- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Преса за 8лв в Кауфланд?!
Предимно всичко евтино е най - качествено. Има и каранция 3 години , ако не се лъжа![]()
![]()
![]()
"Такава съм - не съм идеална,
такава съм - емоционална,
такава съм - не се променям,
за друга никога не се заменям"
И аз съм съгласна със 3oPuTy, вземи си я .. хубаво е да имаш такава в чантата .. можеш да си дръпнеш някой кичур ако има нужда а и е супер за бретонче .. аз също съм на мнение,че не винаги евтиното е боклук .. познавам момиче което използва от 5 години една преда за 10 лв на няква неизвесна марка и е супер права косата .. /не е мини преса/и има супер бялсък .. Аз съм с Белисима и ми харесва как изправя, но онази от 10 лв не изправя по-лошо от моята .. Затова пробвай .. може да излезе хубава .. и тия дето казвате че щяла да и увреди косата, незнам как ще стане това като пресата е мини и ако има дълга ,хубава ,гъста коса, посто ще трябва да я изправя 3 дена ..![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
имам я същата и ми върши чудесна работа използвам си я за изправянеПървоначално написано от SmilezZz
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Това с цените е голяма глупост, има хора дето си изправят косите с ютии... това че пресата е толкова ефтина означава няколко основни неща:
1. Няма някакви супер специални покрития - еми аз имам преса на 8 години без грам предпазващо покритие - полвах я средно по 1-2 пъти в месеца (понякога нула, понякога 4-5) - за 8 години не ми е изгорила косата, само че накрая спря да загрява толкова добре. Което води до...
2. Няма да е много мощна. Съответно ако нямаш много дебела коса или нужда от професионална преса - защо пък да не свърши работа???
3. Не е на известна марка от където автоматично падат 50% от цената. Не преувеличавам.
4. Примерно дръжката ще е от по-кофти пластмаса. Не че ще се разтопи или нещо такова, ами няма да изглежда луксозно и скъпо... ем.. какво ти пука?
5. Ако я ползваш супер интензивно може да изгори (пресата, не косата ти). Ама като за 8 лв - няма да е голяма трагедия.
Тоест в общи линии си правете изводите - ако нямате мого големи очаквания, няма да ползвате пресата мног интензивно и не държите да изгледжа супер луксозна - само ще спечелите.
имам я ,преди няколко месеца си я взимах и не ми върши работа ползвам я и за 1 мин вече се е начупва да не говоря при влага какво става![]()
![]()
Аз я имам и ми върши добра работа о.О
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
зависи от косата![]()
моята е гъста
![]()
![]()
Темата е стара бе хора... момичето си е купило вече пресата.
+Първоначално написано от vampire_girl_
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Според мен не си я взимай, нали си имаш, за какво ти е ..![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
хаха амаа ако искаш си купи преса и от магазина за левче ..Първоначално написано от 3oPuTy
От кога я определя? Откакто хората са решили, че не е нужно косата да се изправя с метални плочки и видиш ли са измислили нещо по - щадящо и добро за ползване!! Аз не казвам, че всичко скъпо е на 100% по - качествено, но да ми спориш, че металните плочки са по - добри от керамика/турмалин/тефлон/перлено покритие/нефритени кристали/йонизатори и всевъзможни нови неща си е направо смешно!! След като смяташ, че металните плочки са най- доброто за косата ти .. ок!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
http://shopix.bg/DOMO-TA-010-KATERINA-presa-za-kosa
цяла година съм с такава, за тези пари е супер![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Според мен ще е голям боклук![]()
Понякога поставяш стени около себе си, не за да отблъснеш хората, а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие! ♥
плс помогнете двуумя се между две преси и нз коя да избера защото моята коса малко трудно се изправя и ми трябва такава която да изправя хубаво и за дълго време , ако някоя от вас има такава споделете мнения
philips-hp-8310 или
rowenta-sf-3012
Не си ли разбрала, че тая вечно е в спор с някой, че вечно се заяжда и е говори някви пълни безсмислициПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Не и била мръднала косата
![]()
![]()
![]()
Иначе аз не бих си взела преса на някаква измислена марка
Плюс това изобщо не държи на моята коса, ако пресата е боклук
tatyanaa бих предпочела филипса
Вземи си я. Поне няма да съжаляваш, ако е боклук. Но може да излезе и хубава тогава ще си доволна.![]()
бях си взела веднъж една от кауфланд за 10лв., бях разочарована, иазгори ми вретона![]()