- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
тузаро, не знаеш ли каква е последната тенденция в Лондонските клубове ?!? Ходене по чорапи.Първоначално написано от tuzaro
Бризейда, да не се обидиш сега![]()
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
ее
аз не съм фен на Лондон. много комерсиално е![]()
пестим пари от обувки вече, а на известните марки ли трябва да са чорапите и някви модерни цветове?? или класическото черноПървоначално написано от catalogueofanger
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Е тва е мода вече!
НЕ!
Чорапите са израз на врящата в душите ни емоция.
Този сезон, е за предпочитане левият да е бургунди, а десният синьо-кафяв argyle.
Който не е в тренда - бутаме му стола.
И ти като нас си просто келеш...
А не може ли да носим обувки на бос крак?
...
евентуално. ако са обувки за яхта, на които аз казвам мокасини.
Мдам. На яхтата на Ф.Б. ще има бунга бунга със С.Б. и други известни личности![]()
...
Идеята ме привлича, ама ше е същото като с джапанките... Прах и кал по петите.
А некой навива ли си крачолите?
Само ако са над 600 лева...
Бризеида,
снощи с приятели си говорихме за изискана мода и ще търся съвет.
Един простак ми каза, че било грозно (пфаахаахах, простака му прост), когато обясних, че на морето си ходя с:
1. Кубинки - 14 дупки - до средата на прасеца някъде
2. Къс панталон - маскировъчен, по-широчък и до коляното
3. Тиранти
4 По шкембе
5 Раница
Какво да му е наказанието?
удави го с баварска Орина
... или грубо и насилствено го накарай да помирише левата кубинка.
хипстър дънки а.к.а скини дънки за мъж. ама супер скини
бели памучни чорапи до коленете и плетени обувки майна, ест нагоре с къс кариран панталон. РЕСПЕКТ
купи му нещо от befashion![]()
земи ме направи модератор за 1 час да банна хората в любов дето са ми неприятни. То една спам тема не може да се развие както трябва там...Първоначално написано от machoka
лятото джапанки Интер отрязани дънки и бел потник майна
Бризеида, без да подлагам на съмнение твоите познания по мода, бих искал да попитам не е ли трагично смешно да видиш човек с мокасини на бос крак в центъра на София, освен ако не е ВЪТРЕ в магазина на пол енд шарк / марк о поло ?
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Приемам забележката и се замислям, че май видях такъв човек на една научно-изследователска екскурзия в Павликени.Първоначално написано от Rorschach
Eгаааати снегът. Какво е това чудо средата на април.
Тъкмо се прибирам от Брюксел и искам да ви кажа да не мрънкате какъв бил нашия транспорт, защото има и по-зле за повече пари.
Само два месеца след като разбрахме, че жените не харесват вегетарианци и ги намират за по-малко мъжествени, ето че идва и ред на мъжката присъда:
http://www.teenproblem.net/news/s/28245.html
След около месец очаквам и последната статия от цикъла, където милата администраторка Ралица, да изложи своето заключение, а именно, че вегетарианците никой не ги харесва (дори и сами не се харесват) и трябва да бъдат отделени в резерват, където да се мразят помежду си.