.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Много сте тъпи всичките,дето си съсипвате подрастващите тела с диети за 50 годишни... ама то ще си патите.. няма кой да ми налее акъл!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от rhcpp
    Много сте тъпи всичките,дето си съсипвате подрастващите тела с диети за 50 годишни... ама то ще си патите.. няма кой да ми налее акъл!
    То е много лесно да даваш акъл и същевременно да се правиш, че не знаеш, че и няколко килца отгоре да имаш, ще те скъсат от подигравки.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от yeeee
    Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Офф от всички мнения не помня вече дали видях едно ХУБАВО.Не ти трябва нито 90 дневната,нито на Дюкян,мукян и т.н. И това да не ядеш след 18 часа е пълна глупост.Просто трябва да хапваш 2-3 часа преди да си легнеш.Извинявам се много,ама ако ядеш в 17 и 30,а пък си легнеш в 4 например?Няма ли да виеш от глад?За 2 месеца искаш да свалиш килограмите..хм,предполага ,защото идва лятото.Ами до сега ли отлага?Слагай един пуловер и отивай да тичаш.Айде сега точно много е студено,ама след 2 седмици като се оправи,няма да има проблеми.Ходи на фитнес,добре че си започнала.Скачай на въже.Отначало и 5 минути няма да можеш,но с времето ще издържаш повече от 30 минути.МНОГО се отслабва от скачане на въже,запомни това.Движи се много.Когато времето е слънчево и хубаво,вместо да седиш пред компютъра,отиди и се разходи,или потичай.Да се запишеш на спорт-ами не е задължително,не на всеки му се отдава,иначе няма да е зле.Яж нормално.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спри газираните напитки и пакетираните храни.Освен,че се напълнява,са тооолкова нездравословни,че няма накъде просто..Не се ограничавай,яж нормално.И нормално означава,не да седиш цял ден и да се тъпчеш с каквото ти падне,ами например 3 основни хранения и 2 междинни.Като междинните могат да са плод или салата.Едва ли ще можеш да се откажеш от хляба,затова пълнозърнестият на Вита е подходящ.Примерно по 1 филия на ден.До лятото ще има доста голяма промяна ако правиш това.Ще си отслабнала здравословно,а ако продължиш с това ще има перфектни резултати.Късмет
    Съгласна съм
    Абсолютно съм съгласна, въпреки че дори да спазва 90 дневната нищо няма да и стане - в нея няма глад, освен онзи воден ден.. А този пълнозърнест хляб не го понасям, по-добре изобщо да не ям.. и с WaterLilly съм съгласна, имаме няколко такива деца в класа и наистина стане ли въпрос за нещо веднага например "ще помете коня сосе каруцата", ако някой не знае какво е "сосе", не знам дали го изписвам правилно но означава със, заедно..

И определено щом дойде лятото не се нахвърляй на сладоледите, чипсовете, вафлите и шоколадите.. Вярно не всеки ден е Великден, можеш да си позволяваш, но щом решиш да си купиш нещо сладко се сети колко много обиколки в парка трябва да пробягаш или колко минути трябва да скачаш на въжето за да изгориш погълнатите калории, поне при мен действа..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от rhcpp
    То е много лесно да даваш акъл и същевременно да се правиш, че не знаеш, че и няколко килца отгоре да имаш, ще те скъсат от подигравки.
    Много добре знам как хората се подиграват на пълните момичета..но начинът изобщо не е диети,а просто да внимава какво яде,кога го яде и как го компенсира след това..ама като гледам никой не чува всеки реди хиляди диети,ама то си е за вас бе момичета..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Спорт му е майката,стига с тия диети.Сега особено трябва да се храните добре,защото.. гладен отслабнал организъм,вирусчетата само това чакат да докопат. Яж достатъчно,просто не яж боклуци,ако толкова държиш да се ограничаваш към нещо и спортувай.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

