- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое място желаете да посетите?
Не съм мислила точно къде искам да отида.. Обикаля ми се целия свят,но... Няма как да стане![]()
За да не е спам - Може би Париж..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Лондон, Египет като цяло обикаляне леле, Токио, Детройт, Холандия
![]()
Сърбия
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Oktoberfest в Германия, някоя африканска савана, екваториална гора, Лас Вегас, L A , Швейцария, Рим, Лондон, Пекин, някоя скандинавска страна (не знам защо), Египет и много други. На повечето едва ли ще отида, но все пак мога да си искам![]()
Искам в Германия, Австрия и Швейцария![]()
![]()
![]()
Куба и Бразилия![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Абу Даби, Карибските острови, Доминиканската република, Сидни, останалата част от България където не съм ходила, Андалусия, Барселона...
Ех че филми гледате...
Аз си искам в СофияНо няма да е скоро
![]()
Miami2Ibiza![]()
Мм значи тия двете, Холандия (Ден Бош, Амстердам, Утрехт), Германия (Берлин), Сърбия (Белград), Румъния (Букурещ, Брашов), Ню Йорк, Париж, Бон Томп (В щата Луизиана), Скандинавските страни (Финландия например).![]()
New York City, San Francisco, London.
Това лято ще посетя последното.![]()
Ми аз си искам в Видин.Малко е странно,но просто много го обичам този град.Искам да посетя също Испания,Флорида.
ми навсякъде искам да отида..
Не мога да реша.
Навсякъде ми се ходи
And the sky was all violet I want it again,
but more violet
more violet
hey, i'm the one with no soul
one above and one below ✿
Италия (Рим, МИЛАНО)
Франция в Париж и по-специялно в лувъра
Залцбург
Швейцария в някоя красива провинция, да си изкл. телефона и да се откъсна от тея шумни градове.
Оххх стига си се хвалил,всички разбрахме,че си обиколил света !Първоначално написано от Nakadah
![]()
Аз пък не мога да ви разбера...Ню Йорк,Ел Ей,Милано....само глупавата мода и тъпите хотели ли ви интересуват ?![]()
По темата...била съм на тея места,но много бих искала пак да отида.
Рилския Манастир,Аладжа манастир,Хисаря,Жеравна,Со опол и Несебър ( Старите градове ),Банско иии общо взето старите градове във България.Страхотни са !![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Ти па къде се вкара във филмите? Не мога ли да искам да се върна в София поне за малко?Първоначално написано от SlowDownBaby
Ех че сте хора... Никога не оценявате това което имате...
Много искам да посетя Гърция. Както и Несебър, Сандански ...![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Била съм в Италия, Испания и Франция и вече не ме влечатМакар че в Милано и Венеция е мнооого яко
Там бих отишла пак
Иначе ми се ходи много в Ню Йорк, Лос Анджелис, Лас Вегас и Дубай. Ааа и в Абу Даби също![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!