- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Може ли пак да няма ядене в тая къща деа...
...
Аааа, искам пак да карам колааааааааааа!
Егати якото беше, даже не се блъснах!![]()
Бааахти скуката е тая вечер.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кое ме издаде.Първоначално написано от jghgh
Просташко-селският акцент?
Не, защото не съм обръщала внимание на това кой как говори.
Мисля, че съм ти виждала просто снимките някъде, макар че обикновено не пускаш.
Физиономист човек съм явно.![]()
пп. Метълът от репортажа на btv, който не е присъствал на по-яко нещо, мисля че говореше най-меко от всички
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Отдавна не съм писала пийнала във форума.
Напредък!
Цли два месеца и кусур!
Оплаквания бол, ама няма да ви задоволя с тях![]()
бвъй, вече не зная на кого да се изповядвам... отачаяна съм![]()
![]()
Толлкова мнооого искам по-бързо да мине времето!Искам искам!Като 3-годишно лапе съм,ама от както се помня го искам ииииииии сега трябва да чакам още 14 дни!!!!!!!
Върви, майна, де ще ходи.Първоначално написано от IdvamOtFilma
И тебе ако те подкарам и ти ще си вървиш.
Children
of
fucking
Bodom!
![]()
![]()
Не знам, ама тия пичове в началото, които се задават са страшни..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^Съчувствам ти.
Много мили комшии имам. Един почивен ден да имам и няма да ме оставят да поспя до късно.![]()
Добрютру, считано от 07:30.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Болен съм и ще си седя цял ден в нас, ще пия чайове, ще чета "игра на тронове" и ще играя старкрафт
Нърди-нърд.
Хубав аватар, IdvamOtFilma...
Много вървежен.
активизъм/превенция; писане; музика
Саааамо 7 листа забележки по окончателния ми отчет. Можеше да е и по-зле...
ОФфффф, всеки ден научавам по нещо ново за тортите и вече тотално ми се изприщи мозъкът от нова и нова информация и не знам какво да правя.
днес, пък, черешката на тортата, беше че пандишпановите блатове не са подходящи за многоетажна торта и се чудя, и се вайкам, толкова ли не можах да го науча отнякъде по-рано.
после, пък, боичките били безвкусни или с отвратителен вкус. хайде, това си го знаех, ама във форума на БГмама в тортената библиотека в заглавния пост що не са го болднали и сложили една удивителна!
както и да е, фигурките мое да ги боядисам с конфитюр или сладко някво, няма да е толкова наситено, ама поне ще ми се схваща главната идеяхаха нали...
а и напоследък на сън да ме бутнеш, марули ще изпищя.
Марули, марули, марули. В нас марули, в гаджето марули, в баба и дядо марули. Режи марули, осоли марули, оцет, марули, олио, марули. Осоли, мачкай, режи, осоли, мачкай, режи, осоли, мачкай режи и само марули, марули, марули... и вече виждам в зелено
и снощи на ресторант бях и викам ся ще ям пиле жулиени,панирани сирена,панирани кашкавали,картофи с триста вида сирена, зеле с моркови, ма да си ... м.. от храна, то накрая менюто предварително поръчано и КВО ДА ВИДЯ - МАРУЛИ
Вече станах на марула, и мозъка ми стана на марула.
Влезе марула, излезе марула...
ааау!
^Вземи си смени ника тук на "Marulka", та кефа да е пълен.
Мързелив ден, чийто край може да се окаже интересен.![]()
Welcome to the Jungle...
^ Пак се включваш силно...
Оф! Как е възможно да се притеснявам толкова за тези матури... Ще речеш, че ще карам егати изпита, пък матурата е просто толкова занижена, че.... Ама ето, пак се бъгвам от нерви и мисли, че така яко ще се издъня и ще изкарам или 2, или 3 и накрая някой като ме пита - "Аааа, ами ти колко имаш на матурата?" и да изцепя - "тройка" ще е уникалния кошмар... Трябва да спра да мисля толкова песимистично.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Братле, тъпо е да заплашваш жени по принцип ... тъжно е : /Първоначално написано от IdvamOtFilma
Иначе, наблюдавайки тази тема... няма ли един човек, който да не се оплаква от нещо?Life's life...
папапапаапа
на мен пък ми се спами
и защо да не се покажа като някоя луда с котки .. видях наживо ето тази порода -> http://27.media.tumblr.com/tumblr_l7...70s2o1_500.jpg
не очаквах че наживо ще са толкова симпатични и красиви, за разлика от на снимка.
някой от Вн беше ли на изложбата за породисти котки?
Аз бях в неделя... ама само минах през нея, не се задържах, защото бързах, но ми се мярнаха пред очите някои сладури. Имаше и от шотландските котета, любимите ми хаха![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Взех си роклА за бала. Ама знам, че няма да оцените този факт и за това се мятам към темата за бал в козметиката. :Д
Пич, кво можеш да ми направиш на мен? А и на Полото?Първоначално написано от IdvamOtFilma
Кучетата дето лаят, обикновено не хапят. Ама ако толкова държиш да се направиш на мъж, мога да ти кажа веднага къде да ме намериш. Всеки ден от 8 до 17 съм там, а и името ми го пише на врата, не мой ме пропуснеш. Ма няма да ти стигне смелост да дойдеш, нали?
покажи я :ДПървоначално написано от Pliok0019
и аз съм на абит. вълна, най-малкото защото най-добрата ми приятелка сега ще е абитуриентка
покажи обувки, чантичка и роклАта
предчувствам че ще е ..... синя![]()