^ Не му е спорт майката.. Ако има коремче например само със спорт няма да го свали, просто ще го стегне.. Трябва си окончателно спиране на junk foods
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Голям фен Аватара на xSANYAx
    FuckingFreak,защо раздаваш правосъдие и си мислиш,че знаеш всичко?? Не,не трябва окончателно спиране на junk foods-a,а трябва постепенно,защото явно не знаеш,организмът е свикнал да приема по много вредни храни и тя като изведнъж мине на диета от тревки и плодове и зеленчуци нямаш си и представа какво ще й се случи на организма,взела си се за голяма диетоложка,ама нещо май не ти се получава! Момичето едва на 14 вие й предлагате толкова сериозни диети,ужас!!! Аз бих препоръчала на авторката също много движение/спорт,намаляване на сладките и тестените неща,приемай повече белтъчини,съдържащи се в яйцата, млякото и месото,мини на пълнозърнест хляб,преди всяко хранене изпивай по една чаша вода,намалява глада и подпомага храносмилането.Това е,просто ти трябва мъничко воля! АА,да не забравя да спомена,че от бързото отслабване се получават стрии и в някой случаи целулит,които почти няма как да махнеш,особено стриите,а повярвай ми ще ти донесат много проблеми. Ако имаш време сутрин (може събота и неделя) тичай по час/час и половина.
    • Обичай,за да те обичат! •

Съжалявам, нямах предвид да ги спре отведнъж, постепенно но накрая окончателно.. Тоест най - много по нещо на седмица, организмът и е свикнал няма спор, но от сладките неща освен енергия друго не получава.. А има и хора които много лесно вдигат на кантара и всичко което хапнат им се лепи, да се надяваме момичето не е една от тях.. Като се замисля звучи невъзможно, но ако замени шоколада с някакъв плод например до 2 седмици няма да и се прияжда сладко изобщо според мен, все пак аз преди се тъпчех набързо, колкото да не ми стане лошо и да знам че коремът ми не е празен, виж тестеното трудно бих отказала..

Предполагам момичето иска да се втали за лятото, но ако гладува ще си прецака организма, а ако иска здравословно ще и трябват поне 3-4 месеца според мен.. Така че, авторке, ако дори след първата седмица, дори месец кантарът не мръдва не се безпокой, ще има още много време докаго постигнеш желаните от теб резултати..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

по принцип като се ограничаваш си хапвай по филийка или две черен хляб, може и мед ако искаш сладко

Малко повечко спорт..... и яж от всичко,но помалко, защото организмът се нуждае и от калоричните храни. Повечко вода и плодове .. Успех !

Град
    Пловдив
    В новия брой на Cosmopolitan прочетох, че ако пиеш 10-15 мин преди всяко хранене 500 мл вода отслабваш. В смисъл така водата заема място и засища глада, който често бъркаме с жажда Жените, които са пили вода отслабват до 3 кг повече от тези, които не са! Според мен диетите не са най-подходящия избор, защото сме в процес на развитие и най-малкото можем да си увредим мензиса Успех
    Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
    болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    за 3 седмици съм минус 2 3 кг и съм много доволна , но трайните резултати изискват много време..

3-4 на седмица са много ,наистина много .. ще ти се изтощи много организма и тва е стрес..

и все пак по темата , диетата на боряна
    диетата на цветелина
    японско чудо
    ВИТАМИНО ПРОТЕИНОВАТА
    лечебен глад

или някоя много хард диета , и все пак здравето стои на първо място..
    никой няма да ти се радва болна и слабичка .. късмет
    ла-ла-ла

Японско чудо 1 и 2,после Дюкан...
    +много вода,спорт и намали солта!!!

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Ще ти дам пример от моя личен опит.Не съм знам дали при теб е така,но аз при ръст 168 см бях 64 кг,защото ядях всеки ден чипсове,вафли и пиех много кола.След като спрях да се тъпча в такива големи количества с тях(или по-точно пмалко по малко ги спрях) и за по-малко от половин година почти без упражнения станах 54 кг,а след тренировките по тенис на корт през лятото и малко коремни преси сега съм 51 кг и корема ми се стегна много.
    Точно по темата-не знам дали това ще ти помогне по някакъв начин,но исках да ти покажа как може без много упражнения,просто с по-зравословно хранене да се отслабне трайно.Е, доста търпение трябва,но си заслужава.
    Според мен без да спазваш някакви специални диети,ако се храниш разумно и правиш упражнения или бягаш наистина ще отлабнеш с поне 5 кг. за два месеца и поне няма да си ги върнеш после моментално,ако посегнеш към някоя по-мазна и калорична храна.Поне това ще е по-добре от 10 кг. за две седмици,както искат някой.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^ Не му е спорт майката.. Ако има коремче например само със спорт няма да го свали, просто ще го стегне.. Трябва си окончателно спиране на junk foods
    Като спре джънк фууд и после като отслабне и почне да си похапва от вредните неща моментално всичко ще й се лепи,защото организъмът ще отвикне да ги разгражда,нали? Следователно тр да си яде всичко,но повече полезна храна.Главното е спортът и движението.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    София
    Ето една диета,която ми я прати miminko.
    И аз я почвам от днеска,дано и на теб ти свърши работа:

