- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Спам разговорник
Да ви сера на правилата... Навъдиха се 200 псевдомодераторчета, които вместо да си вършат работата, която са се СЪГЛАСИЛИ да вършат, се правят на големите шефчета или пък се занимават с глупости.
Хора, които отдавна трябваше да бъдат изгонени продължават да си пишат най - необезпокоявано. Илко и Ямбол си пишат най - необезпокоявани след дадения им 100тен шанс, който отново ще пропилеят. Но не... сега някой е решил да покаже, че се вземат някакви мерки и симулира сторога възпитателна дейност.
А единствено успяхте да изгонихте малкото забавни и интелигентни хора във форума, изгонихте малкото ИНТЕРЕСНИ хора във форума, а накрая изгонихте и мен.
Все повече се замислям, че Каниса беше прав с аналогиите с Големия Брат.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Попитай Роршах да ти обясни как стоят нещата с Ямбол и Илко - той знае. Говориш без да знаеш.![]()
Момчета, пак изпуснах хита на вечерта, нали ?
Ще си оставя телефона, като има масакра някой да ми звънне.
Watched it all fade away, I guess I'm happy it's gone this way. I could have struggled but what would have been the use? Now I'm back and I'm re-fused.
Абе аз какво си губя времето с излизане навън като шоуто е тука.
пак всичко съм изтървал
А не ти ли е малко тъжно, че абсолютно никой тук не те харесва и абсолютно всички ти се смеят? Или се възприемаш като мъченик, който бива подложен на безпричинни гонения?Първоначално написано от Barathrum
Просто е тъжно как всеки път си измисляш нов образ само и само да получиш одобрението и симпатиите на хората в един форум.
Съжалявам.![]()
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Кой си пък ти?Първоначално написано от WinstonSmith
Кои са тези двамата?
Какви правила, след като самия админ обижда и ги нарушава?
Този, който говори против обидите (amk933), сам обижда. Ти - също.
Пак съм изтървал веселото![]()
Милко, къде си?
...
Обзалагаме ли се дали е така?Първоначално написано от Barathrum
Или искаш да се пробваме в обратното.
Sir, yes, sir...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last