.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Предимно всичко евтино е най - качествено. Има и каранция 3 години , ако не се лъжа
    "Такава съм - не съм идеална,
    такава съм - емоционална,
    такава съм - не се променям,
    за друга никога не се заменям"

Супер фен Аватара на sunshine955
    И аз съм съгласна със 3oPuTy, вземи си я .. хубаво е да имаш такава в чантата .. можеш да си дръпнеш някой кичур ако има нужда а и е супер за бретонче .. аз също съм на мнение,че не винаги евтиното е боклук .. познавам момиче което използва от 5 години една преда за 10 лв на няква неизвесна марка и е супер права косата .. /не е мини преса/и има супер бялсък .. Аз съм с Белисима и ми харесва как изправя, но онази от 10 лв не изправя по-лошо от моята .. Затова пробвай .. може да излезе хубава .. и тия дето казвате че щяла да и увреди косата, незнам как ще стане това като пресата е мини и ако има дълга ,хубава ,гъста коса, посто ще трябва да я изправя 3 дена ..
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Наскоро си взех тази преса:

За 8 лв,от Кауфланд..

И си ми върши чудесна работа.. Загрява супер бързо (максимум 3 мин.) и изправя идеално.. + с керамични плочки е.. А и цената не определя качеството.. Ако ще и 500 лв. да струва една преса ,ако не е хубава - няма да е,независимо колко струва..
    имам я същата и ми върши чудесна работа използвам си я за изправяне
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Това с цените е голяма глупост, има хора дето си изправят косите с ютии... това че пресата е толкова ефтина означава няколко основни неща:
    1. Няма някакви супер специални покрития - еми аз имам преса на 8 години без грам предпазващо покритие - полвах я средно по 1-2 пъти в месеца (понякога нула, понякога 4-5) - за 8 години не ми е изгорила косата, само че накрая спря да загрява толкова добре. Което води до...
    2. Няма да е много мощна. Съответно ако нямаш много дебела коса или нужда от професионална преса - защо пък да не свърши работа???
    3. Не е на известна марка от където автоматично падат 50% от цената. Не преувеличавам.
    4. Примерно дръжката ще е от по-кофти пластмаса. Не че ще се разтопи или нещо такова, ами няма да изглежда луксозно и скъпо... ем.. какво ти пука?
    5. Ако я ползваш супер интензивно може да изгори (пресата, не косата ти). Ама като за 8 лв - няма да е голяма трагедия.

Тоест в общи линии си правете изводите - ако нямате мого големи очаквания, няма да ползвате пресата мног интензивно и не държите да изгледжа супер луксозна - само ще спечелите.

имам я ,преди няколко месеца си я взимах и не ми върши работа ползвам я и за 1 мин вече се е начупва да не говоря при влага какво става

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Аз я имам и ми върши добра работа о.О

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

зависи от косата моята е гъста

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Темата е стара бе хора... момичето си е купило вече пресата.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Ако е последната,една приятелка имаше такава и изправяше много добре!
    Но пак,зависи от косата...
    +
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Според мен не си я взимай, нали си имаш, за какво ти е ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Само не разбрах как искате да имате хубави коси като си купувате БОКЛУЦИ??? ..
    Я ми обясни к'во общо има едното с другото?!А и от кога цената определя качеството?!Както казах и по-назад аз 3 години през ден съм се изправяла с преса за 20лв.,която е с метални плочки и косата ми не беше мръднала,а по онова време не използвах нито ампули,нито кристали,нито маски,нито специални подхранващи серии ...
    хаха амаа ако искаш си купи преса и от магазина за левче ..
    От кога я определя? Откакто хората са решили, че не е нужно косата да се изправя с метални плочки и видиш ли са измислили нещо по - щадящо и добро за ползване!! Аз не казвам, че всичко скъпо е на 100% по - качествено, но да ми спориш, че металните плочки са по - добри от керамика/турмалин/тефлон/перлено покритие/нефритени кристали/йонизатори и всевъзможни нови неща си е направо смешно!! След като смяташ, че металните плочки са най- доброто за косата ти .. ок!!

http://shopix.bg/DOMO-TA-010-KATERINA-presa-za-kosa
    цяла година съм с такава, за тези пари е супер
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Senior Member Повече от фен Аватара на CBETO3APA
    Според мен ще е голям боклук
    Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥

преса за коса

плс помогнете двуумя се между две преси и нз коя да избера защото моята коса малко трудно се изправя и ми трябва такава която да изправя хубаво и за дълго време , ако някоя от вас има такава споделете мнения
    philips-hp-8310 или
    rowenta-sf-3012

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Само не разбрах как искате да имате хубави коси като си купувате БОКЛУЦИ??? ..
    Я ми обясни к'во общо има едното с другото?!А и от кога цената определя качеството?!Както казах и по-назад аз 3 години през ден съм се изправяла с преса за 20лв.,която е с метални плочки и косата ми не беше мръднала,а по онова време не използвах нито ампули,нито кристали,нито маски,нито специални подхранващи серии ...
    хаха амаа ако искаш си купи преса и от магазина за левче ..
    От кога я определя? Откакто хората са решили, че не е нужно косата да се изправя с метални плочки и видиш ли са измислили нещо по - щадящо и добро за ползване!! Аз не казвам, че всичко скъпо е на 100% по - качествено, но да ми спориш, че металните плочки са по - добри от керамика/турмалин/тефлон/перлено покритие/нефритени кристали/йонизатори и всевъзможни нови неща си е направо смешно!! След като смяташ, че металните плочки са най- доброто за косата ти .. ок!!
    Не си ли разбрала, че тая вечно е в спор с някой, че вечно се заяжда и е говори някви пълни безсмислици Не и била мръднала косата Иначе аз не бих си взела преса на някаква измислена марка Плюс това изобщо не държи на моята коса, ако пресата е боклук

tatyanaa бих предпочела филипса

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Вземи си я. Поне няма да съжаляваш, ако е боклук. Но може да излезе и хубава тогава ще си доволна.

бях си взела веднъж една от кауфланд за 10лв., бях разочарована, иазгори ми вретона

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си