а да поддържат фигурата си. Все пак някои момичета са по-податливи да качват кг, отколкото друго. Всичко е до ген.
Ох, доста изписах, дано имаш успех![]()
Офф от всички мнения не помня вече дали видях едно ХУБАВО.Не ти трябва нито 90 дневната,нито на Дюкян,мукян и т.н. И това да не ядеш след 18 часа е пълна глупост.Просто трябва да хапваш 2-3 часа преди да си легнеш.Извинявам се много,ама ако ядеш в 17 и 30,а пък си легнеш в 4 например?Няма ли да виеш от глад?За 2 месеца искаш да свалиш килограмите..хм,предполага ,защото идва лятото.Ами до сега ли отлага?Слагай един пуловер и отивай да тичаш.Айде сега точно много е студено,ама след 2 седмици като се оправи,няма да има проблеми.Ходи на фитнес,добре че си започнала.Скачай на въже.Отначало и 5 минути няма да можеш,но с времето ще издържаш повече от 30 минути.МНОГО се отслабва от скачане на въже,запомни това.Движи се много.Когато времето е слънчево и хубаво,вместо да седиш пред компютъра,отиди и се разходи,или потичай.Да се запишеш на спорт-ами не е задължително,не на всеки му се отдава,иначе няма да е зле.Яж нормално.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спри газираните напитки и пакетираните храни.Освен,че се напълнява,са тооолкова нездравословни,че няма накъде просто..Не се ограничавай,яж нормално.И нормално означава,не да седиш цял ден и да се тъпчеш с каквото ти падне,ами например 3 основни хранения и 2 междинни.Като междинните могат да са плод или салата.Едва ли ще можеш да се откажеш от хляба,затова пълнозърнестият на Вита е подходящ.Примерно по 1 филия на ден.До лятото ще има доста голяма промяна ако правиш това.Ще си отслабнала здравословно,а ако продължиш с това ще има перфектни резултати.Късмет![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Съгласна съмПървоначално написано от xdennyx
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3