.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Купи си я.Какво като няма да е мн качествена.8 лева нищо не са за преса,а ти си имаш и друга.

Какъв е смисъла от нея като има друга тогава?
    И защо да стои като резерва като не е качествена, а 1 ден ще дойде нейният ред за всекидневна употреба?

Пак казвам - не залагай на долнокачествени китайски стоки. Нищо чудно да са преоценени, както преди имаше вентилатори за по 15 лв.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Не ми е ясно,защо си мислите,че щом една преса е 8-10лв. или е с керамични плочки то задължително прее*ава косата?!
    Аз си изправях косата през ден в продължение на 3 години с преса,струваща 20лв.,която беше с метални плочки и на косата ми й нямаше нищо!!!Освен това не съм използвала продукти като маски,кристали,ампули и т.н.

По темата:Тази преса не беше ли една мъничка?!Ако е тя и имаш бретон - вземай Тия дребосъци вършат страхотна работа,когато имаш спешна нужда от изправяне на бретона,а и без проблем може да се държи в дамската чанта
    +1

Според мен по-скоро пресата да не прави НИЩО и само да заглажда косата,отколкото да ти я гори.. За да я гори или ще е с метални плочи (или там каквито са онези с приставките) или е много мощна и вдига много градуси
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на sweet_bunny
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Когато нещо е толкова изгодно, не е фатално да се купи!
    Това е най-дърварското и дебилно мислене на 21-ви век.

Като видите нещо евтино не значи, че трябва да го купите. Купи си и втора мивка, втора тоалетна чиния, още 5-10 крушки, 1-2 гардероба да има, че така и така са на промоция тоя месец и са супер евтини
    Това е набутвация.

Тия вериги ви изпилиха умовете...
    Това ме уби! По темата-ами аз съм съгласна и с мнението над мен,но все пак и да е 8 лв -пробвай,щом искаш.Наистина няма да изгубиш кой знае колко много

Супер фен Аватара на Lian4ety

Като видите нещо евтино не значи, че трябва да го купите. Купи си и втора мивка, втора тоалетна чиния, още 5-10 крушки, 1-2 гардероба да има, че така и така са на промоция тоя месец и са супер евтини
    Това е набутвация.

Това беше велико изказване!!
    П.Т: Нищо не губиш ако я вземеш може пък да е свястна, ако не е си загубила 8лв дали ще ги дадеш за някоя друга глупост по-добре ги вложи в това и рискувай. Въпреки,че аз така си взех една маша беше намалена на 20лв и си я купих от Кауфланд и излезе пълен боклук и сега седи в шкафа.. ;dd Но все пак по-добре пробвай не губиш толкова много може и да спечелиш.
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Само не разбрах как искате да имате хубави коси като си купувате БОКЛУЦИ??? ..

и за 2 лева да е пак НЕ бих си я купила!!

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.

Това е набутвация.

Ама е прав. Няма смисъл.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

хахах явно си от Ямбол
    В мухата Цеце има двойно повече витамин С от колкото във всяка друга муха.

Нямам коментар, що за хора. За 5лв и задника ще си дадат..
    За 8лв и косата ще си съсипе..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от bonboncho
    хахах явно си от Ямбол
    Ако става въпрос за мен, от София съм. Пък ако е някаква шега, бавно загрявам...

Голям фен Аватара на Mirage3
    Аз имам преса от Кауфланд за 12 лева на Reno обаче също не й намирам марката и самата преса в Гугъл... Обаче ми върши работа. Има 4 приставки.

Е .. няма смисъл от повече коментари .. какво толкова ще ти стане да си я купиш ..това са 8 лева . . дори и да не е качествена пробвай !!
    Аз бих си я купила ..

Голям фен
    Град
    sofia
    Лично не бих ползвала подобна преса. Косата ми не струва 8 лева! А каква е и идеята за резервни преси? Какъв е смисъла да имаш 5 нискокачествени, вместо една, която да ти върши работа в крайна сметка?

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Лично не бих ползвала подобна преса. Косата ми не струва 8 лева! А каква е и идеята за резервни преси? Какъв е смисъла да имаш 5 нискокачествени, вместо една, която да ти върши работа в крайна сметка?
    Съгласна съм .. какъв е смисъла да си купя някакъв боклук за 8 лева и после да давам тройно повече пари, за продукти, които да ми оправят косата ..

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Да не е една малка за бритон я водят.С керамични плочи.Ако е такава си струва за изпът.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ако е тази http://domo.bg/old_web_site/bg/prod11_hs521.htm я имам от вече 4-5 години. Пак от Кауфланд я бях взела и струваше 20 лева. Изправя наистина много добре, загравя бързо, става и за къдрене, защото е тънка. Преди я ползвх всеки ден, но реших, че няма смисъл само да си горя косата за изгъзицата и сега си я ползвам от време на време, но никога не съм й слага кристали и тем подобни, и все още има хора, които да ми кажат, че имам страхотна коса (като се има в предвид, че я боядисвам от 4 години), така че зависи си от косата, а не от пресата.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Ако е специално за бретон е нормално да е 8 лв.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Я ми обясни к'во общо има едното с другото?!А и от кога цената определя качеството?!Както казах и по-назад аз 3 години през ден съм се изправяла с преса за 20лв.,която е с метални плочки и косата ми не беше мръднала,а по онова време не използвах нито ампули,нито кристали,нито маски,нито специални подхранващи серии ...

