- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бели шалвари ?
Виждала съм много момчета в моя град, но само с дънкови шалвари.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Най - вероятно ще трябва да дам да ми ги шият, но като намеря време.Иначе това което пусна PrclssRosh е точно това , което търся, само че тип панталон.Такива дънки вече имам само че в по - тъмен цвятПървоначално написано от XxNymphetaminexX
П.П.Аз съм
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от BlindedAngel
Нещо такова?
http://prikachi.com/images/690/3056690E.jpg
Или по-натресено?
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
^ Това май не са шалвари, просто или са с по-ниска талия или този си ги е смъкнал.. а ако момчето иска такова нещо май няма нищо общо с шалвари, или поне с такива каквито аз и повечето сме виждали..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Просто ги е дръпнал отпред.. иначе са шалвари ;р
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Оу.Грозна гледка.
PrclssRosh пусна точно това, за което ви говорех.Не знам дали се води шалвари или не, но просто малко по - дълбоки и доло в краката да се стесняват![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев