- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
ютуб са пуснали баси яката функция. Докато чакаш да ти се зареди видеото натискаш наляво и надясно и можеш да направиш една бърза игра на змията
![]()
...
Искам да ви питам, дали сте си поръчвали дрехи от интернет, като задавате мерките си на ппродавача и той ви ги ушива? И какво мислите, като цяло, за това?
нА ви да се зарибявате:
http://staying-alive.org/mtvme/game/
активизъм/превенция; писане; музика
Еее, тъкмо се надъхах, че ше си поиграя тая вечер, пък тя супер кратка. :/Първоначално написано от semantics
^Но е яка!
http://www.cracked.com/article_19096...machinery.html
АХАХАХАХ, СИЛНИ, както ВИНАГИ!
Чували ли сте за модела Сара Думонт? И искам да ви питам какво знаете за нея?
Къде мога да видя дали едни долари от 1995;2003;1988; имат някъква колекционерска стойност![]()
нямат, освен, ако не са юбилейни някакви...
И ти като нас си просто келеш...
Пържоли и Старопрамен = WIN![]()
...
Някой буден..?Пробвали ли сте, когато си лягате, преди да заспите... няколко пъти да си повтаряте "обичам"..? Не знам дали е до внушение, но да заспиваш всяка вечер, повтаряйки "обичам" - животът ти се променя осезаемо, доста скоропостижно... ама може и да си внушавам...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
аз пък обикновено си повтарям "вода... вода... не трябваше да пия последният 1 литър..." и странното е, че сутрин някак... ох... абе много ми се пишка.![]()
И ти като нас си просто келеш...
На мен не ми се спи грам, снощи пак така,а днеска цял ден обикалях като гламава в планината.....![]()
Абе, цигондерите имат ли религия?![]()
У нас е според рода, съответно и от мястото, където живеят из България - има от християнско вероизповедание, има и от мюсюлманско. А мисля, че има и такива, които на практика не изповядват нищо, но те са от родовете, отлъчени и от турци, и от българи.Първоначално написано от Nakadah
Не са ми спрели нета
Плановете ми за продуктивен ден ще потънат в Гугъл Хром.
Физалис и ягоди FTW
...
Канис, виж си последните две мнения как си объркал темите![]()
Audio ergo sum
АЗ? Ми вкарах пъпеш в уравнението...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
...
To strive, to seek, to find, and not to yield...