- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое място желаете да посетите?
Амстердам,Париж,Мадрид,Бар елона..и най-вече Ибиза :д![]()
ZaicheNaXeroin
и аз те подкрепям много харесвам Ню ЙоркПървоначално написано от tman
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Искам да обиколя навсякъде. Все пак темата е само за едно и ще го посоча: Китай, Токио
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Париж, Рио - по време на карваналаможе би Кения, Австралия, Великденските о-ви - само, защото искам да видя онези статуи, Китай - Китайската стена
,Токио, Лондон - ще бъде много яко, ако отида за олимпиадата 2012 и Барселона
![]()
Сега като ми напомни, пак ми се доходи във Венеция.Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Why do you live?
Because I have something worth living for....
Дубай, Италия, Маями, Ню Йорк, Лас Вегас..![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Малдивите, Сейшелите, Карибите, Бахамите, Южна Африка, Зимбабве, Кения, Танзания, Тайланд, Китай, Яония, Куба, Доминиканската Република, Бразилия, Аржентина (водопадите Игуасу), Мексико (Канкун), Швеция, Дания, Испания, Русия, Австралия и това е.
Въпрос на мнение.Първоначално написано от tman
На мен това е единственото място от Западна Европа, което ми харесва. Германия, Италия, Австрия, Франция, Англия и т.н. изобщо не ми допадат.
На повечето места на които съм искала да отида вече съм била.
От Европа съм била в Гърция в Солун и на о-в Кефалония.
Турция - Истанбул, Анталия и преди доста години една ваканция на Кушадъсъ.
Германия - съм я обиколила почти цялата <3 !
Австрия - Виена, Инсбрук и един страхотен ски курорт в Алпите - Ишгъл.
Италия - като Германия съм била почти навсякъде. Милано, Рим, Венеция, Генуа както по-малките провинциални градове като Бергамо, Бресчия, Верона. Била съм и в Сицилия в Палермо и Катания.
Швейцария - Женева, Цюрих.
Още не съм била в Англия, но и като гледам скоро няма да ми се отвори път натам. Франция и другите страни в Европа изобщо не ме влечат.
В Азия съм била в Индия и Тайланд. Островите Фи Фи в Тайланд ме впечатлиха 100 пъти повече от колкото острови където и да е било другаде !!!
От Африка съм била само в Египет - Кайро, Асуан, Александрия, Луксор, Гиза.
Искам да отида и в Китай, Япония, на Великденските острови в Чили, Мексико, Перу и Малдивите. Някое диво сафари в Африка също няма да откажа.
Ибиса![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Малдивите.Трябва обаче да събера 10 бона за двама човека, така че ще видим кога ще стане. Иначе, падам си по идилията, тих остров, гален от слънчеви лъчи, който се прекосява за 20 мин. пеша.
Какво по-яко?
Oooo ДА !! http://vbox7.com/play:aed3137a оххххх уникално е !! Дано някой ден да отида там...и на други красиви местаПървоначално написано от koshtramba
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Япония, Китай, Южна Корея, Русия, Египет, Полша, Германия, Франция, Норвегия, Финландия, Гърция, Ирландия, Канада, САЩ, Венецуела, Перу, Бразилия, Чили.
Абе бая са.
В момента точно - Полша. (:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Англия..--> Лондон..отново и отново и отново.. *.* това е голямата ми мечта..
Утре заминавам за Рим с тира.Който му се ходи е поканен.Не отговарям за връщането обаче![]()
Франция - Прованс , Париж , Ница , Кан , Монако .. Италия - провинциите и големите градове , Канада, Ню Йорк , Вашингтон , Лос Анджелис , Калифорния , Испания , Япония , Китай , о. Бали , Австралия , на карнавала в Рио , Лондон , цяла Англия всъщност , Германия , Токио , Чикаго , Атланта , Тайланд , Хавайските острови . ОХ размечтах се , спирам .