- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Новият Фуу файтърс е много як)
баси, тези момци колко меланхолично-светло чувство успяват да докарат всеки път.
Че кво - понеделник. Бичи си айляка и да не ти дреме!
Утрото е умерено гнясно, но не ми пука. Скоро излизам извън гадната София за малко и НЕ МИ ПУКА!!!!
активизъм/превенция; писане; музика
За кфо ти е бе. Ако работата се състои в това да си клатиш краката и да правиш каквото ти скимне, когато ти скимне - давай!![]()
То ако ставаше така...Първоначално написано от GregoryHouse
Иначе добро... утро... в понеделник.
Мразя понеделниците...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А аз снощи гледах Hostel тамън преди заспиване. Голяма грешка.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз снощи гледах Sucker Punch и ми стана много едно такова хубаво на душата. Абе накефи ме.
Ама нямало история - ама има 5 ей такива яки мадами, дето трепят роботи, гиганти-самураи и немъртви нацита.
И са облечени като японски ученички! И музиката е маса яка!
Ако исках дълбока и смислена вечер изпълнена с философски свръхинтелигенти въпроси за живота, битието, нищото и прочее - щях да отида на литературно четене на руска класическа литература.
...
Най-обичам понеделник да започне със скандал-брифинг за снощните събития.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Смисълът е фон в този филм и така си е добре.Първоначално написано от Rorschach
А Battle LA го свалих и на 15-тата минута го спрях. Същия с други заглавия съм го гледал поне 5 пъти.
Извънземни нападат земята, смели американски пешаци откриват начин да ги обезвредят. След това благородно споделят с другите нации. FAIL
...
Аз пък снощи гледах "Преди края на света" и ми хареса страшнооо много!
напоследък нищо не ми харесва. и така мразя да се превръщам в книжен плъх за тази курсова работа...![]()
Някой беше ли на прожекцията на филма Баклава в кино Люмиер?
Мнение?
Просто за тоя филм вече 4 години се говори и нищо.
Да го пуснат на едно PPV като са го забранили в БГ и толкова.
Просто имам усещането, че ще е някаква претенциозна резлива бозица с цел да шокира хората.
Днес ще го дават в Сливен, а утре в Пловдив.
...
Новия модератор много лош бе. Ямбол и Илко няма да видят, какво сме им писали.
Но иначе подкрепям кандидатурата на Бризеида за моден диктатор на форума. Бан на Илко по обувки и чорапи!
...
Оха заформя се мистерия във форума![]()
Абе гледал ли е някой Ghost Adventures?
Гледам, че го няма в замунда, арена ала бала, явно не е известно в България.
Има ги в тубата всички епизоди, който иска може да чекне. Мен лично доста ме заинтригува.
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
бахти пътешествията тия дни![]()
Raise your fist!
Атентат в метрото в Минск
...
http://svejo.net/1089933-eksplozivno-vzriv-v-metro-stantsiya-oktyabryskaya-minsk-video-ot-myastoto-na-sabitietoПървоначално написано от CanisDirus