- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Къде отиде темата с покупките, майна? Купих си розови шалвари и искам да се похваля!
...
Досега никога не ми бяха помагали непознати хора, но ето, че всичко се връща, има и добри хора... и деееба и тъпите цигани деееба....
Концертът беше супер.
Страхотни Sick of it all.
Заслужава си болките и хвърлените панталони (!!!) по сцената![]()
Някой страдаше по сутрешните постове. тЕ:
Добро утро! А колко е добро...
Както и да е.
Започва най-ужасният ден в живота ми!
активизъм/превенция; писане; музика
На http://www.fashiondays.bg/ има промоция на разни дреши на Лонсдале - поло-шъртове по 32 точки, някакви блузи, якета. дамски кецове по 60 точки и тн. Не е чак толкова голям избора.
Има и промоция на Кавали - бельо за жената с леопардова щампа - 130 точки.
Иска регистрация обаче.
Купувайте, докато са топли!
Бъдете модерни! Пазаруважте от сайтове за групово пазаруване и подобни затворени шопинг-комюнита. Туйтнете го! Постнете го у фейсбука!
И не забравайте да лайкнете!
...
Толкова ми е нервно!През 5 мин си проверявам пощатата...Толкова много не съм я ползвала никога...дано да дойдат и 4-те важни е-мейла![]()
Сред нас има вампир със свръхчовешки възможности, който усеща тънките граници! Бъдете осторожни, дрОгари!
Loddar![]()
http://www.youtube.com/watch?v=fH55rwgx1nY
my player like to play with each other![]()
...
Впрочем чакам имейл.Първоначално написано от CanisDirus
![]()
безжични ползваме само хилярдерите, УМРИ В ДЪЛГОВЕ![]()
![]()
same shit...Поне пак си помислих,чче мога да имам куче...кVр за надеждите...
Абе, къде са умрелите от радиация в АЕЦ Дайчи?
Защо хората продължават да си живеят на 30 километра от централата без проблем? Къде сте еко-талибани.
На местните избори твърдо зад CDU!
...
Да се оплача и аз. :Д
Прецаках си здраво краката, не мога и до магазина да отида, а в понеделник пътувам за Брюксел, искаше ми се да разгледам. Плановете за утре бяха - купон, а ме очаква никакво мърдене и учене цял ден.
ше питам и тука
ритане вс. перник ауей?![]()
![]()
хем ми се рита, хем на мач ми се ходи, ама пък много ми се рита и се колебая... ;d
^ Ходи на мача, мейт.
Интересен ше е, няма да е като последния, поне за тва съм сигурен![]()
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
хОди ритай, у ПерникО ше ти счупят главата. :Д
е интересно ше еПървоначално написано от Pwnmaster
![]()
винаги е шоу![]()
тия, с които ритам са по-опасни от чуковетехОди ритай, у ПерникО ше ти счупят главата. :Д![]()
иначе нема се пуашиш {}
Кога ще се науча и ще запомня, че паролите ми на компютъра са запаметени и не е нужно всеки път да ги изписвам, а тате постепенно съумява да използва компютъра.
Голям е любопитко!![]()
Идеи как се стига от центъра до Ж.к. Левски Г, ул. Могилите, Търговски комплекс GM CITY?![]()
тролей 1 и 78 пътуват до Левски, ама Г или В...не съм много сигурна.
Аз знам, че стигат до Г, в това пък аз съм сигурен. За В не знам.