.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Мега фен Аватара на babity
    ^Аааа, на пилетата им е повече.

Авторе, постави и ултиматум. Така нищо не губиш. Ако е достатъчно тъпа ще легне с теб и ще ти даде повод да си покажеш всички чувства на света след това, а ако ли не, ще скъса с теб и ще ти даде цялата свобода на света да не седиш по 4 (представяш ли си!!!) месеца на сухо.

п.п. Понеже си такъв седмак и бързаш, само и подхранваш страховете, че ще я хване липсата като се изпраскате.

Момичето ти казва,че не е готова,какво ще я предразполагаш.Както каза miminko си има достатъчно акъл да реши дали ще ти пусне или не !
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Кое не можеш да си обясниш?Как приятелката ти има достатъчно акъл,за да знае,че не и е сега времето?Момичето ти е казало-има чувства,но не иска да прави неща,за които не е готова,няма какво да я предразполагаш.Ако държиш на нея-ще чакаш, ако не-остави момичето намира,докато не е хлътнала още повече.
    ++
    АВТОРЕ,ако държиш на нея ще чакаш.
    Истинските мъже чакат колкото е нужно.
    Ако се обичате,ще чакаш.
    Ако ли не-намирай си курвички,които биха ти се повлияли от мнението и явно натиска,който оказваш на момичето..

малка е да и може би не е готова ама все пак и ти неможеш да седиш на сухо :Д кажи и , че ти си голям и неможеш много да я чакаш готов си на компромис ... кажи и , че тя трябва да те разбере , че имаш нужда от това ... и тези " ако я обичаш ще я чакаш " ако тя те обича ще ти пусне ;}} кажи и , че си избрал да седиш 4 - 5 месеца да я чакаш вместо да си легнеш с някоя и това защото я обичаш .. и пак казвам ако тя те обича ще ти пусне .. глупавичко ще постъпи , но е гадно ти да се съобразяваш с нея а тя с теб не надявам се да съм помогнала

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Предложи й да играете на Кент Купе. Гаранция, че така ще се подмокри, че ще се чудиш къде е събрала толкова вода.
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Re: Вапрос:как да предразположа приятелката ми

Цитирай Първоначално написано от stefchocs
    Здравейт.Имам малак въпрос.С моето момиче ходим вече 4 месеца но така и не ми пуска.тя е на 14 години аз съм на 16.кажете как да постапя.говорих с нея и тя ми каза че се чувства малка за тези неща.но аз пак немога да си обясня това
    не я притискай.. нека да реши сама, когато е готова, особено ако е девствена! защ0т0 иначе я п0ставяш в нел0вка ситуация и м0же да си п0мисли че ходиш с нея само заради секса..

Най-гадно е да притискаш момичето...Тя щом реши няма как да не го забележиш,усетиш или дори тя да ти каже,да ти го покаже...А ако не настояваш със сигурност ще ти пусне по-скоро,защото ще се чувства по-сигурна,щом не си я зарязал,заради е***е.Като казвам по-скоро това зависи и от нейните срокове,които попринип си е дала.Става въпрос,че ще и докажеш чувства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си