.
Затворена тема
Страница 56 от 57 ПървиПърви ... 646525354555657 ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1416
    не се махат, а само се режат (така както и ти си режеш ноктите) или ти ноктите ги премахваш откъм дланта, а?

Вие всъщност как се намерихте с твоят приятел? Дайте кучето на някой, който няма да го умори!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Режат, премахнат, от скоро се запознавам с информация за животни, а и не съм отглеждала куче четиринадесет години?!
    Ти разбираш ли от асансьори?

Не. Не разбираме от асансьори. Ама не сме се юрнали да оправяме асансьори, нали?
    ...

Не, затова и не ги ремонтирам, поддържам и т.н.

Град
    гр. Пловдив
    По вашата логика да не подхващам нищо в този живот, понеже няма да се справя с него? Или беше - цял живот се учиш?
    Желание, стремеж, опит? Или примирие с недъзи(те)?

По нашата логика е редно да не се мяташ в Марианската падина, докато не си се научила поне да плуваш...

Грижата за живо същество е голяма отговорност, а от досегашната дискусия ти само ми показа, че с приятелят ти сте си спретнали състезателна двойка в Worlds Most Stupid и сте фаворити.

Как по-ясно да го кажа, че с рода, която дупчи билети и върти геврека и абитуриентски бал на 20 години, някак си това със стремежите и целите в живота изглежда леко... илюзорно.

За кучето ще е по-добре да не го гледате - нямате възможност, а и явно необходимите знания и нагласа. За пет мнения вече го хранихте с адски опасни храни и се опитахте да му отрежете две различни части от тялото. Това не знам дали ти звучи нормално или дори и ти ще се усетиш, че този път счупихте тъпометъра зловещо и ще трябва да поръчвам нов, защото този път всичко беше непоправимо.

аз вчера видях един потребител (не знам дали пише още де) цифра много пъти и после го сънувах ахахахахаха

беше тежък халюциногенен филм,но съм сигурна,че го видях поне 5 пъти!

Град
    гр. Пловдив
    Майна, може ли всеки път да добавям във въпроса си "приятелят ми каза еди си кво, вярно ли е".

Говорих си с бившия му стопанин, каза че многократно е инструктирал Оня какво трябва и не трябва да се прави. И до бой сме стигали за тая му некомпетентност.

И трето, искаш ли да ти цитирам някой твой пост как обясняваш "знаеш ли един лев колко много е за някои хора, които се борят за насъщния", или за едно от последните ти мнения как някои хора на времето са просперирали, а сега ровят в кофите за боклук.
    Това по въпроса с дупчебилет-родата ми. Който може - дупче, който не може - не дупчи.
    Аналогично на твоите предишни мнения, откъде си сигурен, че един ден няма стигнеш до нивото на описаните от теб личности?
    И как винаги успяваш да вметнеш "20-бал". Извинете, някакъв стандарт за живота за това, че на 18г. трябва да си звършил, на 23г. - бакалавър, на 26г. - магистър, на 27 - престижна работа, на 30г. брак с дете, на 59г. пенсионер, на 85г. - в гроба, ли има?

Сори, майна, може би просто е време да се усетиш, че си назад. И да, бях магистър на 23, ама имам други приоритети.

Затова и винаги съм толкова самоуверен, защото си знам възможностите, а времето ми не минава в самосъжаление или чудене с какво да се занимавам.

За кучето - дайте го на някой и толкова - не сте способни да се грижите за него, защото сте идиоти.

Град
    гр. Пловдив
    Говориш в множествено число, а не трябва, грешиш.
    Говорих с онзи току-що, прибира се в България и ще си го вземе скоро. Животното ще оживее! Спи спокойно!

Много се дразня, понеже разговорите с теб нямат край и само чопкаш, и продължаваш да чопкаш.

А когато дишаше лепило, знаеше ли си възможностите?
    Не се заяждам, любопитна съм.

Как само ти можеш да имаш минало и (без)проблемно изплуване от калта?

Дам, знаех си възможностите, миличка.
    Аз никога не съм бил човек, който е еднопластов и цялото му съществуване да се изчерпва само с една черта или действие, затова и лепилото, алкохола или наркотиците не са ми повлияли - не бяха нищо повече от някакво мимолетно забавление.

А сега ми разтълкувай това за множественото число, защото ме смути сериозно и започвам да се чудя дали като пиша мнения, които са 2 л. ед. ч., нещо изобщо стига до теб.

И да, радвам се искрено за животното, че ще бъде гледано нормално...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Роршах, успокой малко топката. Хубаво е да си знаеш възможностите, но и правилата на форума. Това с идиотите и т.н., ако бях малко по-заядлив, съвсем спокойно можеше дa мине по точка 2.