1ден
    закуска- мюсли (препоръчително ) или плодове +1 чаша черно кафе,без захар (не е задължително), може вместо тва фреш
    обяд- варен ориз (може да има гарнитура от гъби,грах,царевица,моркови, etc) можеш да ядеш колкото искаш,
    не се запържва преди тва
    следобедна закуска-плодове (същите като сутринта)
    вечеря-ориз и 100гр пилешко варено/печено месо без мазнина

2 ден
    закуска- мюсли (препоръчително ) или плодове +1 чаша черно кафе,без захар (не е задължително), може вместо тва фреш
    обяд- свинско или пилешко- до 200гр, печено,без мазнина. /ако е свинско-врат или някво друго без мазнини/
    + салата /зелева,шопска (без сирене и олио) или от соеви кълнове и ядки
    следобедна закуска- плод или препеча филийка /без масло,маргарин,шоколад,бла бла/
    вечеря- пак месо свинско или пилешко/квото си яла на обяд/ 100гр, и може пак салатка

3 ден.
    обяд- риба /НЕ ПЪРЖЕНА!/ със зелена салата и лимон.без сол до 200грама
    следобедна закуска-плод или зеленчук на корем.
    вечеря- риба до 150 грама, пак със салата

4.ден
    обяд- 3 варени яйца+ зелена салата и лимон
    следобедна закуска- зеленчуци или плодове
    вечеря- 2 варени яйця+салата, една филийка пълнозърнест или черен хляб, или половин филийка бял хляб

5-ден
    обяд- варени картофи /зависи колко са големи, до 4 средни/без сол, зелена салата
    следобедна закуска-зелена салата
    вечеря- 2 варени картофа и до 100гр варено месо /пилешко/ ,малко зелена салата

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    VaMpiRKaTaaa харесва ми тази диета, въпреки, че това е по-скоро режим на хранене от колкото диета, за това бих го разнообразила малко .

Към другите...изобщо знаете ли какво е junk food ?! Junk food са храни съдържащи много наситени или хидрогенирани мазнини, много сол или захар, както и разни изкуствени "добавки". Наситени мазнини има в храните от животински произход, най-вече червеното месо и производните му органи, а изпържено в много мазнина става още по-опасно. За това най-добре е вареното/печено, пилешко или пуешко.
    Хидрогенирани мазнини има в почти всички сладки и бисквити в супермаркета, примерно "Tutku" и "Фаворити", както и в бонбоните, аз лично ги гледах в Таралежките, но със сигурност ги има и по другите бонбони, тези мазнини се съдържат и в кроасаните като 7 days, има ги и изненадващо във вафлите, даже в по-обикновените като вафли "Ная". Разбира се тези мазнини се съдържат и в хамбургерите, в маргарина, във абсолютно всички пържени храни, а понякога и в печените.

Като цяло веригите за бързо хранене(McDonalds, KFC, Subway и т.н) съдържат и наситени мазнини и хидрогенирани и много сол и захар същевременно, глюкозо-фруктозен сироп, мононатриев глутамат и какво ли още не.

Няма да си направите по-голяма услуга от това да четете етикетите преди да купувате продукта и спирането им от раз няма да навреди по никакъв начин на организма, освен ако организма ви не е бил пристрастен към тези храни и не ги консумирал продължително време в огромно количество.

