.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Как се продупчват уши?

Съжелявам,че създадох нова тема специално за този въпрос. 100% има къде другаде да го задам,но реших,че това е простичкият начин да получа по-бърз отговор от колкото да пиша в някоя тема от 2006 година.
    Таа това ми е въпроса ;д Как се продупчват уши .. не мисля да ходя по салони болница и тем подобни неща.. искам да знам чисто и простичко как да си продупча ушите сама в къщи Предварително благодаря

П.П. Коментари от сорта на "малоумна си ходи да те дупчат" и всякви еий такива .. не,благодаря ;д търся помощ а не някой,който да ми казва колко съм тъпа и дрън дрън

Мега фен Аватара на skatew
    Защо ти е сама да си ги дупчиш ? Аз си ги продупчих в На Тъмно с пистолетче е и за 2те уши беше 10 кинта + медицинските обици.. Не виждам смисъла в това сам да си дупчиш ушите.. иначе незнам как точно става смисъл уши принципно се дупчат с пистолетче а ако си сама трябва с игла..
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Голям фен Аватара на daru6a1
    С нагрята игла .. Едно време така са правили .. майка ми и тя така си ги е пробила .. Ако искаш подробности питай

Ами да ти кажа сега в На Тъмно само медицинските ти излизат 10лв.. както и да е някаква друга ми е идеята .. все пак благодаря

ами всъщност искам .. но едвали с нагрятата игла директно в ухото .. смисъл не го вярвам ;д;д не искам и да го вярвам .. ще дупча с абокат .. бях чувала за лед,който се слага на ухото за да замръзне и за да не се усеща болка и някакъв плод,който се слага за ухото и пробождаш и всичко е ток и жица .. просто искам някой,който разбира от тези неща да потвърди,че наистина така се прави и,че няма да згафа нещо

Цитирай Първоначално написано от vertesperance
    ами всъщност искам .. но едвали с нагрятата игла директно в ухото .. смисъл не го вярвам ;д;д не искам и да го вярвам ..
    Правилно - недей, защото е тъпо. С нагрята игла се е пробивала баба ми, защото по онова време не е имало друга възможност.
    Не казвам, че съм експерт в пробиването на уши, но ето какво мога да ти кажа:
    Взимаш от аптеката зеления абокат (мисля, че е най-големия) - той е подходящ за пробиване на уши. Преди да се пробиеш добре почистваш мястото със спирт, пробиваш дупката, слагаш медицинската обица (или друга, но добре дезинфектирана) и си ток и жица. След това един месец се мажеш с Гентамицин и от време на време въртиш обицата.
    А метода с плода и леда съм го виждала само в "Капан за родители".
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

И аз щях да казвам този метод от Капан за родители там точно така правила-загрята игла, плод и лед.. ама лично аз не бих го пробвала.

Мега фен Аватара на mynichka
    С нагрята и добре почистена преди това игла.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на daru6a1
    Няма да "згафиш" , не бой се

Ее мерси много хора Супер.. има 2 зелени абоката и 2 розови дано свършат работа Помогнахте ми много.. ако всичко мине нормално ще ви кача снимки и ако сте някои Софианци мога даже и да ви черпя ;д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Цитирай Първоначално написано от vertesperance
    ами всъщност искам .. но едвали с нагрятата игла директно в ухото .. смисъл не го вярвам ;д;д не искам и да го вярвам ..
    Правилно - недей, защото е тъпо. С нагрята игла се е пробивала баба ми, защото по онова време не е имало друга възможност.
    Не казвам, че съм експерт в пробиването на уши, но ето какво мога да ти кажа:
    Взимаш от аптеката зеления абокат (мисля, че е най-големия) - той е подходящ за пробиване на уши. Преди да се пробиеш добре почистваш мястото със спирт, пробиваш дупката, слагаш медицинската обица (или друга, но добре дезинфектирана) и си ток и жица. След това един месец се мажеш с Гентамицин и от време на време въртиш обицата.
    А метода с плода и леда съм го виждала само в "Капан за родители".
    ееее един точен, който не критикува, във всичките теми от които съм писала ..
    А аз обърнах малко водка на екс и със ледче малко преди пробиването, и болката не се усеща.. А това с нагрятата игла е пълна глупост, вече сте в 21 век
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Вземи си игла и я нагрей, апък преди това си дезинфекцирай мястото.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    И майка ми си е слагала лед преди да ги пробие

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Недей с игла, защото тя е по-тънка от обицата и после обицата не може да влезе. От опит ти го казвам. Давай с абокат, не помня вече кой беше, питай в аптеката, аз така правя, щото много ги забравям Дезинфекцираш със спирт, кислородна вода, или ракия. или водка, каквото ти се намира и пробиваш. Аз лично съм си дупчила много дупки направо с обица, но не ти препоръчвам Недей слага златни обици, защото се окисляват от кръвта. Ако имаш още въпроси питай. Успех!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Недей с игла, защото тя е по-тънка от обицата и после обицата не може да влезе. От опит ти го казвам.
    това че дупката е по малка не пречи ;д смисъл аз като си пробих едното ухо след 1 ден сложих направо обеца за език която е двойно по голяма от медицинската.. просто буташ там въртиш и с малко болки влиза ;д дупката бързо се разширява
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Град
    На стадиона за бягане.
    Аз лично имам 11 дупки по ушите и нямам никакви проблеми, от които 5 съм си правила сама по меката част.
    Аз се дупча така:
    Слагам две ледчета на мястото на ухото (меката част), където ще се пробивам от едната и другата страна, и държа около 1мин. докато спра да усещам, взимам игла, която предварително съм дезинфекцирала с етилов спирт и пробивам, след което вадя иглата и си слагам обецата. Готово
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Lovech
    Най- добре въпреки, че не ти препоръчвам да си ги дупчиш сама е с нагорещена игла.
    Но преди това от предната страна трябва да охладиш с лед много добре, а отзад да сложиш портокал или ябълка. И след като продупчиш с кислородна вода да почистиш мястот, за да не се инфектира.
    Относно метода, за който казваш, по- сигурно от това е да си ги пробиеш с игла, защото е доказан метод. Но все пак ти предлагам да извикаш да има някой приятел покрай теб, защото от мигновенната болка може да припаднеш или да ти стане нещо...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Моят първи опит беше с ябълка и все още си пазя снимка на прясно пробитото ухо отзад с нея Иначе най-добре с абокат, и като продупчиш махаш пластмаската или там каквото е отгоре (може да я махнеш и преди продупчването) слагаш на края му самата обица, която ще си я сложиш и приплъзваш докато обицата не влезе ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

абокат
    when it's real ..u can't walk away <33

Повече от фен Аватара на silviau66
    Пфф .. майка ми са и пробивали ушите с игла, като преди тва са и натривали ушите с коприва .. ;хх ;д
    Щом искаш в домашни условия.. абокат.. почистваш и обеците и ухото със спирт 2 ледчета - от вътрешната и от външната страна на ухото.. дупчиш а от зад ябълка най - добре.. слагаш обицата и си готова..
    .. но най - добре викни някой приятел/ка, който/която вече го е правил/а.
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си