.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 81

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    не О.О за какво ми е нож...
    Защита
    ? Защита в дасколото? Това ли е начина да се защиваш?

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Ми кво да правиш, като ти налитат по-силни от теб на бой или те заплашват с нож? Да бягаш на зиг-заг?

Понеже учителите са огромната подкрепа, че ще се навикат хубаво на някой, та да може после извън училище да те причака.

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Бтв,къде ходиш на походи?Аз имам село в Стара Планина.
    Ммм, не ходя по организирани походи... с приятели, палатки евентуално тръгваме из горите и островите в района (в крайдунавски град живея).. Иначе имам 2 сериозни гори на около 7-8км всяка и понякога си излизам сам, с нож и евентуално някви провизии в раницата, ако се загубя

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не, но в една дискотека бях влязла с шурикен в джоба (бях го забравила там)
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Ми кво да правиш, като ти налитат по-силни от теб на бой или те заплашват с нож? Да бягаш на зиг-заг?

Понеже учителите са огромната подкрепа, че ще се навикат хубаво на някой, та да може после извън училище да те причака.
    Съгласна съм с теб, но просто в това време децата станаха много агресивни, но за жалост това не е начина за решаване на проблема - с бой, с ножове и т.н.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    ОМГ .. на къде отива светът ?! Тва безсмислено е да се носят такива неща в училище,можеш да се защитиш и по други начини.А и ножа си е доста опасен. ;х

ХАХ тия па ножове носът земете брадва/манарче 100% защита никой нема да смеа дори да ви се отвори

ПС: От време на време, ма 1 джобно

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    ОМГ .. на къде отива светът ?! Тва безсмислено е да се носят такива неща в училище,можеш да се защитиш и по други начини.А и ножа си е доста опасен. ;х
    По какви други начини може да се защити човек според теб? Просто любопитство.

Нямам нужда от ножове , движа се със сигурни хора

Град
    Пловдив
    Ако джобното ножче се брои .. нося. [/b]
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    .. страх ме е .. ...

Ами не-никакъв нож не нося , а и нямам намерения .. пък и ако все нещо /пази Боже/ се случи - имам някой по-остри предмети .. но нож,кама , дори и джобно ножче - не !

Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Думи.. и ок - може и с някой друг удар,обаче нож..я си помисли дали не е малко прекалено ?!

Град
    Думи.. и ок - може и с някой друг удар,обаче нож..я си помисли дали не е малко прекалено ?!
    А не мислиш ли, че много зависи на какъв човек си попаднал? Някой и друг удар надали ще ме оправи, ако стане голям проблем, защото колкото и силно да удрям, все пак съм момиче и най-много да го заболи леко, но в никакъв случай не е достатъчно за да се защитя.
    А какво остава за по-голяма група хора, ще ги удряш всичките, а те ще стоят и ще те гледат? Сигурно така ще стане... И в училище може да не е толкова опасно, но пътя до там. Понякога има хора, които не стоят да те слушат какво ще им кажеш, та с думи да се защитаваш.
    И не, не нося нож в училище, но това не значи, че винаги се чувствам сигурна, спокойна и в безопасност.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Нож абе верно то в мойто даскало сичко става, ама чак ножове да се носят ;д аз не нося.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Несебър ;]
    А не мислиш ли, че много зависи на какъв човек си попаднал? Някой и друг удар надали ще ме оправи, ако стане голям проблем, защото колкото и силно да удрям, все пак съм момиче и най-много да го заболи леко, но в никакъв случай не е достатъчно за да се защитя.
    А какво остава за по-голяма група хора, ще ги удряш всичките, а те ще стоят и ще те гледат? Сигурно така ще стане... И в училище може да не е толкова опасно, но пътя до там. Понякога има хора, които не стоят да те слушат какво ще им кажеш, та с думи да се защитаваш.
    И не, не нося нож в училище, но това не значи, че винаги се чувствам сигурна, спокойна и в безопасност.
    Ми хубаво,ти не си достатъчно силна,ама явно познаваш и други хора,казваш им и готово .. начини много. : )

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Носех. Преди. Загубих го / или го откраднаха, не съм сигурна.

Повече от фен
    За "самозащита" носят само страхливците нож.
    МОМЧЕ

Ами да, носила съм... Принципно не заради съученици, а заради прибирането по тъмно... Вече не нося, не че не се притеснявам просто джобното ми ножче стои в друга чанта и така и не го взимам.

Ако някой го носи наистина за зашита, а не, за да се прави на интересен и да го вади без причина, не виждам нищо лошо. Човек трябва да може да се защити в дадена ситуация.

Цитирай Първоначално написано от dunce
    За "самозащита" носят само страхливците нож.
    +1

Град
    Ми хубаво,ти не си достатъчно силна,ама явно познаваш и други хора,казваш им и готово .. начини много. : )
    Кога да им кажа? След като ми се случи нещо ли? Я, стига. Не си попадала в ситуации, когато наистина да чувстваш, че нямаш какво да направиш. И повярвай ми, не ти го пожелавам.

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Това е училище бе, как ще нося нож.Тва че някви ги е страх и се правят на интересни е друг въпрос

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Да, аз имам само културистки и боксьорки за приятелки.

Цитирай Първоначално написано от meganet
    Това е училище бе, как ще нося нож.Тва че някви ги е страх и се правят на интересни е друг въпрос
    Пхахахах, да, аз вадя ножа и дефилирам с него из коридорите, в тази мирна и кротка сграда, пълна с неагресивни същества, чиято единствена работа е да си учат уроците и в междучасията да ходят да пият вода и да си хапнат здравословна храна от лавката.Да, това е УЧИЛИЩЕ.
    Има разлика от даскало до даскало и не навсякъде стават драматични побои, знам, но е напълно разбираемо някой да се страхува, най - малкото защото ходи на място, където се събират тийнове... Променливи, обидчиви, избухливи тийнове.Във всяка гимназия има човеци и с трите качества, нали?А не всеки има приятели, готови да се бият за него.Аз пък да речем нямам желание някой да се бие с мене и за мене, да викам компании и т.н. А и не всички нападения се нуждаят от подготовка.Може да стане инцидентна схватка.Винаги и навсякъде има рискове... И е нормално човек да го е страх.Но не, той се прави на интересен разбираш ли...
    Идеята ми е, че има хора, които се чувстват по - сигурни с някакво оръжие, без желание да колят наоколо.Аз също често съм носила в училище, макар че на мене ми е по - нужно когато съм сама или на улицата.

Да, нося си нон стоп нож с мене!
    Даже като ме изпитват и ми се оформя някаква оценка я коригираме, като извадя ножа пред даскалите.

Що за малоумни теми, Боже!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си