- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ще ми е нужно за тази прическа?
С какво ще препоръчате да си направя косата така - http://farm2.static.flickr.com/1434/...3b9619e1_z.jpg
Няма да е точно същата формата на прическата, но е такъв тип. Искам да издържи и да не се развали през балната ми вечер.
Audio ergo sum
Първоначално написано от slynchicety98
all day... all night... what the fuck?!
^ Да, или вакса..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
повечко гелПървоначално написано от slynchicety98
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ако е гел трябва да е качествен иначе не само няма да издържи цяла вечер, а и ще стане на люспи. Аз бих ти препоръчала вакса за заглаждане и лак за задържане. А ако си навит за фризьор пиши на лично да ти кажа къде в Ямбол ще се погрижат добре за теб![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Според мен това ще стане по-скоро с някаква вакса и гел отгоре , иначе може да ти се развали.![]()
To infinity and beyond.
гел и гребен
и може би лак за коса
купи си ги още сега (за тестване)
и се опитай да си я направиш, ако не се получи от първия път опитай и втори и трети и т.н.
А ако не се получи изобщо, се довери на приятелка (ако не ти се дават пари за фризьор, макар че няма да ти вземе повече от 20-30 лева според мен.
приятно на бала![]()
Според мен най-добре отиди на фризьор.1во ако искаш във вас се пробвай да видиш как ще ти стой и ако си обеден,че това е твоята прическа отивай на фризьор.![]()