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Искаш да кажеш,че щом съм склонна да дам 8лв. за преса значи съм склонна да си дам задника за 5лв.,а?!

Модератора,а и другите,нали се сещате,че няма смисъл авторката да дава 100лв. за мини преса ако й трябва за бретон,който в последствие не мисли да има,например.Аз също имам една мъничка преса за 12лв.,която ми стои нон-стоп в дамската чанта и много често я използвам като изляза.Загрява страшно бързо (1-2 минути максимум) и спокойно мога да си оправя бретона или някой кичур докато чакам някоя приятелка да излезе от тоалетната,например.
    А и не разбирам к'во ви пука на вас,колко пари ще даде момичето за преса или колко преси има?!Вече имала една,за к'во й е друга Ами я се замислете ... Поне 50% от вас имат по няколко преси вкъщи.А и всяко момиче,маниак на тема коса и прически,би се възползвало и би си взело нещо малко по-евтино след като знае,че няма да го използва редовно.
    Между другото,защо не се замислите,колко много теми се пускат за преси с много приставки на по-нормални цени?!Преса с 8 приставки за 50лв. не е ли пак евтино?!Пресата не е ли боклук?!Евтино е,падат се по 6,25лв. на приставка,което е дори по-малко от тази,която е с 50% (ако не греша) намаление ама доста (да не кажа всички) от вас биха си взели въпросната преса,защото видиш ли има 8 приставки,с които могат да се къдрят по различни начини ...

Авторке - вземай я щом си решила Една преса,най-вече мини,винаги влиза в употреба
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

за една преса .. всички започнаха да спорят .. напълно съм съгласна с 3oPuTy ) ..

Голям фен Аватара на girl4eety
    Аз си бях взимала една преса от T-Market за изправяне /тънка/ и струваше 6 лв., но мога да ви кажа, че ми върши страшна работа, загрява супер бързо и изправянето ми държи. Така че кво като е 6 лв или пак 8 пресата си е добра
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Супер фен Аватара на spopi
    Ако е ползваш само за бретон бих се навила.

Aко е като последната на ДОМО Катерина я имам и ми върши добра работа. Струваше 15 лв. Цената не определя качеството. Няма значение колко струва, така или иначе ще ви изгори косата. Не знам защо повечето имат толкова ограничено мислене. Вас какво ви интересува колко пари ще даде тя?
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Я ми обясни к'во общо има едното с другото?!А и от кога цената определя качеството?!Както казах и по-назад аз 3 години през ден съм се изправяла с преса за 20лв.,която е с метални плочки и косата ми не беше мръднала,а по онова време не използвах нито ампули,нито кристали,нито маски,нито специални подхранващи серии ...

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Искаш да кажеш,че щом съм склонна да дам 8лв. за преса значи съм склонна да си дам задника за 5лв.,а?!

Модератора,а и другите,нали се сещате,че няма смисъл авторката да дава 100лв. за мини преса ако й трябва за бретон,който в последствие не мисли да има,например.Аз също имам една мъничка преса за 12лв.,която ми стои нон-стоп в дамската чанта и много често я използвам като изляза.Загрява страшно бързо (1-2 минути максимум) и спокойно мога да си оправя бретона или някой кичур докато чакам някоя приятелка да излезе от тоалетната,например.
    А и не разбирам к'во ви пука на вас,колко пари ще даде момичето за преса или колко преси има?!Вече имала една,за к'во й е друга Ами я се замислете ... Поне 50% от вас имат по няколко преси вкъщи.А и всяко момиче,маниак на тема коса и прически,би се възползвало и би си взело нещо малко по-евтино след като знае,че няма да го използва редовно.
    Между другото,защо не се замислите,колко много теми се пускат за преси с много приставки на по-нормални цени?!Преса с 8 приставки за 50лв. не е ли пак евтино?!Пресата не е ли боклук?!Евтино е,падат се по 6,25лв. на приставка,което е дори по-малко от тази,която е с 50% (ако не греша) намаление ама доста (да не кажа всички) от вас биха си взели въпросната преса,защото видиш ли има 8 приставки,с които могат да се къдрят по различни начини ...

Авторке - вземай я щом си решила Една преса,най-вече мини,винаги влиза в употреба
    +1111111111111111111111111 кво общо има даването на задника с косата не знам .. както и да е и според мен трябва да си я вземеш .. и за тези които казват че всички преси под 40 - 50 лева са боклуци ЖЕСТОКО грешат.. казвам го от личен опит
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Наскоро си взех тази преса:

За 8 лв,от Кауфланд..

И си ми върши чудесна работа.. Загрява супер бързо (максимум 3 мин.) и изправя идеално.. + с керамични плочки е.. А и цената не определя качеството.. Ако ще и 500 лв. да струва една преса ,ако не е хубава - няма да е,независимо колко струва..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на Greshka
    8лв. за преса ?! Вземи си я.Аз бих си я взела. Евтина е, а дори и да не е хубава няма да съжаляваш да парите.Предполагам, че не е чак никаква работа да не върши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си