- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най - перверзния съм , който сте сънували
Бихте ли споделили най - перверзния сън , който сте сънували![]()
![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
Ами сънувам, че си разглеждам причтелите в фейса. Цъкам на профила на едно момиче и гледам няква гола снимка на профила и. Веднага и звънвам и там си приказваме мръсотий. След малко тя ме вика у тях. Аз си хващам такси и отивам. Нататък можете да се сетите![]()
хахахаха тоя facebook![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Работех като акробат в цирка и имах много секси костюмчета и като се връщах в караваната имах слуга окован във вериги, и го хранех с малини, които си ги пухах в дупето и ги изтисквах му давах да ги излизва от дупето ми.![]()
![]()
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
няколко пъти съм санувала че друга жена ми прави някой работи...![]()
Първоначално написано от tekulla
всичко ок , ама защо точно в акробат в цирка ;d иначе онази част с маслините ми харесва
![]()
Моят е доста дълъг така че нека кажем , че изнасилих една моя приятелка , но само в началото се съпротивляваше после ми се отдаде![]()
![]()
do you dream?
Само че само 1 път ;дПървоначално написано от kiki1991
Преди около месец сънувах мнооого готин сън ;д - на долния ни етаж (той е празен,ние живеем само на 2рия) е отседнал приятел на един наш...засега още не ни е роднина..познат да кажем ;д .Тоя приятел е най-много на 30,висок,с мускули,черна коса,с костюм облечени явно работеше нещоо важно,властно
което го правеше още по-възбуждащ
![]()
Та аз нали съм на 16-17 и слизам долу,като не очаквам нищо,но там се започва едно натискане на масата и накрая се влюбваме ;д Жалко само,че тъкмо щяхме да правим секс и ме събудиха
![]()
Аз сънувах едно момиче,което дълго време зарибявах-но тя все ме отрязваше и направо се подиграваше с мен,даже съм плакал за нея
Та в моя сън сънувах че тя идва при мен и ме моли за помощ,да и дам пари-а в съня ми очевидно имах пари и власт-тя ми се молеше и аз и напомних,че преди време аз се молех за усмивка,целувка....а не получих нищо-и я изнудих за секс,правихме супер див секс,аз само я обиждах с мрусни приказки,най-накрая като свършихме....не и свърших работата...и се чувствах прекрасно:Д
е да го е*а тъкмо ставаше интересноПървоначално написано от Biskfitka
моя е че една по-голяма от даскало до нас звъни ми на звънеца нали каня я вътре тя ме гледа някак яко и нали аз само вървя назад към моята стая и тя ме блъска върху леглото ми след тва ми разкопчава панталано прави ми свирка бавно и възбуждащо след тва бавно се събличаме докато се целуваме и след тва я яздя като вол и тя вика като вълк и накрая се сещате какво става
![]()
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Еми сънувах как най- добрите ми приятелки ме напиват, после ме врузват и изнасилват![]()
![]()
Сънувала съм как правя секс с братовчедка си , с майка си и как имам пенис, и чукам бившия.
Убийте ме, не го контролирам, но поне си го спомням и не се срамувам да го призная. Била съм по-малка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ аз пък веднъж сънувах еротичен сън с баща ми и с братовчедка ми![]()
![]()
и бяха най-ужасните сънища евър
![]()
Обичам !
Спасяваш сънищата ми тази вечер, бях свикнала някакви типове да се изумяват и 0.о - някакъв нормален човец се появи да подкрепи положениетоПървоначално написано от krissy7
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Любимия ми сън: с един страшен пич,за който знаех че живее на хотел. Сънувах,че правим страхотен секс на някакви вътрешни стълби в хотела![]()
Миме,твоят сън къртина право![]()
Ужас...![]()
Аз съм сънувала,че правя свирка :P
Много обичам.
Като в оная тема,в раздел ''ЛЮБОВ'',където онова момиче е влюбенa,в 20-години по-стар он неяи само като си помисли,че тоз може да и е татко,и все едно прави свирки на баща си..незнам как не и се повръща,само при мисълта..
![]()
Най-перверзния.. хмм.
Сънувам всякакви простотии.. каквото можете да се сетите.
/само да вметна, че не съм сънувала, никога, никой от семейството си по тоя начин :Д/
Та, сънувала съм, чее го правя с женско, групов, тройки (2m,1f / 2f,1m),
с братовчеди/ки, приятели и с бф-то.. някви супер извратени такива сънища..
Но смятам да запазя подробностите само за себе си.![]()
*сън*
Сънувах, че съм пасивен гей.![]()
![]()
Май е по-гадно и от на модераторката съня...
нали знаеш, че сънищата са вид послания на подсъзнанието :Р така че няма как да не го искаш това нещоПървоначално написано от miminko
![]()
do you dream?
сънят ми бешее многоо интересен ... разхождах се в гората ии незнайноо как сее появии момичетоо коетоо харесвах от много време ... тогава все едно ми паднаха задъжките отидох при нея смелоо ии започнах да я целувам ... мислех сии чее ще ме отблъснее .. самочее не беше такаа , искашее ме толкова колкото и аз няя .. за продължениетоо сами се сещатее![]()
!!! Не знам дали съня ми беше перверзен ама беше много як !!!
!!! Бях на концерт на някаква рок група,беше кък 2 сутрината и бях зверски пиян !!!
!!! След това видях едно момиче и го направихме зад сцената !!!
![]()
![]()
Стани рок-музикант и тоя сън ще ти се случва... редовно.Първоначално написано от bayar
![]()
Welcome to the Jungle...
Сънувах че един мой приятел ме моли да ми направи свиркаама успях да избягам де
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Предста'и си...Първоначално написано от kn1ght
![]()