.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    нали знаеш, че сънищата са вид послания на подсъзнанието :Р така че няма как да не го искаш това нещо
    Предста'и си...
    do you dream?

anonymous768631
    Guest
    Е, хубУЛ' де, то не може ли да обсъдим сънищата на хората. Те така и така са изложени тука...

anonymous768631
    Guest
    То май и двамата трябва да ни мине баща ти по тази логика...

Тази нощ сънувах, че съм някакъв пазач в някакъв замък, тип харем... Незнайно защо си имах полов член... И всяка вечер, когато заспи онзи ми ти султан, и до него, на 2 метра, му оправях жените...

с

Приятел ми е споделял, че е сънувал как прави гейска тройка в старчески дом ...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Пък и нищо ново няма да измислите- сънят е плод на подсъзнанието, следователно изгарям от желание да спя с баща си.Колко интересно.
    Всъщност бих го тълкувала като най-големия ти страх и нещо невероятно отблъскващо, което само като ти хрумне по случайност го отхвърляш веднага от съзнанието ти от погнуса... и после ти изплува в сънищата.

По темата: Рядко имам сънища свързани със секс. 3-4 пъти съм сънувала максимум, и то някакви нормални, не особено перверзни неща. XD Т.е. най-нормален си секс. А и в повечето време е само чувство, не образи.

Бях сънувал, че го правя с напълно непозната в средата на центъра, посред бял ден.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Сънувах, че го правя с 3 момичета, които са ми познати и по принцип даже не са мой тип

Извън темата: WaterLilly, pussy-то ти ми бърка в здравето ебаси

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Сънувах 2 голееееееееееееееми Ц*ци които мачках усърдно и като чели ги усещах на допир...
    когато се събудих се държах за коленете
    May the Horse be with You!!!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от kpu3u4ka
    Сънувах 2 голееееееееееееееми Ц*ци които мачках усърдно и като чели ги усещах на допир...
    когато се събудих се държах за коленете
    Хахахаха Е на т'ва му се вика меки коленца, брат

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Супер фен Аватара на Amateur
    Бате имал съм мн прерверзни ама тука наскоро една фр каза че сестра и която още не е правиал секс е правила орална любов на гаджето и с което е от 1 месец и казала че било много готино и вечерта сънувах че и на мен ми прави и после секс секс секс ииии направоооо ми беше адки готино ама като се събудих......

Според мен повечето описани сънища не спадат към крайно перверзните. Крайно перверзен е ... примерно да сануваш как майка ти ти стои в скута и ти ближе ушите, докато сте на родителска среща

начи тоз моя някъв супер реалистичен си спомням, че беше още го помня в детайли... значи ебах Николета Лозанова в устата ама мн мощно и некав там друг я пореше отзаде и после се разменихме..

Ами не толкова перверзен,но все пак си беше голямо щастие за мен. Миналата нощ сънувах,че спя със Иън Сомърхолдър или както му се превежда фамилията на български и беше УАУУУУУУУУУУУУ...И после нз как се появиха някви негови двойници и аз няква вече на върха на щастието и ...
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не мога да се сетя, ужасно често сънувам секс Не, защото съм незадоволена ами какво да правя за това си мисля
    Ама сънища с учители съм имала и тннн

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си