- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
^
това е повторение, майна.
Сценаристите издишат.
...
изпуснала съм я тази серия![]()
Някой има ли представа правят ли се регулярно достъпни проучвания за лютеници, майонези и олио на пазара, като процентен дял на отделните фирми, тенденции за развитието на тези продукти, как е повлияла точно кризата и бла-бла.
Имам да правя бизнес план на Олинеза ООД, подробен - към 60-70 страници, но нямам идея откъде мога да се снабдя с такава информация.. Гуугъл не ми помага.![]()
баса си е бас...![]()
ще се радвате на джаго известно време![]()
ахахаххах къде си бе Вини Джоунс, да те еба в смешника, не се ли усещаш колко си жалък бе, кежО, по цел ден пишеш у "форона" и имаш по 1000000 поста на година, ама иначе си на афтъри и по стадионитеПървоначално написано от sofia1914
яко е мама и тате да ти плащат всичко а ти по цял ден да си търкаш клавиатурата и да се правиш на голям хулиган
заради такива филмарчета по стадионите спряха да идват точните хора, които наистина правеха нещо, бе гангстеро форумен
аре закрий се, че ставаш за смях и май само ти не се усещаш
моШно у филма
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
някой помоли за МЕМЕ
ЕДИТ: http://www.musicspace.bg/hiphop/ggp_...eligentni_hora
ае, тва много тъпо, бе, майна
кой ли не поканих на театър, срещу скромната сума от 5лв. билета, всеки вика "вместо да ме поканиш някъде на по бира, ти на театър ме каниш"
ВСИЧКИ...
или "с тия пари от театъра найш как ще се напием"
друга "закъсала съм го, по-добре да си взема лосиона за тяло,че моя е на свършване"![]()
![]()
![]()
ти му викаш ше ти взема билет, парите не са проблем, имаш ли желание кажи - МИ НЕ.
Единственият навитак е 'свекървището', ама от 4 дена се праа на чукната, понеже не искам да съм в едно помещение с нея. Напрао в радиус от един километър от мен не я ща.![]()
или баща ми, къде се предполага възрастен човек, улегнал "Ма ти чуваш ли се кви глупости ми говориш, МА""... знаеш ли колко пари ще загубя за тия два часа театър" - е,колко?20лв?Ще ги изгладувам,една седмица няма да ми даваш джобни,ела.-НЕ,
Чери, все едно описа реакциите на повечето мои познати.
По-добре отиди сама, и аз май това ще направя.
![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7464516_n.jpg Тая по средата ще я сексам .. !!![]()
Е, аз ще ида така или иначе.
То какво се възмущавам и аз, не знам. Ама понеже имах други очаквания.
Другото е, че като се изцепи някой "Аз не съм по театрите, не ме влече", как знаеш кое те влече и кое не, при положение не го правиш системно и се предполага, че не би трябвало да имаш мнение.
Е, то ти ако не се обадиш, няма да те бъде.
Който има възможност - не желае. Който желае - няма възможност (работи, не безделничи като някои особи).
Ако искате ми изпратете 5 лева по пощата, обещавам, че ще отида на театър.![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Ахахах, и до тях камарата с цепениците и лопатата!Първоначално написано от eLeHaGuLbertt
активизъм/превенция; писане; музика
АБЕ КЪДЕ Е ВЕРОНИКА БЕ???????????![]()
![]()
![]()
КЪНТЕ, НЕ СИ СИ УМИЛ КРАКАТА, ДЕЕЕЕБА И ТУРЧИНА![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Има ли такова животно в нета да въведа размери на стая вътре да разположа размери на леглото,шкафа...
AutoCadПървоначално написано от DisturbiaV
![]()
Поздрав за немскоговорещите:
Was magst du an Frauen?
http://www.youtube.com/watch?v=u9Lqmj1lars
![]()
...
никога не мое се оправи.Първоначално написано от CanisDirus
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Добро утро.
Бихте ли могли да ми кажете щруделът какво символизира?
Ако и въобще символизира нещо, понеже не намирам нищичко в гугъл.
А ми е интересно.
Питай я де! Пиши й едно ЛС!Първоначално написано от cherinka
ЩРУДЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
това си е meme worthy, ама ме мързи
...
Първоначално написано от Rorschach
![]()
![]()
Ако науча за такова светкавично ще ви информирам.