.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

ПОДКОЖЕН КОСЪМ,ПОМОЩ!!

Значи моят проблем е следният..Имам 5-6 подкожни косъмчета, които растът под кожата..На краката си ги махам с игличка понякога, но тоя път става дума за друга зона Embarassed Та..трябва ли да пробвам пак така, щото малко се притеснявам.. А също едното е станало чак като пъпка и не знам какво да правя Моля ви препоръчайте ми как да ги махна ако може без намесата на други хора. Някакъв крем ще помогне ли? Но не ми трябва крем против поява, а за премахване когато вече растът накриво Sad Моля ви, помогнете ако знаете някакво решение! Много съм притеснена!
    Stay with me Don't let me go...

Защо никой не отговаря
    Stay with me Don't let me go...

И аз имам
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Казанлък
    Еми нормално е да имате! Ако се бръснете много често започват да растът под кожата (не е задължително да е само бръснене де)! Все пак не е толкова страшно! Аз имам по краката и си ги махам по начина, по който си махам разни пъпчици! Стискаш с двата пръста и после косъмчето се показва ии го махаш и това е!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Тъкмо мислех и аз да пускам тема, ама видях твойта. Имам абсолютно същия проблем и до преди малко си играх с игличка и ще видим какъв ефект ще има Много е гадно, наистина. Нямам представа за кремове и такива работи :S
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Не мисля ,че има кремове аз когато си избръснах патката за 1 път се появиха 2-3 и така първите 2-3 пъти май но вече не се получават ,ако се бръснеш от скоро е нормално ,това искам да кажа
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Незнам защо, но доста мнения имаше, че подкожните косми се появяват от бръсненето, а при мене и при мои приятелки не се е получавало такова нещо от бръснача, а от кола маска или епилатор.Иначе и аз имам от кола маска и епилатор и си ги махам сама като пъпка стискам и си излиза косъма.Но е гадно ако стане няква гадна гнойна пъка която набира и под нея има голямо косъмче.Тогава вече изстисквам пъпката и тя си има поричка и в поричката с игличка изкарвам косъм и го скубя и всичко става ок.

Град
    Казанлък
    Ама аз заради това писах ,, (не е задължително да е само бръснене де) '' И да, и при мене стават от епилатора!
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Супер фен
    Аз и на двете мишници имам някакви пъпки, епилирам се, но не знам дали са лимфи или пъпки... (

Град
    Велико Търново
    На мен ми се получават само по краката въпреки,че и под мишниците също се епилирам.Някои да знае някакъв пилинг или нещо подобно против появата на подкожни косъмчета или направо да ходя до аптеката да ми препоръчат нещо.

Град
    Wonderland
    Пробвай да ги изстискаш като пъпка,след това захвани в пинсета.

bez podkojni kosumcheta

moje i bez podkojni kosumcheta,no trabva da se vloji povech turpenie i poveche sredstva,no rezultata si zaslujava.V plovdiv otkriha nom centur za larerna epilaciq kazva se "lazer centur" az si napraavih tam mishnici i sum strashno dovolna.

Голям фен
    Аз си бях съсипала кожата на краката от тези подкожни косъмчета-сега са в петна,ранички,подутинки Ужасно е!!!
    Единственото което горе-долу ми помага е бръсненето.
    Ако искаш да ги махнеш-издърпай ги с пинсетка,но внимавай да не се получи раничка.После намажи с крем "Здраве"

ре

моето мнение от личен опит и от коментирането с приятеки е,че всичко зависи от кожата и от косъмчетата,единственото спасение от подкожните косми е лазерната епилация.

а стига бе и кво умряхте ли
    леле хората кви проблеми си имат вие за това хиляди теми пускате
    пожелавам на всички това да им е най-големия проблем (други да нямат)

Голям фен
    за да не ти се появяват е хубаво да се мажеш с масло , не крем за тяло а масло бадемово сусамово зехтин дори

И на мен ми писна от тея подкожни косми.Но аз съм си решила,че повече епилатор няма да ползвам а само самобръсначка.От тях изобщо не се получават.И сега се чудя как да обуя къси гащи или пола.Целите ми крака са на петна и пъпки и подкожни косми.Отвратително ми е...

daaa a na men celite kraka sa mi v podkojni i kogato zapo4na s epilatora sqka6 ne sum se obezkosmqvala po krakata UJASNO E celite kraka mi stanaha na rani nz ve4e kakvo da pravq
    Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...

изстискваш като пъпка и после с пинсетата го отскубваш , може да стане малка раничка затова я намажи с крем здраве примерно , но не знам за кремове против подобен растеж
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

otnosno temata

Не! Това не е правилно никакви стискания ,никакви "човъркания" ще стане с годините по лошо разровете се по други форуми за да видите ,че и други имат същия проблем ,но недейте да ги стискате .....

ужас на мен понякога ми стават като пъпки които не могат да се изтискат и трябва да ги чакам да наберат... грозотия пълна :Х

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Същото :Х И колко се нервя не е истина. Минава де, но то докато мине трябва да ги минавам пак с епилатора... Преди ползвах някакъв крем на Вийт за след епилация и рядко ми излизаха, но пак се случваше и реших, че няма смисъл от него и си карах с лосиона за тяло. Мисля пак да си взема такъв.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

otnostno temata

Е щом ти е помагал вземи си ... аз от други форуми разбрах,че освен козметик нищо др неможе да помогне ....

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ровичкайте ги, ама с пинсети/игли, вече почистени със спирт. А от бръсненето не се появяват изобщо. Замислете се защо...

Не се появяват,защото изобщо не ги махаш а все едно ги режеш.И аз имам малко едни такива червени под мишниците ама то не е от подкожни косми,ми нещо като раздразнение.Така,че пробвайте със някой хубав афтършейв,бая щипе ама има горе-долу файда.
    The time's for sobieski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си