Ами хайде бъди заядлив, ама не ми казвай да успокоя топката, когато се разправяме на теми, които сме дъвкали още преди да се появиш в сайта и да ми се правиш на голямото доброутро тук.

Град
    София
    От много образование и уроци от живота виждам си станал доста заядлив, чак толкова, че ти се изкривило разбирането за хората. Та къде по-точно се правя на "от голямото доброутро." Казах ти по съвсем нормален начин да спреш да се заяждаш с момичето. Умствения и капацитет (какъвто и да е, не го познавам) не е причина за обиди.

ПС: Много добре знаеш, че е в разрез с т.2 самият ти.

Моите забележки са начина по който пиша в този форум от 6 години и да, винаги съм бил краен и прям, правилата ви ги познавам достатъчно добре, даже аз ги бях редактирал в този им вид и много добре знам кога и какво нарушавам.

От голямото доброутро си и всички потребители го мислят, четейки самохвалните ти и самоизтъкващи се постове, моите са същите, но не ме притеснява да си защитавам позицията.

И трето, момичето само се набива между шамарите и дори съм доста миличък с нея, лошото е, че в този форум считате суровата истина не за нелицеприятна, а за обидна. Това не е мой проблем, не е и моята обида.

Град
    София
    Пределно ясни са ми всички тези работи, но сам разбираш, че да наречеш някой идиот, за теб може и да не, но за човека е обида. За това и ти казах да спреш, а не те предложих за бан - защото ми е ясно, че не се опитваш да обидиш. Но отстрани изглежда така.

Във форума има правила. Не съм ги писал аз. Те не казват Роршах псува, но не обижда, а че "идиот" е в разрез с т.2, защото накърнява достойнството на потребителя.

Т'ва е. Ще помоля да приключим дотук. А т'ва как ме възприемат останалите потребители - ок, да речем, че е така. В случая е все тая.

Тц,

можеш да ми изтриеш или цензурираш мненията, но идиотите ще си останат идиоти, особено когато са ограничени и се гордеят с това. Всички включвания на черинка са шокиращи и обидни за интелекта, но днес прекрачи всички граници и успя да достигне нови дълбини.
    Предупреждението ти е неуместно, защото действаш като машина - просто виждаш думата идиот и я тълкуваш като обида, но за жалост това в случая е диагноза, както и отчаян вопъл да оставят животинката на мира и да не я уморят.

И да, ако вече ще се правим на тежки за такива неща и леки диспути, то ще ни очакват много сблъсъци в този форум, докато не ме баннете.

Град
    София
    Правилата са еднакви за всеки. Знаеш го. Това че коментарите на черинка за кучето втрещиха всички, включително и мен, не го отричам. Но поне бъди малко по-дипломатичен или, ако не можеш, не и чети мненията, защото идиот (може да го ползваш като диагноза) в очите на 90% от потребителите и самата черинка си е обида.

Ти ще останеш ли доволен, ако някой по-умен от теб ти каже, че си пълен идиот, но всъщност не иска да те обиди?

Пак не си ме разбрал, аз никъде не съм казвал, че не искам да я обидя. Искам и то съвсем целенасочено, макар и да се сдържам да използвам цялото богатство на речника ми, който няколко потребители от форума вече познават доста добре.

А мненията ще ги чета и ще ги коментирам, дори и по-остро, ако искаш - предприеми мерки - звездите не са само за красота, а са символ на отговорност, която понякога трябва да поемеш. Всяка една моя дума е премерена и насочена точно, затова и продължавам да твърдя, че черинка и приятелят й са идиоти, а тя самата вместо по цял ден да пише глупости и да ни занимава със закъснелия си пубертет, да се вземе в ръце и поне веднъж в живота си да свърши нещо смислено, а не само да мрънка тук за това или онова, а после да се жалва и да си измисля нови простотии.

ПП. Докато мога ще бичувам тъпотата и простотията, а вие ще сте лошите цензори, които ще направите мечешката услуга да ми отрежете крилата и да ме разкарате от тук.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ето това е форум! Не само място за спорове, за дискусии, за съвети, но си имаме и модератори с превъзпитаващи лекции. Май училището няма да успее да ми залипсва. : )

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ще се биете ли сега, да слагам пуканките в микровълновата, или ще се кротнете вече?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Не знам, чакам рицаря-модератор да реши какво ще прави.

Град
    София
    Колкото и да се опитва, няма да ме провокира да му изпрося бана, защото не съм малоумен и знам, че не е правилно. Въпросът е да спре да обижда.

Поне отклоних вниманието от глупостите на черинка, която рискуваше физическа дисекция след кликването на следващото бутонче "прати". Но т'ва с кучето беше алеле майко...

Както и да е де...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си