- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вапрос:как да предразположа приятелката ми
^Аааа, на пилетата им е повече.![]()
Авторе, постави и ултиматум. Така нищо не губиш. Ако е достатъчно тъпа ще легне с теб и ще ти даде повод да си покажеш всички чувства на света след това, а ако ли не, ще скъса с теб и ще ти даде цялата свобода на света да не седиш по 4 (представяш ли си!!!) месеца на сухо.
п.п. Понеже си такъв седмак и бързаш, само и подхранваш страховете, че ще я хване липсата като се изпраскате.
Момичето ти казва,че не е готова,какво ще я предразполагаш.Както каза miminko си има достатъчно акъл да реши дали ще ти пусне или не !
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Ако се обичате,ще чакаш.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Ако ли не-намирай си курвички,които биха ти се повлияли от мнението и явно натиска,който оказваш на момичето..
малка е да и може би не е готова ама все пак и ти неможеш да седиш на сухо :Д кажи и , че ти си голям и неможеш много да я чакаш готов си на компромис ... кажи и , че тя трябва да те разбере , че имаш нужда от това ... и тези " ако я обичаш ще я чакаш " ако тя те обича ще ти пусне ;}} кажи и , че си избрал да седиш 4 - 5 месеца да я чакаш вместо да си легнеш с някоя и това защото я обичаш .. и пак казвам ако тя те обича ще ти пусне .. глупавичко ще постъпи , но е гадно ти да се съобразяваш с нея а тя с теб ненадявам се да съм помогнала
Предложи й да играете на Кент Купе. Гаранция, че така ще се подмокри, че ще се чудиш къде е събрала толкова вода.
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
не я притискай.. нека да реши сама, когато е готова, особено ако е девствена! защ0т0 иначе я п0ставяш в нел0вка ситуация и м0же да си п0мисли че ходиш с нея само заради секса..Първоначално написано от stefchocs
![]()
Най-гадно е да притискаш момичето...Тя щом реши няма как да не го забележиш,усетиш или дори тя да ти каже,да ти го покаже...А ако не настояваш със сигурност ще ти пусне по-скоро,защото ще се чувства по-сигурна,щом не си я зарязал,заради е***е.Като казвам по-скоро това зависи и от нейните срокове,които попринип си е дала.Става въпрос,че ще и докажеш чувства.