.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искам да стана модел

Здравейте , не знам дали тук е мястото за това но искам да ви питам нещо.
    Аз съм на 15 и бих искал да знам как да стана модел или къде да се запиша (тоест някакъф сайт също може) за да стана модел благодаря за мненията от сега ) .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми не знам за Google чувала ли си?

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ми не знам за Google чувала ли си?
    да , много търсех но нищо интересно..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А как очакваш ние да знаем кое за теб е интересно?!
    Отивай във Визаж.Тъкмо имаш 3 години време да те "научат" на занаята и като станеш пълнолетна ще си практикуваш без проблеми ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Отивай във Визаж.Тъкмо имаш 3 години време да те "научат" на занаята и като станеш пълнолетна ще си практикуваш без проблеми ...
    пълнолетна?!? ае аз съм момче

Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Момиче.. знаеш ли с какво се обвързва това момичето да е модел? .. Пускат те няколко сесийки ... плащат ти а-у ... прсле ти казват .. "Ако искаш сесийка я виж този чичко какво ще иска..." ,, "Ако искаш парички за секийката я виж и този чичко какво ще иска" .. И така един по един те размятат като парцал.. а ако не се съгласиш да го направиш - просто ще те заведат на прословутите купони за модели - БАМ нещо в чашката ии NICE! ... Хубаво си помисли,преди да се захващаш!
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от LipsLikeExtazY
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    пълнолетна?!? ае аз съм момче
    Смятай ... Всички ти пишат в женски род ... Голямото момче ...
    И все пак спокойно,те чичковците и по момчета си падат
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ае еййй момче съм еее!!

Цитирай Първоначално написано от LipsLikeExtazY
    ае еййй момче съм еее!!
    Чичковците в модната индустрия не им пука какъв ти е пола - все имап дупки ,по които да ръчкат.. а и ЛЕЛКИТЕ са в изобилие,нема да се плашиш... от там жив трудно се излиза ;дд .. отначало изглежда безобидно,ама послее ;д

И по кво личи ,че си момче ;д
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на machoka
    Всички пишат, без да им е стъпвал крака в модна/кастинг агенция, и разнасят градски легенди и митологични рисунъци хАхХАх баси бутафорията )

anonymous546178
    Guest
    Имам чувство, че в тази страна всеки разбира от всичко... независимо дали са коли, жени, футбол... или модна индустрия

Мне, просто има твърде много комплекси. Всеки иска да се доказва колко много може.

А до автора: Потърси модни агенции. Там ще ти кажат дали ставаш и какво да правиш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    ами.. аз се записах на курсове тук
    зависи и какъв модел искаш да станеш..
    за снимки, за ревюта и т.н.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Момиче.. знаеш ли с какво се обвързва това момичето да е модел? .. Пускат те няколко сесийки ... плащат ти а-у ... прсле ти казват .. "Ако искаш сесийка я виж този чичко какво ще иска..." ,, "Ако искаш парички за секийката я виж и този чичко какво ще иска" .. И така един по един те размятат като парцал.. а ако не се съгласиш да го направиш - просто ще те заведат на прословутите купони за модели - БАМ нещо в чашката ии NICE! ... Хубаво си помисли,преди да се захващаш!

Само да попитам,ти това от личен опит ли го знаеш,че си толкова сигурна? Парво много зависи в каква агенция ще отидеш-ако отидеш в някоя никому известна дупка може и да е така,но ако отидеш в някоя от водещите мoдни агенции на България (XGround и Visages) нещата стоя по доста по-различен начин!
    И второ-никой не може на сила да те замъкне на купон "за модели" ако ти не искаш и никой не може да те принуди да спиш с някой чичко отново ако ти не искаш! Всичко си е личен избор!

anonymous708973
    Guest
    Смилчето, мъничка си още и не си наясно, обаче по-висшестоящият може да те накара да направиш много неща, като просто ти даде избор - идваш на купона или си вън от агенцията. И какво правим?

Наистина не съм запозната с нещата по агенциите, но някакси... не ми се вярва да е такъв разврат, какъвто го описвате. Както каза machoka, градски легенди.

Здравейте,казвам се Радостина и съм международен букер на модна агенция Inter Model's.
    В момента набираме нови лица,ако отговаряш на нашите условия :
    за жени : -ръст 170-180см ,години -14-22
    за мъже: -ръст 184-194см ,години 16-25
    Изпрати ни точните ти мерки заедно с няколко твой снимки в близък план и цял ръст , на които се виждаш добре
    на адрес :
    radost@intermodelsbg.com
    office@intermodelsbg.com
    www.facebook.com/intermodelsbg1
    www.intermodelsbg.com
    ДЕРЗАЙТЕ!

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Visages - София

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Чух наскоро за един сайт RedModels.bg там може да си направиш регистрация.

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Относно пола МУ, вие тъпи или неграмотни сте?! Не виждате ли, че е писал в мъжки род?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си