.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Най - перверзния съм , който сте сънували

Бихте ли споделили най - перверзния сън , който сте сънували
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Ами сънувам, че си разглеждам причтелите в фейса. Цъкам на профила на едно момиче и гледам няква гола снимка на профила и. Веднага и звънвам и там си приказваме мръсотий. След малко тя ме вика у тях. Аз си хващам такси и отивам. Нататък можете да се сетите

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    хахахаха тоя facebook
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Golden sands
    Работех като акробат в цирка и имах много секси костюмчета и като се връщах в караваната имах слуга окован във вериги, и го хранех с малини, които си ги пухах в дупето и ги изтисквах му давах да ги излизва от дупето ми.

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    няколко пъти съм санувала че друга жена ми прави някой работи...

Цитирай Първоначално написано от tekulla
    Работех като акробат в цирка и имах много секси костюмчета и като се връщах в караваната имах слуга окован във вериги, и го хранех с малини, които си ги пухах в дупето и ги изтисквах му давах да ги излизва от дупето ми.
    всичко ок , ама защо точно в акробат в цирка ;d иначе онази част с маслините ми харесва

Моят е доста дълъг така че нека кажем , че изнасилих една моя приятелка , но само в началото се съпротивляваше после ми се отдаде
    do you dream?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Само че само 1 път ;д
    Преди около месец сънувах мнооого готин сън ;д - на долния ни етаж (той е празен,ние живеем само на 2рия) е отседнал приятел на един наш...засега още не ни е роднина..познат да кажем ;д .Тоя приятел е най-много на 30,висок,с мускули,черна коса,с костюм облечен и явно работеше нещоо важно,властно което го правеше още по-възбуждащ Та аз нали съм на 16-17 и слизам долу,като не очаквам нищо,но там се започва едно натискане на масата и накрая се влюбваме ;д Жалко само,че тъкмо щяхме да правим секс и ме събудиха

Аз сънувах едно момиче,което дълго време зарибявах-но тя все ме отрязваше и направо се подиграваше с мен,даже съм плакал за нея
    Та в моя сън сънувах че тя идва при мен и ме моли за помощ,да и дам пари-а в съня ми очевидно имах пари и власт-тя ми се молеше и аз и напомних,че преди време аз се молех за усмивка,целувка....а не получих нищо-и я изнудих за секс,правихме супер див секс,аз само я обиждах с мрусни приказки,най-накрая като свършихме....не и свърших работата...и се чувствах прекрасно:Д

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Само че само 1 път ;д
    Преди около месец сънувах мнооого готин сън ;д - на долния ни етаж (той е празен,ние живеем само на 2рия) е отседнал приятел на един наш...засега още не ни е роднина..познат да кажем ;д .Тоя приятел е най-много на 30,висок,с мускули,черна коса,с костюм облечен и явно работеше нещоо важно,властно което го правеше още по-възбуждащ Та аз нали съм на 16-17 и слизам долу,като не очаквам нищо,но там се започва едно натискане на масата и накрая се влюбваме ;д Жалко само,че тъкмо щяхме да правим секс и ме събудиха
    е да го е*а тъкмо ставаше интересно моя е че една по-голяма от даскало до нас звъни ми на звънеца нали каня я вътре тя ме гледа някак яко и нали аз само вървя назад към моята стая и тя ме блъска върху леглото ми след тва ми разкопчава панталано прави ми свирка бавно и възбуждащо след тва бавно се събличаме докато се целуваме и след тва я яздя като вол и тя вика като вълк и накрая се сещате какво става
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Еми сънувах как най- добрите ми приятелки ме напиват, после ме врузват и изнасилват

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Сънувала съм как правя секс с братовчедка си , с майка си и как имам пенис, и чукам бившия.

Убийте ме, не го контролирам, но поне си го спомням и не се срамувам да го призная. Била съм по-малка.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

^ аз пък веднъж сънувах еротичен сън с баща ми и с братовчедка ми и бяха най-ужасните сънища евър
    Обичам !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от krissy7
    ^ аз пък веднъж сънувах еротичен сън с баща ми и с братовчедка ми и бяха най-ужасните сънища евър
    Спасяваш сънищата ми тази вечер, бях свикнала някакви типове да се изумяват и 0.о - някакъв нормален човец се появи да подкрепи положението
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Любимия ми сън: с един страшен пич,за който знаех че живее на хотел. Сънувах,че правим страхотен секс на някакви вътрешни стълби в хотела

Град
    София
    Миме,твоят сън къртина право
    Ужас...
    Аз съм сънувала,че правя свирка :P
    Много обичам.

Град
    София
    Като в оная тема,в раздел ''ЛЮБОВ'',където онова момиче е влюбенa,в 20-години по-стар он нея и само като си помисли,че тоз може да и е татко,и все едно прави свирки на баща си..незнам как не и се повръща,само при мисълта..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Най-перверзния.. хмм.
    Сънувам всякакви простотии.. каквото можете да се сетите.
    /само да вметна, че не съм сънувала, никога, никой от семейството си по тоя начин :Д/
    Та, сънувала съм, чее го правя с женско, групов, тройки (2m,1f / 2f,1m),
    с братовчеди/ки, приятели и с бф-то.. някви супер извратени такива сънища..
    Но смятам да запазя подробностите само за себе си.
    *сън*

anonymous768631
    Guest
    Сънувах, че съм пасивен гей.
    Май е по-гадно и от на модераторката съня...

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Модераторката поне не се вживява.Сънят си е сън,лошо е ако наяве ти се искат такива неща
    нали знаеш, че сънищата са вид послания на подсъзнанието :Р така че няма как да не го искаш това нещо
    do you dream?

сънят ми бешее многоо интересен ... разхождах се в гората ии незнайноо как сее появии момичетоо коетоо харесвах от много време ... тогава все едно ми паднаха задъжките отидох при нея смелоо ии започнах да я целувам ... мислех сии чее ще ме отблъснее .. самочее не беше такаа , искашее ме толкова колкото и аз няя .. за продължениетоо сами се сещатее

!!! Не знам дали съня ми беше перверзен ама беше много як !!!
    !!! Бях на концерт на някаква рок група,беше кък 2 сутрината и бях зверски пиян !!!
    !!! След това видях едно момиче и го направихме зад сцената !!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от bayar
    !!! Не знам дали съня ми беше перверзен ама беше много як !!!
    !!! Бях на концерт на някаква рок група,беше кък 2 сутрината и бях зверски пиян !!!
    !!! След това видях едно момиче и го направихме зад сцената !!!

Стани рок-музикант и тоя сън ще ти се случва... редовно.
    Welcome to the Jungle...

Сънувах че един мой приятел ме моли да ми направи свирка ама успях да избягам де
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    нали знаеш, че сънищата са вид послания на подсъзнанието :Р така че няма как да не го искаш това нещо
    Предста'и си...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си