- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най - перверзния съм , който сте сънували
Е, хубУЛ' де, то не може ли да обсъдим сънищата на хората. Те така и така са изложени тука...
То май и двамата трябва да ни мине баща ти по тази логика...
Тази нощ сънувах, че съм някакъв пазач в някакъв замък, тип харем... Незнайно защо си имах полов член... И всяка вечер, когато заспи онзи ми ти султан, и до него, на 2 метра, му оправях жените...![]()
Приятел ми е споделял, че е сънувал как прави гейска тройка в старчески дом ...![]()
Всъщност бих го тълкувала като най-големия ти страх и нещо невероятно отблъскващо, което само като ти хрумне по случайност го отхвърляш веднага от съзнанието ти от погнуса... и после ти изплува в сънищата.Първоначално написано от miminko
По темата: Рядко имам сънища свързани със секс. 3-4 пъти съм сънувала максимум, и то някакви нормални, не особено перверзни неща. XD Т.е. най-нормален си секс. А и в повечето време е само чувство, не образи.
Бях сънувал, че го правя с напълно непозната в средата на центъра, посред бял ден.![]()
Сънувах 2 голееееееееееееееми Ц*ци които мачках усърдно и като чели ги усещах на допир...
когато се събудих се държах за коленете![]()
May the Horse be with You!!!
Бате имал съм мн прерверзни ама тука наскоро една фр каза че сестра и която още не е правиал секс е правила орална любов на гаджето и с което е от 1 месец и казала че било много готино и вечерта сънувах че и на мен ми прави и после секс секс секс ииии направоооо ми беше адки готино ама като се събудих......
Според мен повечето описани сънища не спадат към крайно перверзните. Крайно перверзен е ... примерно да сануваш как майка ти ти стои в скута и ти ближе ушите, докато сте на родителска среща![]()
![]()
![]()
начи тоз моя някъв супер реалистичен си спомням, че беше още го помня в детайли... значи ебах Николета Лозанова в устата ама мн мощно и некав там друг я пореше отзаде и после се разменихме..![]()
Ами не толкова перверзен,но все пак си беше голямо щастие за мен.Миналата нощ сънувах,че спя със Иън Сомърхолдър или както му се превежда фамилията на български и беше УАУУУУУУУУУУУУ...И после нз как се появиха някви негови двойници и аз няква вече на върха на щастието и ...
![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Не мога да се сетя, ужасно често сънувам сексНе, защото съм незадоволена ами какво да правя за това си мисля
![]()
Ама сънища с учители съм имала и тннн