Цитирай Първоначално написано от Pa3yMeH
Цитирай Първоначално написано от Deadfackar
Пича не е написал нищо за PS3 ,но той е най-добрия вариант и към поста преди мен - PS3-то има хак от доста време и дори хака се прави съвсем лесно и гаранцията не отпада ,докато при XBOX360 хака трябва да се прави от специалист и конзолата се разглавя ,а дори най-новия XBOX360 SLIM все още не може да се хакна и не се знае дали ще може въобще.Обаче ако нямаш LCD телевизор или плазма XBOX i PS3 не са най-добрия вариант ,защото на такива телевизори може да им се покажа 100% от графиката на игрите докато на обикновен не е много по-хубаво от едно PS2(естествено по-добро е ,но не толкова).Ама не знам за какво си намесил и PSP ,то е преносима конзола и ти си преценяваш дали искаш да си я носиш или да седи във вас ,като разбира се PSP-то не предлага адски много неща ,които бокса и 3ката предлагат.А относно проблемите с които можеш да се слбъскаш при PS3-то няма проблеми освен ако не играеш всеки ден по 10-12 часа тогава може да изгори.А при XBOX-a пак може да изгори,ако играеш много ,обаче ако вземеш някой от старите боксове(дебелите) ,те горят доста повече от СЛИМ-а и ПС3-то ,но слима няма хак такаче ,ако имаш пари взимай PS3 и го хаквай ,ако нямаш толкова взимай XBOX от дебелите (вече не се прозивеждат много ,само на склад) ,а ако са ти скъпи тези новите конзоли взимай една ПС2-ка или PSP зависи от това за какво и къде ще го ползваш.
Прочетох първото изречение и се хванах за главата. Само определени fimaware-и (не съм сигурен как се пише, нямам PS3) се хакват, тоест около 10 % от потребителите могат да си хакнат конзолите. Пък с XBOX те банват от мрежата. Такава вероятност има и за PS3.

Моят съвет : изчакай NGP(PSP 2, провери в Уикипедиа) или си вземи Wii. От посочените : PSP.
Да, с 1 приятел, като бяхме по-малки се преебахме и играхме фифа 2008 с хак на хbox-a му и ни баннаха от мрежата и доста съжелявахме