а шоколада съдържа ли и той такива мазнини и кой шоколад е най-добре да ядем ако искаме да се храним здравословно, говоря за марка шоколад който със сигурност е натурален, не от типа Милка, Своге и ЛЗ

Град
    София
    Ами аз лично харесвам био шоколадите, но си взимам много рядко, тъй като не съм много по сладкото. По принцип на етикета трябва да пише "какаово масло", но много често се среща и "растителни мазнини" които просто няма как да не са хидрогенирани, защото самия процес хидрогениране втвърдява течните масла. По закон шоколадите с растителни масла/мазнини са си шоколади, но не и истински натурални.

Производителите на шоколад от Германия, Белгия и Швейцария не използват растителни хидрогенирани масла в натуралните си шоколади. Натуралните шоколади на Lindt са само с какаово масло или поне аз така помня. И все пак четете етикета, защото европейското законодателство им позволява да ползват тези мазнини.

Като цяло натуралния шоколад трябва да съдържа какаова маса, какаово масло и захар (при био шоколадите захарта е нерафинирана), при повечето натурални шоколади, обаче, добавят и по някой емулгатор, най-често лецитин или ванилия.

Аз да си кажа,предпочитам тренировките пред диетите,но сега просто нямам възможност.. Имам гадния навик когато няма какво да правя само да ям...а иначе когато съм заета с нещо дори и не се сещам за храна...Сега мисля да пробвам да кажем,ако не от утре, то поне от понеделник 90 дневната диета,обаче само с това не става..,заедно с нея мога да съчетая и някакви упражнения вкъщи като коремни преси,бягане на място и тем подобни не за друго , ами просто да не се получат стрий по време на диетата,защото са наистина много гадни .. ! сега съм 62--63кг,което е адски много за 165см..трябва да сваля около 10 кила и ако успея мноо ще се радвам
    ПП Които има време да спортува нека го прави ! Аз преди бях със супер фигура,а от миналата година нищо не правя и качих адски много кг..НЕ ПРАВЕТЕ КАТО МЕН !

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Момиче, не слушай какво то говорят всички тук! Най-добре иди на диетолог. Едно е да ти помогне лекар, друго е да ти говорят тийнейджърки и да се чудиш на кого да вярваш. Не си прави експерименти за 2 месеца да отслабнеш драстично, защото после ще стане зле. Едно момче от моя клас спазва диета и спортува от 3 години. Еми, да ти кажа ли струва си времето и усилията, които полага. Всичко става бавно, здравословно. Иди при професионалист, за да не съжаляваш. И говори с родителите си за това!
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    София
    И диетолога едва ли ще и каже нещо ново .

Почвай диетата на Дюкан и пий яко вода!

Цитирай Първоначално написано от godsmack321
    Почвай диетата на Дюкан и пий яко вода!
    и после яко ще се разделиш я с бъбреци я с черен дроб, авторке за 2 месеца е възможно да свалиш 10/12 кг, демек по 5/6 на месец, ама малко глад ще има, яж плодове, зеленчуци, бяло месо, никакви ядки, мюслитта и хлябове и не яж след 17 ч това много помага, аз като спра да ям след тоя ч отслабвам много бързо и ще ти е леко вечер, пии кафе и чай без захар и вода

Започвай 90 дневната диета,казвам ти го,защото имах същия проблем - преди 2 месеца бях 66 кг и 160 см висока.Беше ужасно,просто изглеждах по-зле от майка ми.Сега от месец и половина съм на тази диета,резултата е очевАден - 56 кг. съм.Не е вредна,ЛЕКАР ми я препоръча,и то кардиолог,то това не е диета бе,хора,това е РЕЖИМ,който трябва да стане начин на живот.Иначе като я спреш и ако си свалил да кажем 15,ще качиш 5,но ще ги качиш на най - отслабналите места.Страшно съм доволна от тая диета.Не си мъчи организма с Дюкан - много е лоша идеята,просто наистина си съсипваш здравето.А с 90-дневната не се лишаваш от нищо,даже можеш да ядеш и сладко и тестено,просто по-малко.И съчетавш с малко движение и резултата е налице.И пий повече вода - до 2 л на ден (не повече,защото и това е опасно,имах си проблеми от много вода) и ще се оправиш.
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си