Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
С тренировка. Просто НЕ спи повече от 7 часа. Въпреки, че 7 часа на мен ми се виждат много. Дори и 2 часа са напълно достатъчни за да си почине мозъка. Въпрос на свикване и тренировка.

Аз лично съм си изградил навика 1 денонощие не спя, на другия ден не спя и чак вечерта лягам и заспивам. Такъв ми е цикъла в момента и ми отнема рядко повече от 8ч. сън. Познавам хора които спят по 3-4ч на вечер и са напълно отпочинали.

Та, просто си го изгради като навик с постояннство. Ще ти е терсене докато свикнеш само, 1 седмица и това е.
Уау!Покъртителен режим,не бих издържала!!!Аз ако стана една сутрин в 7 сутринта и следобяда вече ще съм като мушкато....и задължително трябва да си поспа 2,3 часа за да съм добре....Иначе лятото ми се наложи на ставам всеки ден рано,защото работих.Не ме питай как успявах,много трудно!!!Всяка сутрин ставането в 7 беше изтезание!!!Два дни в седмицата почивах и тогава естествено си спах до по-късно,наваксвах от миналите дни ,натоварването и умората се събират все пак.Така че.....тогава ми беше терсене, не само една седмица ..