Цитирай Първоначално написано от ludsamxD
Боже, не очаквах да ми се случи и на мен... Мислех я за различна от останалите, не бях си я представял такава... Не бяхме се чували от около месец, а тя вече е обвързана с друг, на всичкото отгоре е от моето училище, което значи, че мога да ги видя заедно. А ми повтаряше, че съм единствен, какво е щяла да прави без мен, че не искала никога да я оставя и тя нямало да го направи. Ние нямахме връзка, но мислех, че може да се получи, а то какво стана, заби ми нож в гърба! Нещо не го проумявам, не ми се връзва просто, да ме замени с 18 годишен батко. За първи път ми се случва подобно нещо, а я мислех за обикновено, красиво и умно момиче. Никога явно няма да намеря подходящото момиче за мен...
Така, така... докато ти си блял гаргите, мислел си я за обикновено момиче (кой иска да бъде обикновен, по дяволите?!) и си се надявал ( ) нещо да се получи, някой друг я е спечелил. Това не е забиване на нож в гърба. Това е животът.
Не може да не се чуваш с нея 1 месец и да очакваш тя все още да те иска и т.н. Да, вероятно първата седмица си й липсвал. После се е осъзнала и е продължила напред.
Изпуснал си си шанса.
Сам си си виновен.
Следващия път се дръж мъжки и бъди до момичето наистина, не разчитай само на нежни думи и обещания, защото те не държат вечно.