.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Виждала съм много момчета в моя град, но само с дънкови шалвари.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Ох до сега рових и най-интересното ,на което попаднах беше папагал в шалвари .. иначе съм виждала мн момчета с шалварии и стои готинкоо ... Продължавам да търся...

Ааа снимката на ава ти ли сии? ;дд Като я гледам почват да ми святкат очичките ;д
    Най - вероятно ще трябва да дам да ми ги шият, но като намеря време.Иначе това което пусна PrclssRosh е точно това , което търся, само че тип панталон.Такива дънки вече имам само че в по - тъмен цвят

П.П.Аз съм
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от XxNymphetaminexX
    Ох до сега рових и най-интересното ,на което попаднах беше папагал в шалвари .. иначе съм виждала мн момчета с шалварии и стои готинкоо ... Продължавам да търся...

Ааа снимката на ава ти ли сии? ;дд Като я гледам почват да ми святкат очичките ;д
    Най - вероятно ще трябва да дам да ми ги шият, но като намеря време.Иначе това което пусна PrclssRosh е точно това , което търся, само че тип панталон.Такива дънки вече имам само че в по - тъмен цвят

П.П.Аз съм

Нещо такова?
    http://prikachi.com/images/690/3056690E.jpg

Или по-натресено?
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Това май не са шалвари, просто или са с по-ниска талия или този си ги е смъкнал.. а ако момчето иска такова нещо май няма нищо общо с шалвари, или поне с такива каквито аз и повечето сме виждали..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Просто ги е дръпнал отпред.. иначе са шалвари ;р
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Оу.Грозна гледка.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    PrclssRosh пусна точно това, за което ви говорех.Не знам дали се води шалвари или не, но просто малко по - дълбоки и доло в краката да се стесняват
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си