- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое място желаете да посетите?
Лелее къде ли не ми се ходи.. Най-вече искам да отида на Бора Бора, Италия и Ню Йорк..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
общо взето модните столици - Лондон Ню Йорк Милано Париж особено по време на седмиците на модата,а и не само
искам да пообиколя Европа също,ще съм доволна на всякаква екскурзийка![]()
Дупката към Ада или нешо такова бешеВ Казахстан мисля
![]()
...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Добър въпрос! Бил на всички места където сте ги изброили до сега... Пътувал съм толкова много че честно да ви кажа няма място което да искам да посетя... Така де... Място на което не съм бил все още...
Ню Йорк,ЛОНДОН <3,Бристол,Стоунхендж,Дявол кото гърло [пещера],Токио,Париж,Хавай,Аляскааа <3, саваните на Афика <3, Хонг Конг,Пекин,Шанхай,Берлин,Ха мбург,Рим,Венеция,Атина,Бра зилия по време на карнавала ^^ ,нос Хорн,Версайския дворец
и още мнооооооооооооооого![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Хмм странно...Не ме привличат огромните градове,които така или иначе ги гледам всеки ден по телевизията,не знам вас какво ви прилича![]()
Иначе аз бих отишъл в Индия,в Мадагаскар,в Аляска,на п-в Камчатка и в Австралия(на всички тия места заради природата)Иначе също искам на карнавала в Рио
![]()
Италия може би..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Oo навсякъде.Най-много искам да обиколя Северна и Южна Америка [[sun]]
Музея на Хиде в Япония.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Италия(ВЕНЕЦИЯ).
Испания.
Англия.
Лосанджелис.
Манхатън.
Босфора.
Италия - трябва да го пробвам тоя език..колко време го уча ;дд .. освен това мисля, че е една от страните с най- богато културно историческо наследство...
Ню - Йорк, ЛА, Дубай, Абу Даби <3
{{Искам на околосветско пътешествие! }}
Иначе.... бих желала някъде из Африка на екскурзия..
Момиче съм!
Ню Йорк, Чикаго, Дубай, Лас Вегас, Лондон, Париж
има и още май, но сега не ми се мисли:Д
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Амии Ибиса, Ню Йорк и Лос Анджелис...а от местата, който досега съм посетила, бих се върнала в Дубай и Монако![]()
![]()
Великобритания като цяло искам да посетя най-много. Макар, че ще мога да мина и само с Англия, тя ми е по-големият зор.
И не само Лондон - графство Есекс, Шефилд, Лестър и така нататък.
Все пак искам да си го пробвам тоя език, сума ти години вече го уча.
Германия също не бих отказала, но не държа особено.
Най-много искам да отида в Германия![]()
И в щатите но не чак толкова...
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
оо аз даже цял списък си имам (сериозна съм)
1.Италия - Рим, Неапол,МИЛАНО
2. ЛА
3. Петра![]()