- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Сакън, моля ти се.Първоначално написано от Rorschach
Може да направят някоя хайка с тоя варненския рамбо и да ми откраднат и бездруго вечно липсващите тасове на полото!
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ти гледай да не ти нахокат някоя брадва в предния капак да те вземат местните за наркобаронеса после...![]()
Има да те търсят разни 15 годишни да ги снабдяваш.![]()
А като си спомня преди да те направят мод каква лой се лееше , ахахахахаПървоначално написано от amk933
А леле като си спомя от кога се заяждаш с мен...явно, че гроздето е кисело.![]()
Поклон пред най-големия!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OoZtJwTv4uc[/youtube]
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
А на мен като ми растат и 4те ЕДНОВРЕМЕННО какво да кажа?! :ДПървоначално написано от w0sh
А на мен единия като ми расте на 90° спрямо другите? А?
Само мрънкане. Говорете хубави и весели работи!
...
А на мен като растат зъби по оная работа, какво да кажа?
Няма я вече онази груба кърска ебън, дето я имаше на времето... И докато се усмихна, вече съм се озъбил...
активизъм/превенция; писане; музика
Ама то точно със зъби по оная работа става истинска ебан!Първоначално написано от semantics
...
аз за друго да се оплача
като споделиш своя цел, решение, намерение и т.н. на някого, от отсрещната страна чуваш 'това няма да стане', 'въобразяваш си', 'много е трудно', ' чуваш ли се какво говориш', 'слез на земята', и то все от онази неградивната критика, то даже и критика не е, ми аз го приемам като черногледство, липса на оптимизъм.
майка ми цяла нощ не е спала, ей сега в 6ч. и нещо ми звъни, да ми каже "Стилиянко, знаеш ли какво, цяла нощ си мисля, вместо да правиш тортата, ще те заведа на едно много хубаво място, където правят страшни торти и ти ги надписват с какъвто искаш надпис, за 2Отина лева, даже и по-евтино"
и не е само тя...
значи... за една торта ме направиха всички на дар пиран, сама да си говоря, представям си ако нещо друго, което съм намислила да правя с живота си.
завършвам... окей, постоянно съм зарината с въпроси "какво смяташ да правиш", "накъде ще поемеш" и всякакви вселенски въпроси за далечното бъдеще. Извинете, как да си отворя устата, да изразя чувствата и мислите за СОБСТВЕНИЯ си живот и някви си хора там ще ми казват кое е редно за мен, какво МОГА и ЗНАМ и какво ще стане от мен.
тва е ТОРТА. ТОРТА, бе, майна. Рискът, който поемам е голям, така е. Не съм обнадеждена, че ще стане. Но защо да не пробвам? Нито съм искала съвет, нито помощ, нито нещо друго, просто заявявам "Ще правя торта, пожелайте ми късмет" (точно по тоя начин). НЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯма късмет, братче, няма нищо, само Няма да стане, Луда ли си, не знам си кво, ебати толкова ли им е скапан животът на другите, че на мен тръгнали да дават акъли. Да си гледат техните способности, аз как не ги хуля и критикувам, щото за мен всичко е възможно, стига да го искаш силно и да не се отказваш ДОри да сгрешиш сто двадесет и осем пъти, ... на сто двадесет и деветия може да стане хахааха НалИ!
забравих да спомена и друго.
Знаете ли татко как ми се изкрещя вчера и колко много ми вика. Аз се разревах... АЗ, където цял живот скандали с него, и по-сериозни, и съм свикнала и на тембъра му, и на всичко. Понеже и той има рожден ден, освен гаджето, един след друг ден са. Ебати извикването, преобърна ми се целия свят "Няма да ми правиш торта, чуваш ли ме какво ти говоря, не искам нищо, няма да празнувам, недей да мислиш за мен" и не само аз го чух това, ами и целия блок. И да видиш рев, сигурно цяла купичка щях да напълня. Грешно е да кажа "щом да другите не им пука, що на мен да ми пука". Аз ще го направя за мен си, ако ще да я яде, аз ще я изям, и на вас ще дам даже.
Вижте какви са гадни всички! Само ме озлобяват излишно! Глупаци!
За кое от всичко имаш предвид?
Аз се сещам за:
- познатите ти те имат за некадърна, затова ти говорят така
и
- познатите ти са некадърни, трябва да смениш средата
Да речем, че и двете - обградила си се от адски посредствени хора, а и ти досега не си показала, че можеш нещо повече. Затова се дърпате един друг надолу и си седите на едно място... Това с мечтите и плановете за бъдещето е толкова красива, ама ти си на 20 ли? Вече трябваше да имаш нещо конкретно предвид...
Потънах в сложни размисли за собственото си (посредствено) битие.
Благодаря за вниманието, впрочем![]()
Мале как ми се е надул корема не е истина...
Ми тръцни си, човещинка е.
Пък аз мразя да бързам. МРАЗЯ.
Кор за всичко.
А, добро утро. ХА
активизъм/превенция; писане; музика
Стягам багажа за Хавайските островии си слушкам това [vbox7]http://vbox7.com/play:af79ffa9[/vbox7]
Guten morgen.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тъпанари... може ли да съм заобиколена само от тъпанари... Може ли бе? Това е подсъдимо, направо е за смъртна присъда...
Ай сиктир.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
^Може, може, що да не може? Хората са тъпи в около 90% от случаите.
И аз така...след малко ще мина да те взема, че ще си изпуснем полета.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
ОказАха се много щедри шефовете.![]()
пОхвали се къде. :P
Кой се ебава?Първоначално написано от Rorschach
Ние пътуваме следобяд.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това стана на "мод разговорник"
...