.
Затворена тема
Страница 57 от 57 ПървиПърви ... 7475354555657
Резултати от 1 401 до 1 416 от общо 1416
    И все пак на черинка й стига за тази вечер, като осмисли прочетеното и ще се върне с нова торба глупости след ден-два.

Да ви сера на правилата... Навъдиха се 200 псевдомодераторчета, които вместо да си вършат работата, която са се СЪГЛАСИЛИ да вършат, се правят на големите шефчета или пък се занимават с глупости.

Хора, които отдавна трябваше да бъдат изгонени продължават да си пишат най - необезпокоявано. Илко и Ямбол си пишат най - необезпокоявани след дадения им 100тен шанс, който отново ще пропилеят. Но не... сега някой е решил да покаже, че се вземат някакви мерки и симулира сторога възпитателна дейност.

А единствено успяхте да изгонихте малкото забавни и интелигентни хора във форума, изгонихте малкото ИНТЕРЕСНИ хора във форума, а накрая изгонихте и мен.

Все повече се замислям, че Каниса беше прав с аналогиите с Големия Брат.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Попитай Роршах да ти обясни как стоят нещата с Ямбол и Илко - той знае. Говориш без да знаеш.

Момчета, пак изпуснах хита на вечерта, нали ?

Ще си оставя телефона, като има масакра някой да ми звънне.
    Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Абе аз какво си губя времето с излизане навън като шоуто е тука.

пак всичко съм изтървал
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Barathrum
    Цитирай Първоначално написано от WinstonSmith
    Хора, които отдавна трябваше да бъдат изгонени продължават да си пишат най - необезпокоявано. Илко и Ямбол си пишат най - необезпокоявани след дадения им 100тен шанс, който отново ще пропилеят. Но не... сега някой е решил да покаже, че се вземат някакви мерки и симулира сторога възпитателна дейност.
    Айде не ме намесвай без да съм ти позволил?! Аз съм гонен 1000 пъти, до момента в който се разбра един път завинаги, че никой не може да ме спре да пиша тука и да си правя каквото си искам.
    А не ти ли е малко тъжно, че абсолютно никой тук не те харесва и абсолютно всички ти се смеят? Или се възприемаш като мъченик, който бива подложен на безпричинни гонения?

Просто е тъжно как всеки път си измисляш нов образ само и само да получиш одобрението и симпатиите на хората в един форум.

Съжалявам.
    Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.

Sofia Rebel Station

Guest
    Да ви сера на правилата...
    Кой си пък ти?
    Кои са тези двамата?
    Какви правила, след като самия админ обижда и ги нарушава?
    Този, който говори против обидите (amk933), сам обижда. Ти - също.

Хлебарките са горди, че не могат да бъдат изгонени от там, където не са желани...

Мъжки полов орган за яху мейл. Голям и мазен.

Хахахаха, докато отговаря и потребителят Алекс381293х31293 го няма, заедно с поста му.

А, има го. Ми с поста кво стана?

Има нещо гнило... Алекс е масон. Няма друго логично обяснение.

Пак съм изтървал веселото

Милко, къде си?
    ...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от Barathrum
    Айде не ме намесвай без да съм ти позволил?! Аз съм гонен 1000 пъти, до момента в който се разбра един път завинаги, че никой не може да ме спре да пиша тука и да си правя каквото си искам.
    Обзалагаме ли се дали е така?

Или искаш да се пробваме в обратното.

Ей, някой да заключи тази тема и да се пусне следващата, че се бъгна

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Sir, yes, sir...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване