- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Приятелската зона"
Здравейте драги съфорумници, наскоро станах потърпевш на най-клишираната фраза в историята на отрязванията, а именно "Ценя приятелството ни твърде много". Това е може би шестия, или седмия път подред, в който получавам този отговор... Не съм отписал (и даже предполагам че е това) възможността да съм твърде дефектен за да иска момиче връзка с мен, но ако предположим, че не е това какво може да се направи за да се предотврати навлизането в тази зона, или ако съм там как да излезна... Какво се прави като цяло когато попаднеш в "приятелската зона" ????![]()
Очаквам сравнително сериозно отношение и благодаря предварително за отговорите ви.![]()
Ами и аз в момента съм така...Значи,за да предотвратиш попадането във "The Friend Zone",трябва да покажеш на момичето,че целиш нещо повече от приятелство,още когато се запознаваш с нея.Ако пак те сложи в графа"Приятели",зарязваш я и търсиш друга.![]()
Според мен е грешно да се нарича "Friend Zone" - по скоро зоната трябва да е с име "Не съм сексуално привлечена от теб"![]()
Точно.Първоначално написано от Strength
При следващи нови срещи може да си слагаш и нещо като срокове. Примерно ако до 2 седмици тя не дава някви признаци за нещо повече се отказваш. Или ако на 3тия път ти откаже среща-спираш да се занимаваш.
Сега няма какво да направиш, освен да се дръпнеш, освен ако не ти е гадно.
Действаш моментално и това е.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Всичко трябва да ти е една голяма схема в главата, която подсъзнателно да работи. АКО влезеш с някое момиче в приятелската зона пак излизай с нея, но си избий от главата предишния интерес, който си имал към нея. Сега нейната задача е да те запознава с нейните приятелки, хубавите. Ща запознае с 2-3, избираш едната и почваш схемата, там каквато ти е. След като си оттеглил интереса от съответното момиче, тя може да реши, че вече те харесва, винаги го има тоя вариант, но дори и да не го направи ти вече познаваш нейните хубави приятелки, и си пробваш късмета там.
Тя щом те ползва за приятел, ти я ползвай за да си намериш нещо за доибаване.
Temet Nosce
벨야카
Хах,ем аз лично се правих на "недостъпна" няколко седмици,за да се убедя,че момчето наистина държи на мен
Той не спираше да ме преследва и така нататъка,обаче и аз не бях лесна..
Исках да съм сигурна,че няма да съм една от поредните,или ще съм му някаква играчка : -)
И така с времето се получи една много хубава връзка.
(; Подложих го на какво ли не,но поне си струваше![]()
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Първоначално написано от subdamov
Точно...The friend zone си е чиста връзка без сексуален контакт или подобни по сериозни взаимоотношения ... Който квото иска да казва но е точно така !
>>DjBelev<<
тогава е време да й теглиш здрав бой и псувни, че те е разкарвала по всичките тия срещи
Това не ти гарантира нищо :Д За мен поне дали ще почне така или чисто и просто отнчало ще си говорим на някква обща тема като спорт или музика няма значение.Първоначално написано от Strength
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Еми така става, когато вместо да флиртуваш с момичето, се сприятеляваш с него. Излизане от това положение има, но в много редки случаи.
А това "правя се на недостъпна" никога не съм го разбирала. Ако двамата се харесвате какъв е смисъла да си губите времето в преследване и преструвки? Може два месеца да ти сваля звезди и пак да се окаже кретен. Гаранция няма.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нямам много опит, тъй че слушай другите преди мене.
За онова момиче, което се правело на недостъпна- за мен това е абсолютна глупост. Аз лично няма да ходя след тебе три седмици, щото та харесвам. Мен, ако питаш, даже ще си помисля, че си някаква пикла и ща оставя, и ще отида да си намеря свястно момиче. Според мен по- голямата част от мъжката аудитория биха направили като мен.![]()
![]()
^^peroto,за всичко си трябва биволско търпение.Живота ще те научи на това.
Аз само те предупреждавам,зада го имаш в предвид,после да не ти дойде изнанагорно.....
Това че си попаднал в тази зона,значи че си свършил полвината от задачката,а именно тя те е възприела в една известна степен като характер и поведение.Оттук задачата е чисто физически и сексуално да я привлечеш.Това обикновено става на чисто физически принцип и не само. Авторе не спирай да пробваш-от опит глава не боли.
"Аз лично няма да ходя след тебе три седмици, щото та харесвам. Мен, ако питаш, даже ще си помисля, че си някаква пикла и ща оставя, и ще отида да си намеря свястно момиче. Според мен по- голямата част от мъжката аудитория биха направили като мен."
Грешиш или просто не си изпитвал толкова силно чувство към определен човек, ритъма в сърцето ще те кара да тичаш след нея.![]()
Точно за това исках да съм сигурна дали той наистина изпитва нещо към (-; .. И наистина беше така.Първоначално написано от drebenG
Аз също исках да сме заедно ,но просто трябваше да бъда сигурна в чувствата му !![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Първоначално написано от nerwna
Много тъпо...а ако той беше спрял да те търси,вероятно и ти щеше да си кажеш "той не ме заслужава" и щеше да оставиш всичко така,после ми твърди,че си го харесвала истински.
То темата: Оставяш я и си търсиш друго момиче,което няма да ти каже,чувствам те като приятел,това е любимия и отговор когато не са привлечени сексуално,подобна история на "На мен ми е дошло,не мога сега"
Love! And may God bless you all !!
Поставяй още в началото границата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3