- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кое място желаете да посетите?
От тези които останаха не посетени, като че са Москва и Египет
Винаги съм искала да отида в Новосибирск(Русия) и в Сидни.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
li4no az bih iskala da posetq london , barcelona, new york, bora bora, maldivite iiii paris of course![]()
![]()
Хавайските острови, Малдивите, Сейшелите, Чикаго, Ню Йорк, Лас Вегас, Барселона, Валенсия, Лондон, Манчестър и Париж, разбира се.
П.С - Пропуснах Тунис.
НЮ ЙОРККККК < 33 , Сен Тропе, ЛА , Лас Вегас , Париж и още някое друго островче .![]()
1.Хавайските острови
2.Бахамските острови
3.о. Бали
4.Канарските острови
5.Испания
6.Ню Йорк, САЩ
7.Австралия, Сидни
8.Германия (отново)
9.Ибиза
10.Гърция
11.Англия, Лондон
12.Великобритания
13.Холания
За други не се сещам.![]()
D
Исках да кажа Холандия.
Не са подредени по важност.
Сигурно има и други, но не се сещам.
От тези, които изброих съм ходила в Германия и Гърция.Другите, където съм ходила...ми и тях не ги бих отказала, т.е. почти цяла Европа.
Оо, искам и в Париж, може и в Рим...абее... :ДД много са.
Германия и Австрия <33
Испания, Франция, Великобритания, Италия също.
Бих искала да се запозная и с културите на Япония и Южна Корея.
Ех, мечти, мечти...![]()
Последно редактирано от IWannaBeSedated : 06-25-2012 на 13:50
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Тексас отново
Охоо.. Значии Великобритания, Норвегия, Германия, Италия, Швейцария, Нидерландия, Полша, Чехия, Словакия, Австрия, Сърбия, Русия, Китай, Индия, Австралия, Канада и САЩКой знае кога ще имам възможност да отида някъде из Европа, пък какво остава за Азия и Австралия... ама дай Боже някой ден..
Китай, Япония...
Още веднъж Италия, несъмнено. Франция.
Това са ми най-най-най-желаните дестинации, иначе не бих отказала и всякакви други места, на които преди не съм била, например Англия, Норвегия и т.н.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
НЮ ЙОРК <3 Бора Бора
Правя се, че тu вярвам, а тu сu мuслu, че ме лъжеш ..
http://www.facebook.com/pages/Only-You/139575892787800
1. Hollywood!!!
2. Някой тропически рай...
3. Египет
Попринцип искам да обиколя целия свят ^^, но най-вече искам да отида в Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон, Париж, Рио Ди Жанейро..
Кои места искам да посетя? Всички :3 Но най-много Токио, Ню Йорк, Лондон и Сеул.
Най-вече Токио, за да отида на концерт на the GazettE... и не само, Токио е огромен град, там има... всичко. А Бродуей си е Бродуей, няма какво да говоря за там!
Ню Йорк
Лас Вегас
Лос Анджелис
Париж
Лондон
Токио
След това мога да умра спокойно![]()
Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.
Всякакви дестинации, наистина. Искам да видя всичко!
Ох, Будапеща е прекрасна! Искам пак там, но за много време. :Д Иначе... Англия, Франция(Париж специално), Германия, Италия.. Абе, европейските искам всичките да ги обиколя.
О, много искам в Тайланд, Индия (няма да е лошо да видя Тадж Махал) :Д , Австралия..