- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За фаталното привличане ...
Случвало ли ви се е някой толкова силно да ви привлича.. да изпитвате уникално силно желание да сте с този човек .. физически. И какви са били последиците ...![]()
Случвало ми се е да. Бях сигурна че няма да правя секс с този човек и че не е редно и още куп причини но въпреки това постоянно имах мръсни мисли с него. Ии накрая се оказа истина това че ако искаш нещо достатъчно силно то ставабях доста приятно изненадана както и той :P
Ммм да случвало ми се е, имах гоЧувството е уникално просто
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Обикновено се стига до секс.
Welcome to the Jungle...
Случвало ми се е, но е било само моментно и не е имало последици.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Инстинкт за самосъхранение , хорааа .
Трябва да искаме да се чукаме за да се чукаме, трябва да се чукаме за да правим деца, трябва да правим деца за да съхраняваме рода .
Нейчър , лолз.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Еми да!
+1Първоначално написано от TheBeliever
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
да и ми се иска да бъда с този човек за 1 нощ и само толкова,без задължения,усложнения и т н
love is gone!
Случваше ми се,Случва ми се и ще продължава да ми се случва:P
Ох случвало ми се е .. бях с този човек, но не и по начина по който исках да бъда с него .Към никое друго момче не съм изпитвала такова физическо привличане ....
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
последиците са - СЕКС![]()
Да и последиците са 10-11 месеца връзка до сега... И всеки път като съм до него изпитвам същото чувство...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Случвало ми се е да. Бях сигурна че няма да правя секс с този човек и че не е редно и още куп причини но въпреки това постоянно имах мръсни мисли с него. Ии накрая се оказа истина това че ако искаш нещо достатъчно силно то става бях доста приятно изненадана както и той
искам....в момента... но май само желание ще си остане. иначе това ми стана интересно
someone else...
Да,обикновено правя секс след това..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
да случвало ми се е...последиците бяха секс!
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Да...случвало ми се е..и за щастие и на двама ни все още сме заедно ...
дали не е само секс - не е. Нито от моя страна, нито от негова. Да, сексът е страхотен - но е страхотен, защото има някакво безумно привличане, някакво безумно желание...уникално![]()
Kvo ti puka..?Nali ti e gotino ;]
Ами в момента съм в такава ситуация.Има едно момиче което адски много искам да съм с него но не само за секс...Но тя си има гадже..това ме спира....
тази вечер.. някак устоях..
Първоначално написано от tekulla
++++ :P
охх дапривличане 2години без почти никакъв контакт, след това вече повече от година връзка и привличането не спира
![]()