.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Кажете каква мизерия да му направя......:Д

Здравейте!
    Има едно момче от моя клас което от доста много време ми лази по нервите и понеже не искам да изляза като велика побойничка (защото хвана ли го ще го спукам от бой) искам да му измисля накаква мизерия. Майка ми предложи кравешки лайна на стола но няма как да му ги сложа.
    На един друг му сложих лепило на стола и той седна, но не искам да се повтаря, затова ми трябва нещо друго.
    Моля ви дайте ми идея.
    Не е нещастно момичето, изгубило любовта на един глупак. Нещастен е глупакът, изгубил последния шанс да стане човек.

Град
    Lap of Gods
    докато го няма му нарисувай/напиши на чантата/раницата нещо тъпо xD

You're so stupid there's nothing in your head God how I wish that you were dead
    I hate you ain't it true I hate you and everything you do.

Leeeeeeeeroy Jenkins!

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Егатии яката идея е дала майка ти :lol
    Залепи му някъде дъфка,но повече да са към 5-6

"Моем ли ти зададем въпроса кък ши ги завлачиш тия лайна до даскало"

.

Ще си ги сложиш в чантата и ще чакаш да излезе ли? И после пред всичките ще ги извадиш с голи ръчички?

Или ти се гъбаркаш с нас или майка ти те взима за мезе.
    А на тоя въпросния му забърши един сочен шамар в подходящия момент и сам ще се насере от неудобство

[quote="selenium"]"Моем ли ти зададем въпроса кък ши ги завлачиш тия лайна до даскало"

Всичко това беше измислено, щях да ги сложа в доста много торби които имат дупки и накрая една здрава и преди да му ги сложа само щях да махна здравата. Но проблема е че седи по- далеч от мен и няма как.
    Не е нещастно момичето, изгубило любовта на един глупак. Нещастен е глупакът, изгубил последния шанс да стане човек.

Цитирай Първоначално написано от Vikito0o
    Егатии яката идея е дала майка ти :lol
    Залепи му някъде дъфка,но повече да са към 5-6
    Това не е лоша идея, но проблема е че няма да се впечатли толкова от дъвки. Трябва да е нещо още по-гадно.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Направи си заглавието по-специфично и го напиши на КИРИЛИЦА като за начало, за да не заключвам темата.

Цитирай Първоначално написано от ChildOfBodom
    докато го няма му нарисувай/напиши на чантата/раницата нещо тъпо xD
    Мерси за идеята, но от това ще почнат обидите, после ще си изпере раницата и хич няма да се сети. А той е толкова надут и всички момичета го харесват (без мен, аз го мразя супер много), така че искам да е нещо за което ще се чуе от всички и има така да му се смеят, ама и аз няма да тъпея.

пробвай с чубрица в раницата ама още първия час я сложи за да вуни цял ден ... а съм го правила и беше споучливо

другото което е по ЯКО в час по изобразително налей в една чаша вода и с акварелни бои направи водата черна .. накарай някой да те спъне ( по добре не ужким ) и я излей върху отворкото ...

или ако не ти се занимава изплуй му се едно хубаво в лицето ...
    napuskam ... GRUBQNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Свали му гащите пред целия клас.

ти пък не искаш да го биеш, не искаш да му сложиш лепило щото са повтаря много си капризна

[quote="mirkasta"]
    Цитирай Първоначално написано от selenium
    "Моем ли ти зададем въпроса кък ши ги завлачиш тия лайна до даскало"

Всичко това беше измислено, щях да ги сложа в доста много торби които имат дупки и накрая една здрава и преди да му ги сложа само щях да махна здравата. Но проблема е че седи по- далеч от мен и няма как.
    Не ми ги разправяй тия. Лайното си е лайно, само в торбата няма да влезе нито да излезе.

Мега фен Аватара на Chacho
    Селениум, моля ти се! Това е дупко-пликовият алгоритъм за пренасяне на лайна. Той няма слаби места!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nanalai
    Свали му гащите пред целия клас.
    И пред учителката. Бъзик. ;д Но това е добра идея,всички ще му се смеят. После обаче внимавай да не те набие...

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    откажи се от майка ти чрез държавен вестник и се надявай да те осинови някой адекватен родител

никак не сте креативни

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Селениум, моля ти се! Това е дупко-пликовият алгоритъм за пренасяне на лайна. Той няма слаби места!

Супер фен
    А защо не използваш конски лайна вместо снежна топка и не го уцелиш без да искаш?

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Сложи му миризливка на стола

Наплюй го мощно с дъвка. Шамарът също е добра идея. От личен опит казвам, че действат.
    А не знам как не се сети, че след номера с лайната и ти ще смърдиш. ^^

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А какво си мислиш,че ще постигнеш като му направиш "някаква мизерия".. ?? Той ще тръгне да ти го връща,после ти също.. И това ще продължи така доста дълго време..
    Няма смисъл да се занимаваш с подобни простотии.. Просто го игнорирай и не му обръщай внимание..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

когато момиче и момче се дразнят то това значи само едно .. според мен той прави гадни неща с теб само и единствено за да ти привлече вниманието .. представи си когато мразиш някой - ти страниш от него , не го понасяш нали ? но той не страни явно .. единственото наистина разумно нещо което можеш да сториш е да поговориш с негго .. това е !!
    napuskam ... GRUBQNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на diksi
    Абе остави момчето на мира бе..ей не се научихте -.-

Можеш да си издухаш носа в една кърпичка и след това тази кърпичка да му я сложиш някъде в раницата Пробвала съм го и действа ... физиономията на момичето на което му направих номера беше просто...да не ти разправям

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Кравешки лайна

Гледай повечко втори кръг на предаването 'Страх' и си подбери нещо от репертоара, набави си нужните материали и въже. Хващаш го, завързваш го, караш го да праи раотата и му казваш на сичкото отгоре, че няма да му платиш както правят в предаването. Е, готоо
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си